‏۵ قانون برتر دنیا که دوسشون دارم:

۱- قانون مورفی:
از هرچی بیشتر بترسی، بیشتر اتفاق میفته.
۲- قانون کیدلین:
اگه بتونی یه مشکل رو به طور واضح رو کاغذ بنویسی، اون وقت اون موضوع نصفش حل شده.
۳- قانون گیلبرت:
بزرگترین مشکل در محل کار اینه که کسی بهت نمیگه که چیکار باید بکنی.
‏۴- قانون ویلسون:
اگه اطلاعات و هوش رو همیشه در درجه اول قرار بدی، اون وقت پول همین‌جوری میاد.
۵- قانون فالکْند:
وقتی مجبور نیستی که تصمیمی بگیری، پس تصمیمی نگیر.
https://www.tg-me.com/مدیریت و دیجیتال مارکتینگ/com.drebusiness
🍃
بُز را بکش تا تغییر کنی...!

روزگاری مرید و مرشدی خردمند در سفر بودند. شبی را در خانه ی زنی با چادر محقر و چند فرزند گذراندند واز شیر تنها بزی که داشت خوردند. مرید فکر کرد کاش قادر بود به او کمک کند، وقتی این را به مرشد خود گفت او پس از اندکی تامل پاسخ داد: "اگر واقعا می خواهی به آن ها کمک کنی برگرد
و بزشان را بکش!".

مرید ابتدا بسیار متعجب شد ولی از آن جا که به مرشد خود ایمان داشت چیزی نگفت و شبانه بز را در تاریکی کشت ...
سال ها گذشت و روزی مرید و مرشد وارد شهری زیبا شدند و سراغ تاجر بزرگ را گرفتند که زنی بود با لباس های مجلل و خدم و حشم فراوان. وقتی راز موفقیتش را جویا شدند، زن گفت سال ها پیش من تنها یک بز داشتم ویک روز صبح دیدیم که مرده. مجبور شدیم برای گذران زندگی هر کدام به کاری روی آوریم. فرزند بزرگم یک زمین زراعی در آن نزدیکی یافت. فرزند دیگرم معدنی از فلزات گرانبها پیدا و دیگری با قبایل اطراف داد و ستد کرد... مرید فهمید هر یک از ما بزی داریم که اکتفا به آن مانع رشد و تغییرمان است و باید برای رسیدن به موفقیت و تغییرات بهتر آن را قربانی کرد.

بُز شما چیست!؟

🌹
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این ویدئو امروز از مرز سه میلیون لایک هم گذشت

یه تحقیق ده ساله در چند کشوری که در قاره‌های مختلف بودن انجام میشه و نشون میده افراد در شرایط مشترک دقیقا همون کاری رو میکنن که مثلا یک نفر در یک قاره دیگه میکنه. یعنی این کارها؛ کارهاییه که مرز نداره.
جالب بود گفتم شماها هم ببینین.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌https://www.tg-me.com/مدیریت و دیجیتال مارکتینگ/com.drebusiness
💢افراد موفق در هر رشته لزوماً قوی‌ترین، سریع‌ترین، بهترین و باهوش‌ترین آنان نیستند، بلکه پایدارارین افرادند. پایداری نسبت به هدف و تعقیب بی‌وقفه آن، رمز موفقیت است.

👤 آنتونی رابینز
💢این جمله خلاصه رویکرد تراپیCBT است :
Cognition behavior therapy
افکارت، گفتارت می‌شود
گفتارت، رفتارت می‌شود
رفتارت، عادتت می‌شود
عادتت، شخصیتت می‌شود
شخصیتت، تبدیل به سرنوشتت می‌شود.


ما چیزی می‌شویم که به آن فکر میکنیم، و به آن اقدام می‌کنیم.

🟢بسیار مهم است که بدانیم چطور فکر می کنیم و چطور می توانیم بهتر فکر کنیم . به این دانش می گوید تفکر نقاد یا تفکر انتقادی یا سنجشگرانه اندیشی
💢در تصمیم‌گیری‌ها مانند داروین عمل کنیم!

🔸در مؤسسۀ فناوری کالیفرنیا (کال‌تک) آزمایشی ترتیب داده شد با موضوع انتخاب بین خوراکی‌های مختلف مثل چیپس یا کلوچه. در هر تصمیم‌گیری، دو خوراکی در دو طرف یک نمایش‌گر کامپیوتر نشان داده می‌شد و حرکات چشم آزمایش‌شوندگان ضبط می‌شد. تصمیم‌ها ظرف چند ثانیه گرفته می‌شدند.

🔸نتيجه جالب بود: وقتی تصمیم گیری دشوار می شد یعنی زمانی که دو خوراکی به یک اندازه جذاب بودند، چشم‌ها بیش از زمانی که تصمیم‌ها ساده بود، بین دو گزینه جابجا می‌شدند. پژوهشگران این رفت و برگشت چشم‌ها را نشانه تلاش مغز برای جمع آوری اطلاعات در شرایط تردید می‌دانند. ظاهرا این مساله محدود به انسان‌ها هم نیست.

🔸در حالت عادی در زمان تصمیم گیری اطلاعات مختلف از نواحی مختلف در عرض چند میلی‌ثانیه جمع آوری می‌شود و تصمیم‌گیری صورت می‌گیرد. اما زمان‌هایی وجود دارد که مغز تصمیم می‌گیرد سرعت را پایین بیاورد. درست مانند این است که در هنگام رانندگی شما دنده‌ها را متناسب با شرایط عوض می‌کنید.   

🔸در روان‌شناسی این را به‌عنوان «بده‌بستان سرعت-دقت» می‌شناسیم که یکی از دیرپاترین یافته‌ها در پژوهش‌های یکصدساله اخیر است. اتصالات بین قشر مغز با منطقه‌ای از مغز که به نام هستۀ ساب‌تالامیک شناخته می‌شود، کنترل‌کنندۀ میزانی است که فرد در مواجهه با یک انتخاب دشوار تصمیم‌گیری‌هایش را کند می‌کند.
این سازوکار مانند یک ترمز عمل می‌کند که سرعت تصمیم گیری را پایین می آورد، تا مغز بتواند شواهد بیشتری انباشت کرده و تصمیم‌های بهتری بگیرد.

◀️ آیا تردید در همه تصمیم‌ها بجا است؟

🔸جواب منفی است. تردید نشانه تامل است، اما اگر بخواهیم از مغزمان برای همه تصمیمات کار بکشیم، توان ذهنی‌مان فرسوده می‌شود. شاید بزرگ‌ترین تصمیم آن باشد که برای کدام تصمیم‌ها بیشتر وقت بگذاریم، تامل کنیم و تردید بورزیم.

🔸چارلز داروین هنگام تصمیم‌گیری برای ازدواج، فهرستی از مزایا و معایب تهیه کرد که نهایتاً تصمیم گرفت مزایای ازدواج به معایبش می‌چربد. او با اِما ازدواج کرد و صاحب ۱۰ فرزند نیز شد! در تصمیمات دشوار، تردید را در ذهن خود نگاه ندارید، روی کاغذ بیاورید و منظم‌شان کنید.

کمال‌گرایی از کجا در ما شکل گرفت؟

۱. کودکی ناامن:
پدر و مادر ۱۹ را حساب نمی‌کند، می‌گوید باید ۲۰ بگیری.
کودک مدام با این جملات مواجه می‌شود:
"تو دست و پا چلفتی هستی"
"بچه فلانی رو نگاه کن! تو به درد نخوری"
سیستم آموزشی ما چه در مدرسه چه دانشگاه،  نمی‌گوید مقایسه نکن! توسری نزن!

۲. یادگیری از اجتماع و محیط:
محیط می‌گوید باید چنین هیکلی داشته باشی.
باید زیبا و بی‌نقص باشی.
باید این شکلی لباس بپوشی.
فلانی را نگاه کن! باید این مدلی باشی. (جامعه پر شده از مقلدهای اینفلوئنسرها..ادای نصرت رو درمیارن فکر می‌کنن مثل اون آشپز خفنی میشن)

۳. انتظارات بالای خانواده:
اینهمه خرجت کردیم..توقع داریم..باید پزشکی قبول شی، باید فلان‌جا کار کنی.
انرژی زیادی را صرف گیر دادن می‌کنند.

۴. فرهنگ بت ساز:
در فرهنگ ما، آدم‌ها یا شیطان هستند یا بتی برای پرستیدن.
وسط ندارم..خاکستری ندارم..امکان ندارد بگوییم یکی ۴ تا خوبی دارد دو تا بدی و بقیه قبول کنند..نقص داری؟ حذف!

این فرهنگ آدم‌ها را به تله کمالگرایی می‌اندازد.

۵. شرکت‌های تبلیغاتی:
همیشه می‌خواهند یک آدم بی‌نقص  بسازند، خصوصا در حوزه زیبایی.

۶. شبکه‌های اجتماعی:
استاندارها را می‌برند بالاتر.
فقط خوشی‌ها را به اشتراک می‌گذارند..هرگز از غم‌ها، شکست‌ها و گریه‌ها، تصویری نمی‌گذارند.
چقدر در شبکه های اجتماعی زمان می‌گذارید؟

https://www.tg-me.com/مدیریت و دیجیتال مارکتینگ/com.drebusiness
🔻📸این فقط یه عکس نیست
گوشیتونو برعکس کنید و یه بار پلک بزنید🙃


https://www.tg-me.com/مدیریت و دیجیتال مارکتینگ/com.drebusiness
💥 ایده 16 شغل بدون نیاز به مدرک دانشگاهی

1- دستیار فیزیوتراپ
2- تکنسین داروخانه
3- ادمین اینستاگرم
4- طراح سایت و کد نویس
5- تدریس به مقاطع پایین تر
6- منشی پزشک
7- تایپیست پایان نامه
8- باریستا
9- بلاگری و یوتیوبری
10- تولید محتوای اینترنتی برای سایت ها
11- نیروی چیدمان و صندوقدار در فروشگاه
12- سفارش پخت کوکی و شیرینی جات
13- اپراتوری لیزر
14- ساخت پاورپوینت و تایپ پروژه
15- ناخن کار، مژه کار و امور آرایشی
16- دستیار دندانپزشک



📚  https://www.tg-me.com/مدیریت و دیجیتال مارکتینگ/com.drebusiness
🌹

تلاش كنيد تا در پنج زمينه زير، هر روز حداقل يک درجه پيشرفت كنيد:

تسلط بر جسم
ورزش، تغذيه، كنترل وزن، رسيدگی به ظاهر بدن، ترک سيگار، قهوه و وابستگی های جسمانی ديگر.

تسلط بر هيجانات
خشم، پرخاشگری، عصبانيت، افسردگی، دمدمی مزاجی، نااميدی، خوشی های بی اساس، لذت جويی با پيامدهای منفی.

تسلط بر مسائل مالی
تعادل بين دخل و خرج، اقتصاد در مصرف و مديريت مالی زندگی.

تسلط بر زمان
مديريت زمان، جلو افتادن از برنامه ها، پيگيری كارها و به موقع عمل كردن.

تسلط بر روابط
مديريت روابط بين فردی و اجتماعی خود با ديگران (دوستان، خانواده، فاميل و رفت و آمدهای ديگر)
پارادوکس ابیلین: قربانی کردن مصلحت در تصمیمات گروهی

پارادوکس ابیلین زمانی اتفاق می‌افتد که به دلیل عدم وجود ارتباط مناسب میان اعضای گروه، هیچ یک از اعضا مخالفت خود را با تصمیمِ گروه بیان نمی‌کند زیرا به اشتباه تصور می‌کند که خواست او با نظر اکثریت گروه در تضاد است. به همین دلیل، از بیان نظراتشان خودداری می‌کنند.

اگر اصطلاحِ رایجِ «سازِ مخالف زدن» یا «به تلاطم انداختن قایق» را شنیده باشید، می‌توانید به راحتی پدیده پارادوکس آبیلین را به آن مرتبط بدانید.
🔶 #کیف_پول | پس‌انداز روز مبادا رو جدی بگیر!

🔸روز مبادا همون روزیه که غیر منتظره و ناگهانی، با کلی خرج و مخارج میاد سراغمون و خیلی از مواقع، همون پس‌انداز کمی که براش گذاشتیم کنار گره‌گشای کارمون میشه. بنابراین پس‌انداز کردن باعث میشه نگرانی‌هایی که در مورد چالش‌های روز مبادا داریم کم بشه و به امنیت مالی برسیم.

https://www.tg-me.com/مدیریت و دیجیتال مارکتینگ/com.drebusiness
💢تعبیر اشتباه از تعادل بین کار و زندگی و حلقه گم شده‌ آن!
💢تعبیر اشتباه از تعادل بین کار و زندگی و حلقه گم شده‌ آن!

✍️ ایوب موحدزاده

تعادل کار و زندگی یکی از مولفه‌های مهم #جبران_خدمت در کنار #سیستم_حقوق_ودستمزد است. مولفه‌ای که تحقیقات نشان می‌دهند منجر به هم‌افزایی در رضایت زندگی می‌شود. با مطالعه ادبیات داخلی و خارجی #تعادل_کار_و_زندگی، با تعبیر اشتباهی بر می‌خوریم و آن یکسان دیده شدن کمیت و کیفیت «کار» با «زندگی» است (شکل1). تعادلی افسانه‌ای و غیرواقعی که به ظاهر متعادل و جذاب است، اما وقتی دقیق‌تر به این شکل افسانه‌ای می‌نگریم درخواهیم یافت که «کار» مساوی با کل زندگی تعریف شده است؛ درحالیکه کار بخشی از زندگی است، نه برابر آن، و به این ترتیب هرگز نمی‌تواند با زندگی متعادل شود.از سوی دیگر افرادی نیز هستند که در محیط کار بیشتر احساس خرسندی می‌کنند تا در زندگی شخصی. افرادی که بدلیل منازعات خانوادگی، جدایی و... تلاش دارند با تعبیر اشتباه از شکل1 دایره زندگی را کوچکتر از دایره کار کنند که این خود محل نقد زیادی است.
 
از آنجایی که کار بخشی از زندگی‌ست تصورِ منفک بودن آنها خطاست. شکل صحیح و ایده‌آل تعادل، هم وزن بودن حلقه «خود» با دیگر بخش‌های زندگی‌ست. به این معنا که باید ابتدا خودمان به یک آرامش درونی و نسبی شخصی برسیم سپس بدنبال تعادل سایر بخش‌ها باشیم (شکل2). نکته حائز اهمیت این است که بعضاً خرسندی شخصی زمانی حاصل می‌شود که حلقه «خود» بیشترین همپوشانی و همبستگی را با خانواده، کار و غیره داشته باشد. به عبارت دیگر هرقدر اهداف و تمایلات شخصی با دنیای بیرون (کار، همسر، دوستان و...) همسوتر باشد، تعادل با کیفیت‌تری خواهیم داشت.
اگر با همه بخش‌های زندگی به طور مساوی رفتار کنیم، می‌توانیم یک شغل کامل، خانواده‌ای شاد، سرگرمی‌های لذت بخش، دوستانی همراه و خیلی چیزهای دیگر داشته باشیم. شکل 2 شکل ایده‌آل و خوبی است، اما به ندرت کسی می‌تواند تعادل مذکور را بدست آورد یا برای مدت طولانی حفظ کند چراکه رسیدن به آن نیازمند تلاش زیاد و تقریباً غیرممکن است.
 
از آنجایی که زندگی و اجزای تشکیل دهنده آن به طور پیوسته در نوسان است، رسیدن به درجه‌ از برابری برای همه حلقه‌ها بسیار دشوار بوده؛ لذا بهتراست بجای تلاش برای ایجاد تعادل ریاضی بین آنها(شکل2)، سعی کنیم اثرات منفی هر بخش را بر روی سایر حلقه‌ها به حداقل برسانیم. شکل3 شکل واقعی‌تر و مبین وضعیت فعلی ما است؛ یکی از دلایل شکست برنامه‌ سازمان‌ها برای #تعادل_کار_زندگی این است که سازمان‌ها با پیش فرض شکل 1 برنامه‌های خود را پیشنهاد و پیاده‌سازی می‌کنند؛ در حالی‌که باید با پذیرفتن شکل3 درجهت رسیدن به شکل 2 حرکت کنند. فراموش نکنیم که ترازوی زندگی بجای دو کفه دارای چندین کفه هست و تعادل و هارمونی بین آنها بسیار اهمیت دارد.
 
در گیرودار زندگی حلقه‌ای که به بوته فراموشی سپرده شده «فردیت خودمان»است؛ در واقع کفه ترازوی دنیای بیرون (کار،خانواده، دوستان و...) بسیار سنگین‌تر از کفه دنیای درون است. بالندگی فردیت خود(دنیای درون) و همزمان ایجاد تعادل منطقی بین حلقه های کار، خانواده، دوستان و...(دنیای بیرون) نقش حیاتی در شادکامی و زیستن با کیفیت در این دنیای کوتاه را دارد.
 
نکته پایانی: ترازوی سنجش تعادل در زندگی باید چند کفه داشته باشد تا تمامی بخش‌های زندگی بخصوص «خود» را مورد توجه قراردهد. در غیر اینصورت در پایان خط با بخشی از خودِ تنهای خود روبرو می‌شویم که تماماً برای دیگری وقت صرف کرده است. پس بهتر است حلقه‌های زندگی‌مان از جمله کار را درک، ارزش آن‌ها را برای خود تعیین و سپس بین آنها تعادل برقرارکنیم.
💢 چه کنیم که مدیر ما متوجه ارزش کارمان شود؟

ار کردن در شغلی که هیچ‌کس متوجه تلاش‌های شما نمی‌شود، جالب نیست. وقتی به کار شما توجهی نمی‌شود، چطور می‌توانید تلاش‌های خود را برجسته کنید؟ با چه کسی باید این کمبود را در میان بگذارید؟ و اگر وضعیت تغییر نکند، چقدر باید در این کار باقی بمانید؟

آنی مک کی، نویسنده‌ی کتاب چگونه در محیط کار شاد باشیم؟ در این خصوص می‌گوید:
هیچ چیز بدتر از این نیست که در محیط کار خود احساس کنیم نادیده گرفته شده‌ایم. همه‌ی ما این نیاز انسانی را داریم که بابت تلاش‌هایمان از ما قدردانی شود. عدم توجه همکاران، نوعی احساس عدم تعلق به محیط را در ما ایجاد می‌کند.

وقتی نادیده گرفته می‌شوید، در خصوص پیشرفت کاری خود هم نگرانی‌هایی خواهید داشت. با این حال می‌توانید وضعیت موجود را تغییر دهید. راه‌های زیادی وجود دارد تا افراد دیگر به ارزش کار شما پی ببرند. در ادامه به معرفی این روش‌ها خواهیم پرداخت:

📌 واقع بین باشید
قبل از هر عملی از خود بپرسید که چه میزان قدردانی از مدیر یا همکاران خود انتظار دارید؟ واقعیت این است که در فضاهای کاری، افراد بسیار مشغول‌تر و گرفتارتر از آن هستند که حواسشان به ارزش کار شما باشد.

📌با مدیر خود صحبت کنید
چنانچه تلاش‌های شما در محیط کار نادیده گرفته می‌شود با مدیر خود وارد مذاکره شوید. مذاکره در این خصوص با بعضی مدیر‌ها ساده‌تر است. به‌طور میانگین، بیشتر مدیر‌ها به نیازهای انسانی کارکنان خود توجهی ندارند! چنانچه مدیر شما هم جزو این دسته قرار می‌گیرد، این نکته را به خاطر بسپارید که قرار نیست وی را تغییر دهید. بلکه می خواهید گفتگویی درباره‌ی عملکرد خود با او داشته باشید.

📌حضور خود در تیم را افزایش دهید
چنانچه یک تیم را مدیریت می‌کنید باید کار و ارزش آن را به اعضای تیم توضیح دهید. در زندگی روزمره‌، ممکن است مدیر و همکارانتان از جزئیات کار تیمی شما مطلع نباشند. از این رو پیشنهاد می‌شود که در یک زمان مناسب با مدیرتان در خصوص اهداف تیم صحبت کنید و پیشنهاداتی درباره‌ی بهتر شدن روند از او بخواهید.

📌از تلاش‌های دیگران قدردانی کنید
یکی دیگر از مواردی که به شکل دوگانه‌ای عملکرد شما را مورد توجه قرار می‌دهد، قدردانی و تحسین دیگران است. چرا که وقتی متوجه کار درست و خوب دیگران می‌شوید، فرهنگ قدردانی را در سازمان خود مرسوم می‌کنید.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فرق یه آدم هنرمند با بقیه فقط دیدگاه متفاوته، همین.🤩
🖍 چند راه کلیدی رابرت کیوساکی برای استقلال مالی

🌻 ۱. مسولیت پذیر باشید

🌸 هر انتخاب شما عواقب خاص خود را دارد، که برخی از آنها ممکن است موجب صدمه ای برگشت ناپذیر به ثروتتان شود. از این رو، شما باید مسئولیت کامل را برای تضمین آینده مالی خود قبول کنید. بدانید که هر تصمیم گیری و انتخاب شما در زندگی امروزتان در زندگی فردای شما نیز تاثیر گذار خواهد بود. بنابراین ضروری است که تمام تصمیم گیری های مالی، خرید و هزینه های خود را در چارچوب اهداف بلند مدت مالی خود ارزیابی کنید.

🌻 ۲. مخارجتان را کنترل کنید

🌸 ما در جهان مصرف کننده محوری زندگی می کنیم که در آن بطور مداوم ملزم به صرف هزینه هستیم. عادات خرج کردنتان یکی از دلایل اصلی است که قادر نیستید اینده مالی خود را به اسانی تضمین کنید. هزینه هایتان را پیگیری کنید و قبل از پرداخت هر گونه هزینه دو مرتبه فکر کنید. انجام این کار در ابتدا سخت خواهد بود به خصوص اگر شما مستعد ابتلا به هزینه های غیر قابل کنترل هستید ولی اینجاست که شما یاد میگیرید که چگونه مخارجتان را مدیریت کنید.و از آن به بعد به راحتی اب خوردن در حال حرکت به سمت دستیابی به استقلال مالی خواهید بود

🌻 ۳. داشتن یک منبع درآمد ضروری است

🌸 ایجاد یک بودجه و زندگی در محدودیت های مالی برای دستیابی به استقلال مالی در زندگی شما بسیار مهم است. این بودجه به شما مسیری را نشان می دهد که شما در ان مسیر مدیریت درآمد و کنترل هزینه های خود را انجام دهید. در مدت کوتاهی بودجه به شما حس مسولیت پذیری می دهد. اگر می خواهید امور مالی شخصی خود را تضمین کنید، بودجه ابزاری برای دستیابی به این ضمانت به شما ارائه می کند.

🖍 ده راه کلیدی رابرت کیوساکی برای استقلال مالی

🌻 ۴. در ابتدا برای خودتان خرج کنید

یکی از شیوه های اساسی و کلیدی برای رسیدن به آزادی مالی این است که به جای کار برای یک بانک یا شرکت کارت اعتباری برای خودتان کار کنید. یاد بگیرید اول به خودتان پرداخت کنید قبل ازاینکه شخص دیگری به شما پرداخت کند. با این کار شما به دو چیز می رسید: خودتان را غنی تر کرده و از فقیرتر شدن قاصله می گیرید. با صرفه جویی امروزدرپولتان می توانید سرمایه گذاری فردایتان را تضمین کنید و این تضمین استقلال مالی شما را در بر خواهد داشت.
اینم یادتون بدم، به درد همه میخوره

سایت "ifixit.com" یک سایت خارجیه
که خیلی خیلی کاربردی و عصای دسته،
توی این سایت میتونی هر چیزی که توی خونه یا محل کار خراب شده رو تعمیر کنی، مثلا موقع سفر ماشینتون خراب میشه و کسی کنارتون نیست؛
این سایت به دادتون میرسه.
به این شکل که هر چیزی که خراب شده رو تو این سایت سرچ می کنید
اونم از ابتدا تا انتهای کار تعمیر (صفر تا صد) رو با تصویر و مرحله به مرحله به شما توضیح میده حتی درجه سختی نوع تعمیر رو هم به شما میگه
به درد خیلی از مشاغل و حرفه ها میخوره!

Join → ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@drebusiness
Forwarded from زاگرس
📖
انرژی روزانه با برشی از کتاب
‏◈ @Asheghanbook

مولانا مولانا مولانا مولانا
‏◈ @mowllana

دانلود رایگان هر کتابی که بخوای
‏◈ @Ketabnayyab

کافه تنهایی
‏◈ @cafe_tanhaee

بانک کتاب و رمان ممنوعه
‏◈ @CaffeTakRoman

هر کتابی می‌خوای دانلود کن
‏◈ @bokk_lovers

نحوه‌ی نگهداری از گل و گیاهان آپارتمانی
‏◈ @cactus_education

و خدایی که به شدت کافیست
‏◈ @rahe_aseman

"ناگفته‌های جذب" راز ڪائنات
‏◈ @JoelO_sten

هر روز یک کتاب نایاب و خواندنی
‏◈ @noandishaan_book

بهترین داستان‌ها‌ی کوتاه جهان
‏◈ @Best_Stories

هر آنچه باسوادها نیاز دارند
‏◈ @atelaateomom

درخواست کتاب و رمان
‏◈ @CaffeTakRoman2

درخوست کتاب صوتی/pdf
‏◈ @EBOOK_4U

سابلیمینال های قدرتمند
‏◈ @subliminaltel

یادگیری آسان انگلیسی هر شب ۱۵ دقیقه
‏◈ @zabankadelarestan

از خودشناسی تا خداشناسی
‏◈ @VaraTamavara

روانشناس خودت باش دختر
‏◈ @sedayepayeaaaab

کتاب های ا𝐏𝐃𝐅ا رایگان دانلود کن
‏◈ @Modern_Books

قدیمی‌ترین کتابخانه‌ی تلگرام
‏◈ @bokhapdf

دانلود رایگان کتاب های صوتی
‏◈ @Sot_Books

هنر خوب زندگی کردن
‏◈ @RAVANBINESH

غزل" غزل" غزل" غزل"
‏◈ @ghaz2020

دانلود تمام فایل های روانشناسی!
‏◈ @behsanjesh

عاشقانِ《کتاب》
‏◈ @B00kLifeMe

چگونه از کائنات درخواست کنیم؟
‏◈ @moovafaghiiat

کتاب کتاب کتاب کتاب
‏◈ @kettabiism

سخنان ماندگار دکتر الهی قمشه‌ای
‏◈ @Drelahigomsheii

دنیای کتاب های صوتی و pdf
‏◈ @bookpdftel

دختری مثل کتابخانه
‏◈ @Girlandbook

از حال بد به حال خوب
‏◈ @halekhobhalebad

افکار زنده_تمرین مثبت‌اندیشی
‏◈ @Afkarezendeh

راه بالا بردن ارتعاش
‏◈ @aramesh_ba_meditation

روانشناسی کودک و خانواده
‏◈ @cafepsychology

منبع بیو انگلیسی تلگرام؛ معنی فارسی
‏◈ @VR_ENGLISH_TEXT

انگلیسی کودکان و نوجوانان؛ Kids&Teens
‏◈ @EN_4_KIDS

کانال اشعار "فروغ فرخزاد"
‏◈ @foroughFar0khzad

صفر تا 100 انگلیسیت با ما!
‏◈ @EN_Listenings

انگلیسی ویژه مهاجرت|مقدماتی تا پیشرفته
‏◈ @BR_PODCAST

《اشعار ناب و ماندگار》
‏◈ @Oshaagh_sher

آموزش پیش دبستان و دبستان
‏◈ @preschool_Child

(نکته‌های قرآنی و روانشناسی)
‏◈ @Quran_women

طُرفه‌نگار
‏◈ @Torfea

دیالکتیک و متن‌های ناب و زیبا
‏◈ @Darrkoob

عشق، سینما و موسیقی، بگو بدانم!
‏◈ @fardin_thi

مکانهای ناشناخته‌ی ایران!!!
‏◈ @kazhin_seir

روانشناسی راهنمایی
‏◈ @advice_psychologist

پله پله تا اوج موفقیت انگیزشی
‏◈ @ganunejazb_raz

《ویدئو های آموزشی انگلیسی|مهاجرت》
‏◈ @EN_Videos

مدیریت ودیجیتال مارکتینگ
‏◈ @drebusiness

شاه‌بیت‌های ناب
‏◈ @nimbeytchanel

حضرتِ شعر...!
‏◈ @SHaBaNeHaYe_Bi_To

مهندسی عمران ومحاسبات
‏◈ @sazehcal

روانشناسی ثروت با عباس منش
‏◈ @royaeitel

"تکنیک‌های دفع انرژی منفی"
‏◈ @feng_shui_enerji

آموزش تخصصی خوشنویسی باخودکار
‏◈ @azad_sma

دلبری های حضرت مولانا
‏◈ @molavi_molavi

ذهن زیبا موفقیت‌ساز
‏◈ @Zehn_ziiiba

کتابخانه‌ی صوتی نایاب
‏◈ @audiiobo0ok

یک میلیون کتاب 𝐏 𝐃 𝐅
‏◈ @ketaboozendegi

کانال تخصصی شاه‌بیت
‏◈ @YekbeitY

کانال ترفند (جورواجور)
‏◈ @Tarfandsani

کانال تخصصی درمان اختلالات یادگیری کودکان
‏◈ @psycho_Child

جملاتی که افکار شما را《تغییر می‌دهد》
‏◈ @ghalbeziba

اموزش قانون جذب (کائنات)
‏◈ @razjazbe

از جنس آگاهی و تفکر
‏◈ @kamitafacor

دانستنی‌های علمی‌تخصصی پزشکی مزاج‌شناسی
‏◈ @infopezeshki

کتاب‌های صوتی نایاب
‏◈ @ArchiveAudio

پی‌دی‌اف هر کتابی خواستی اینجا دانلود کن
‏◈ @ppdffff

روانشناسی‌ کودک ومشاوره‌خانواده دکترانوشه
‏◈ @dranushe

ذهن زیبا "خودشناسے"
‏◈ @SFREDAMHDARD4030

آیلتس رو8 بگيريد با متد جدید (تضمینی)
‏◈ @ieltslearner

"حافظ" فروغ" مولانا" خیام"
‏◈ @AShaarMandgar

کتاب‌های صوتی موفقیت خودشناسی ثروت
‏◈ @morgbh

90 روزه انگلیسی حرف بزن
‏◈ @basicenglishlearner

قانون‌جذب و ارتعاشات ثروت (پیشرفت‌انگیزشی)
‏◈ @ganunejazb

بزرگ‌ترین کتابخانه‌ی PDF و صوتی
‏◈ @ketabkhaneh2015

هزار پند مولانا با معانی اشعار
‏◈ @Ashaarkotaa

اینجا شعر خوب بخوانیم
‏◈ @Best_Poems

خواندنی‌هایی از بزرگان جهان...
‏◈ @Book_Life

۱۰۰۰ کتاب صوتی رایگان
‏◈ @audiopersianlibrary

تکنیک‌های جادویی برای رهایی از خرافات
‏◈ @Kazbabae

پرورش گل و گیاه در منزل و درآمدزایی
‏◈ @ghol_done

استوری، شعروگرافی:
‏◈ @Graphic_post_Instaa

حضرت عشق مولانای جانان
‏◈ @shere_molavi

کتاب‌های ممنوعه‌ای که چاپ مجدد نشده‌اند
‏◈ @Archivesbooks

کتاب‌هایی که باید بخوانی:
‏◈ @mylibraries

جذب جنس مخالف با روانشناسی آرام
‏◈ @arameshzehn44

پاکسازی و متعادلسازی ٧چاکرا+مانترا ثروت
‏◈ @chakra_meditation963
2024/05/01 19:05:28
Back to Top
HTML Embed Code: