Telegram Group Search
🟢نحوه محاسبه NPS

شاخص تلاش مشتری باید محاسبه دقیقی داشته باشد؛ زیرا شما اعداد مشخصی را دریافت کرده‌اید. فرض کنید یک نظرسنجی آنلاین با سؤال NPS و مقیاس 0-10 را در نظر گرفته‌اید و 100 پاسخ از مشتریان خودتان دریافت کرده‌اید. سیستم NPS بر اساس طبقه‌بندی که پاسخ‌دهندگان در آن قرار می‌گیرند، درصدی را به شما می‌دهد تا بدانید چند نفر با نوع فعالیت شما «مخالف یا Detractors» هستند، چند نفر «بی‌طرف یا Passives» و چند نظر دیگر در دسته «مروجان یا Promoter» قرار می‌گیرند.
برای محاسبه دقیق این درصدها، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:
1️⃣ تمام پاسخ‌های نظرسنجی را در یک صفحه گسترده اکسل وارد کنید.
2️⃣ اکنون، پاسخ‌ها را به گروه‌های Detractors، Passives و Promoterها تقسیم کنید.
3️⃣ کل پاسخ‌های هر گروه را جداگانه جمع کنید.
4️⃣ برای به دست آوردن درصد، تعداد کل افراد هر گروه را در ۱۰۰ ضرب کنید.
5️⃣ درصد کل مخالفان را از درصد کل مبلغان کم کنید.
✔️این امتیاز NPS شرکت شما است.

با ما تماس بگیرید

90000365 📞
میخوایم باهم درباره وفاداری مشتری صحبت کنیم

اگر علاقمند هستید که در ابن رابطه بیشتر بدونید حتما پست های این چند روز رو دنبال کنید

تعریف وفاداری مشتری

طبق تحقیقات حوزه‌ی کسب‌وکار و رفتار اقتصادی، وفاداری مشتری به ارتباط عاطفی بین برند و مشتری گفته می‌شود. بعضی از متخصصین کسب‌وکار، وفاداری به برند را تعهد مشتری به برند تعریف کرده‌اند. گروهی هم معتقد هستند که سودآور‌ترین مشتری‌ها، مشتری‌های وفادار هستند. این گروه از مشتری‌ها علاقه‌مند هستند که همیشه از شما خرید کنند و کار بازاریابی دهان به دهان را هم انجام می‌دهند.

با ما در ازتباط باشید
90000365

bit-and.com
🟢 انواع وفاداری مشتری و تفاوت‌های آن
مشتری وفادار در سطح‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شود که با شناخت آن‌ها می‌توانید استراتژی بهتری برای خدمت‌رسانی به این گروه از مشتری‌‌ها تنظیم کنید. به‌طور کلی، وفاداری به برند در چهار سطح تعریف می‌‌شود؛ در این بخش هر کدام از این سطح‌ها را توضیح داده و تفاوت‌های آن‌ها را شرح می‌دهیم.

1️⃣ وفاداری شناختی
این سطح از وفاداری بر پایه‌ی تفکر و شناخت شکل می‌گیرد. در این حالت، مصرف‌کننده دلایل برتری برند را می‌داند و از کیفیت محصولات آن آگاه است. همه‌ی کسب‌وکارها می‌توانند در سطح وفاداری شناختی قرار بگیرند، اما باید برای حفظ و ارتقای ویژگی‌های کلیدی کسب‌وکارشان تلاش کنند. نکته‌ی دیگر اینکه وفاداری شناختی براساس دانش سطحی از مزایای برند است. یعنی ممکن است مشتری با دیدن مزایای بهتر رقیب‌ها به سمت آن‌ها برود.

2️⃣ وفاداری عاطفی
وفاداری عاطفی ترکیبی از منطق و احساس است. کسی که نسبت به برند شما وفاداری عاطفی دارد، مزیت‌های کسب‌وکارتان را می‌داند و از نظر احساسی با برندتان ارتباط برقرار کرده است. وفاداری این گروه از مصرف‌کننده‌ها عمیق‌تر و پایدارتر است. برای مثال، محصولاتی که قدیمی هستند و با گذر زمان اصالت خودشان را حفظ کرده‌اند، حس عاطفی مشتری‌ها را برانگیخته می‌کنند. ممکن است محصولات کسب‌وکاری بهترین نباشند، ولی به دلیل اینکه حس عاطفی مشتری را بیدار کرده‌اند، مشتری همچنان به خرید از آن برند ادامه می‌دهد.

3️⃣ وفاداری متعهدانه
مصرف‌کننده‌ای که به برند شما متعهد است، رضایت و تجربه‌ی خودش را به دیگران هم منتقل می‌کند. برای اینکه بتوانید مصرف‌کنندگان متعهد داشته باشید، باید روی ارتقای رضایت مشتری و تجربه مشتری تمرکز کنید. با این کار، مشتری‌ها محصولات شما را تبلیغ می‌کنند و به بازاریاب‌های برند شما تبدیل می‌شوند.

4️⃣ وفاداری مصرانه
این سطح از وفاداری به برند در بالاترین سطح وفاداری قرار می‌گیرد. مشتری فقط از محصول شما استفاده می‌کند و تمایلی به خرید محصول‌های مشابه ندارد. در این حالت، اگر مشتری محصول موردنظر خودش را پیدا نکند، به جست‌وجو ادامه می‌دهد یا از خرید منصرف می‌شود.

با ما تماس بگیرید

90000365
اهمیت وفاداری مشتریان
وفاداری مشتری برای همه‌ی کسب‌وکارها مهم است، ولی معمولا برندهایی که رقیب‌های زیادی دارند، به این موضوع اهمیت بیشتری می‌دهند. به‌علاوه، مهم‌ترین دلیل وفاداری مشتری، بحث تلاش برای حفظ مشتری است. به‌طور کلی، حفظ یک مشتری آسان‌تر از جذب مشتری جدید است. در این بخش، برای اثبات اهمیت موضوع وفاداری به برند، مزیت‌ها و دلایل اهمیت آن را ذکر می‌کنیم:

1️⃣ مشتری وفادار، نرخ تبدیل بالاتر
مشتری‌های وفادار کسانی هستند که چندین بار از کسب‌وکار شما خرید کرده‌اند و باز هم خرید می‌کنند، این افراد برای کسب‌وکار آنلاین شما ارزش بیشتری دارند و نرخ تبدیل بالاتری هم دارند. آمارها نشان می‌دهد که نرخ تبدیل مشتری‌های فعلی ۶۰ تا ۷۰ درصد و نرخ تبدیل مشتری‌های جدید ۵ تا ۲۰ درصد است.

2️⃣ مشتری وفادار، سود بیشتر
کسانی که با میل و رغبت از برند شما خرید می‌کنند، سود بیشتری هم برای کسب‌وکار شما دارند. بنابراین، اگر بتوانید به اندازه‌ی ۵ درصد وفاداری مشتریان را افزایش دهید و برای حفظ مشتری‌های فعلی خودتان کار مثبتی انجام دهید، سود کسب‌وکارتان بین ۲۵ تا ۹۵ درصد افزایش پیدا می‌کند.

3️⃣ مشتری‌های وفادار، بازاریاب‌های بالقوه
مشتری‌های وفادار مثل بازاریاب‌های بالقوه عمل می‌کنند و محصول و برند شما را به دوستان و خانواده‌‌ معرفی می‌کنند. مثلا اگر هدف شما افزایش فالوورها در شبکه‌ی اجتماعی باشد، مشتری وفادار شبکه‌های اجتماعی، سایت و محصول شما را به بقیه معرفی می‌کند و باعث جذب مشتری‌های جدید می‌شود.

با ما تماس بگیرید

90000365 📞
میخوایم دو مورد دیگه از اهمیت های مشتری مداری رو باهم بررسی کنیم

4️⃣ وفاداری مشتریان، سدی در مقابل تبلیغات رقبا
مشتری‌‌هایی که با برند شما ارتباط نزدیک‌تری دارند، به تبلیغات رقیب‌ها توجه نمی‌کنند. در واقع، ارتباط آن‌ها با برند شما قوی‌تر است و تبلیغات رقبا این ارتباط را از بین نمی‌برد. البته نباید این نکته را فراموش کرد که صداقت در کسب‌وکار باعث ایجاد این حس در مشتری می‌شود. با این کار مشتری به سازمان اعتماد کرده و مشکلات آن را درک می‌کند.

5️⃣ مشتری‌های وفادار، بازخورددهنده‌های فعال
کسب‌وکار شما برای بهبود خدمات و محصولات به بازخورد و نظر مشتری‌ها احتیاج دارد. از آن‌جایی که مشتری‌های وفادار احساس عمیقی نسبت به برند شما دارند و به محصولات شما احساس تعهد می‌کنند، به رشد و بهبود محصولات و خدمات شما هم علاقه‌مند هستند و دوست دارند با ارائه‌ی بازخورد نقش موثری در پیشرفت کسب‌وکار داشته باشند. اگر تصمیم دارید نظر مشتری‌های وفادار را بشنوید و فضای مشخصی برای این کار ایجاد کنید، نرم‌افزار باشگاه مشتریان گزینه‌ی خوبی است. در صورتی‌که از Microsoft dynamics 365 استفاده می‌کنید، می‌توانید از ماژول نرم‌افزار باشگاه مشتریان هم بهره‌مند شوید.

با ما تماس بگیرید

90000365 📞
روش‌های افزایش وفاداری مشتریان
برای افزایش وفاداری مشتری‌ها باید نیازهای عینی و ذهنی مشتری را بشناسید و به شناخت کامل از مشتری هدفتان برسید. بعد از این مرحله، می‌توانید برنامه‌های افزایش وفاداری را اجرا کنید. در ادامه چند مورد از برنامه‌هایی که در این راستا موفق هستند را شرح می‌دهیم.

1️⃣ طراحی برنامه‌های پاداش
پاداش‌دادن به مشتری‌ها، سطح وفاداری آن‌ها را ارتقا می‌دهد. مثلا اگر مشتری نسبت به برندتان وفاداری شناختی دارد، بعد از دریافت هدیه وفاداری عاطفی پیدا می‌کند. در طراحی برنامه‌های پاداش به نوع پاداش و تناسب آن با مخاطب هدف توجه کنید و سیاست‌های شرکت را درنظر بگیرید. فراموش نکنید که پاداش‌هایی مثل بن تخفیف، کارت هدیه و تخفیف‌های دوره‌ای ممکن است برای همه جذاب نباشند. برای اینکه تاثیرگذاری پاداش را بیشتر کنید، می‌توانید در مقطع‌های زمانی مختلف پاداش‌های متنوعی را درنظر بگیرید. مثلا به مناسبت پنجمین خرید مشتری یکی از محصولات موردعلاقه‌اش را به او هدیه بدهید.

2️⃣ انتشار داستان مشتریان
هر مشتری قصه‌ی منحصربه‌فردی دارد. می‌توانید درباره‌ی چگونگی آشنایی با برند و محصولات از مشتری‌ها سوال کنید و از آن‌ها بخواهید درباره‌ی تاثیر محصول و خدمات شما صحبت کنند. ممکن است در فرایند خرید یا استفاده از محصول اتفاق جالبی برای مشتری رخ داده باشد، می‌توانید از مشتری بخواهید این اتفاق‌ها را برای شما تعریف کند.

3️⃣ تسهیل دریافت خدمات
هرچقدر فرایند خرید محصول و دریافت خدمات راحت‌تر و سریع‌تر باشد، وفاداری مشتری هم بیشتر می‌شود. مشتری‌ها دوست ندارند چندین هفته دریافت محصول منتظر بمانند. پس سعی کنید فرایند خرید را آسان‌تر کنید و تجربه‌ی کاربری بهتری برای مصرف‌کننده‌ها رقم بزنید.

4️⃣ اجرای برنامه‌ی باشگاه مشتریان
راهکارهای نرم‌افزاری بهترین گزینه برای افزایش وفاداری به برند هستند. با استفاده از نرم‌افزار باشگاه مشتریان می‌توانید دسته‌بندی‌های مختلفی برای مشتری‌ها تنظیم کنید و به مناسبت‌های مختلف تخفیف و بن خرید به آن‌ها بدهید. نرم‌افزار باشگاه مشتریان microsft dynamics 365 به شما اجازه می‌دهد که کمپین‌ها را مدیریت کرده و گردش کاری دلخواهی داشته باشید.

با ما تماس بگیرید

90000365 📞
نمونه برنامه‌های افزایش وفاداری مشتریان
اگر بخواهیم در کسب‌وکارهای بین‌المللی سراغ نمونه‌های موفق وفاداری مشتریان برویم، می‌توانیم به آمازون پرایم، استارباکس، شرکت تامز و سفورا اشاره کنیم. در این قسمت، هر کدام از این نمونه‌ها را به طور خلاصه توضیح می‌دهیم.

1️⃣ آمازون پرایم
آمازون پرایم یکی از برنامه‌های شرکت #آمازون برای مشتریان است. مشتری‌ها می‌توانند در سرویس آمازون پرایم عضو شوند و از قابلیت ارسال دو روزه و پخش رایگان از طریق پرایم ویدیو استفاده کنند.

2️⃣ استارباکس
شرکت استارباکس برای خرید راحت‌تر مشتری‌ها، برنامه‌ی Starbucks# را طراحی کرد. با این کار مشتری‌ها می‌توانند از طریق اپلیکیشن سفارش دهند و قهوه‌شان را از نزدیک‌ترین فروشگاه استارباکس تحویل بگیرند. به‌علاوه، مشتری‌ها با افزایش خرید ستاره می‌گیرند و می‌توانند نوشیدنی رایگان دریافت کنند.

3️⃣ شرکت تامز (TOMS)
بعضی از شرکت‌ها و کسب‌وکارهای معروف برای افزایش محبوبیت برند از برنامه‌های #خیریه استفاده می‌کنند. شرکت تامز هم یکی از این کسب‌وکارها است. این شرکت به مشتری‌های خودش اعلام کرده است که به ازای خرید یک جفت کفش، یک جفت کفش هم به افراد نیازمند می‌دهد. شرکت تامز تا به حال ۸۶ میلیون جفت کفش اهدا کرده است.

4️⃣ سفورا (Sephora)
شرکت #سفورا برنامه‌ی منحصربه‌فردی برای وفاداری مشتریان دارد و حدود ۲۵ میلیون نفر از مصرف‌کننده‌های برند سفورا در آن عضو هستند. مشتری‌ها می‌توانند در این برنامه راجع به محصولات جدید اطلاعات کسب کنند، تجربه‌ی خودشان را به اشتراک بگذارند و با بنیان‌گذاران برند صحبت کنند.

🔴 کلام آخر
افزایش وفاداری مشتریان فقط برای سازمان‌ها و برندهای معروف نیست بلکه کسب‌وکارهای کوچک هم می‌توانند برای افزایش سود و محبوبیت خودشان از برنامه‌های خاص استفاده کنند. این برنامه‌ها کمکرمی‌کنند تا به صورت حساب شده و با برنامه‌ریزی برای وفاداری مشتری اقدام کنید. در این مطلب علاوه بر بررسی اهمیت وفاداری مشتری به موارد موفق نیز اشاره شده است. همچنین روش‌های کارآمدی برای این کار معرفی کرده‌ایم. نرم‌افزار باشگاه مشتریان microsft dynamics 365 یکی از برنامه‌هایی که در وفادارسازی نقش مهمی ایفا می‌کند. این برنامه ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارد و کار شما را برای وفادار کردن مشتری‌هایتان راحت‌تر می‌کنند. برای آشنایی بیشتر با این برنامه می‌توانید از مشاوران بیت اند کمک بگیرید.

با ما تماس بگیرید


90000365 📞
نرم افزار ERP مخفف چیست؟
سیستم‌های ERP (Enterprise resource planning) و تکامل آنها در دو دهه‌ی گذشته رشد چشمگیری داشته است. برای اینکه بدانیم سیر تکاملی erp چیست، می‌توانیم تاریخ شروع و توجه به این فرآیند را سال 1960 در نظر بگیریم. این تاریخ نشان دهنده‌ی تولد رایانش ابری یا همان cloud computing است. با افزایش تقاضای تولید در کارخانه‌ها، نیاز به مدیریت محصولات و کار با چنین امکاناتی گسترش پیدا کرد. بنابراین برای برقراری تعادل بین خواسته‌های مشتری و تولید محصولات، به منظور برنامه‌ریزی و مدیریت زنجیره‌ی تامین، سیستم برنامه‌ریزی (MRP) پا به عرصه گذاشت.

نرم افزار یکپارچه ERP چیست؟
اگر شرکت شما به دنبال راهی برای اجرای کارآمد برنامه‌های کسب و کار خود در بازار است باید به سیستم برنامه‌ریزی منابع سازمانی یا همان erp نگاه جدی داشته باشید. بنابراین در ابتدای راه با این سوال مواجه می‌شوید. در واقع این سیستم می‌تواند برای به حداقل رساندن هزینه‌های سربار و به حداکثر رساندن کارایی کسب و کار ما بسیار مفید باشد.
از آنجایی که هدف نهایی هر صاحب کسب و کار رسیدن به حداکثر سود است، درک این موضوع که erp چیست و چگونه می‌توان از نرم افزار آن استفاده کرد، بسیار مهم است. راه حل‌های ERP در طول سال‌ها تکامل یافته‌اند. اکنون بسیاری از آنها در برنامه‌های مبتنی بر وب وجود دارند که کاربران می‌توانند از راه دور به آنها دسترسی داشته باشند. همچنین انواع نرم‌افزارهای ERP موجود است که می‌توان از بین آنها انتخاب کرد و یا نمونه‌ی مورد نیاز خود را سفارشی‌سازی کند.


با ما تماس بگیرید

90000365 📞
🟢 مزایای نرم افزار ERP
حال که توضیح دادیم دلیل پیدایش ERP چیست به بررسی کارکردهای آن می‌پردازیم. می‌توانید یک سیستم ERP را به عنوان پلی در نظر داشته باشید که همه سیستم‌های یک سازمان را به هم متصل کرده است. بدون نرم‌افزارهای ERP، بخش‌های مختلف از سیستم خاص خود برای به انجام وظایف استفاده می‌کنند. اما با این برنامه، علاوه بر اینکه بخش‌های مختلف سازمان، سیستم مخصوص به خود را دارند، همه‌‌ی سیستم‌ها به یک برنامه‌ی مرکزی وصل شده و با یک رابط فعال، قابل دسترسی هستند.
برای درک بهتر این سؤال که ERP چیست به یاد بسپارید که نرم‌افزارهای ERP می‌توانند با پیوند دادن اطلاعات مربوط به بخش‌های تولید، امور مالی، توزیع و یا منابع انسانی به یک سازمان کمک کنند؛ خودآگاه‌تر از قبل رفتار کند. در واقع برنامه ERP فناوری‌های متفاوت را به هم متصل می‌کند تا موارد تکراری و پرهزینه، حذف شوند. این فرآیند برای سهولت در بررسی حساب‌های پرداختی، سیستم‌های نظارت بر سفارش‌های مشتری و مواردی از این دست طراحی می‌شود.
به طور کلی نرم افزار نرم افزار ERP در حیطه‌های مختلفی مانند موارد زیر مورد استفاده است:

✔️لجستیک
✔️منابع انسانی
✔️گردش کار
✔️خدمات
✔️پروژه‌ها
✔️هوش تجاری
✔️مالی و حسابداری برای یکپارچه‌سازی اطلاعات مالی
✔️خدمات
✔️تولید
✔️خرید و تدارکات و زنجیره تأمین
✔️فروش و بازاریابی
✔️انبارداری

با ما تماس بگیرید

90000365 📞
🟢 ویژگی های برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP)
برای این که بدانیم ویژگی یک برنامه ERP چیست و چگونه می‌تواند روند تجارت الکترونیک ما را بهبود بخشد،پست های امشب و فرداشب رو از دست ندید، اما برای اینکه توضیح بدیم چطور این اتفاق میوفته می‌توانیم موارد زیر را برشمریم:

1️⃣ کارآمد برای ارتقا فروش و بازاریابی
نرم‌افزارهای ERP مشخصات دقیق هر مشتری و تاریخچه‌ی فروش آنها را برای ما حفظ می‌کنند. این اطلاعات به کسب و کار شما اجازه می‌دهد ترجیحات مشتری را در طی زمان بهتری درک کنیم. بادانستن نیازها و ترجیحات مشتریان، در بازاریابی محصولات و همچنین توصیه‌های بهتر برای فروش پر سود موفق‌تر عمل خواهد شد.

2️⃣ مدیریت بهتر منابع انسانی
برای اینکه بدانید منظور ما از این ویژگی erp چیست، در ذهن داشته باشید که ماژول منابع انسانی در یک سیستم ERP به عنوان پلتفرمی سرتاسری و یکپارچه عمل می‌کند که مراحلی مانند مدیریت استخدام، حقوق و دستمزد، جبران خسارت و موارد دیگر را تحت نظارت دارد. این برنامه به ما کمک می‌کند تا توابع پیچیده منابع انسانی مانند کسر مالیات را با اتوماسیون انجام دهیم و در زمان و منابع صرفه‌‌جویی کنیم.

فرداشب 2 مورد بعدی رو باهم بررسی خواهیم کرد

با ما تماس بگیرید

90000365 📞
در ادامه ویژگی های نرم افزار ERP دو مورد دیگه از این ویژگی ها رو براتون بیان میکنیم ✔️

3️⃣ توانایی مدیریت کارآمد زنجیره تأمین
حتما متوجه شده‌اید که سیستم‌های ERP نقش اساسی در مبارزه با ناکارآمدهای هر فرآیند زنجیره تأمین ایفا می‌کنند. به کمک ای آر پی، قیمت‌های مناسبی از تأمین‌کنندگان دریافت کرده، ضایعات در هر فعالیت را با بهینه‌سازی فرآیندهای تولید کاهش داده و موجودی مدیریت می‌شود. همچنین تلاش‌ کارکنان، در جهت درست (تولید و عرضه محصول) هدایت می‌شود.
در نتیجه وقتی صحبت از ویژگی سیستم ERP می‌شود باید در نظر بگیریم که این برنامه از تمام فرآیندهای زنجیره تأمین که شامل تولید، مدیریت موجودی تا حمل و نقل و توزیع است، مراقبت خواهد کرد. در همین راستا و برای اطمینان از انعطاف پذیر و مقرون به صرفه بودن عملیات هم یک نوع دید بین پلتفرمی را در بازه زمان واقعی، ارائه می‌کند.

4️⃣ اتوماسیون کنترل ‌های مدیریتی
یکی دیگر از ویژگی‌های ضروری در همه‌ سیستم‌های ERP، توانایی خودکارسازی وظایف و البته فرآیندهای تکراری مشاغل است. اتوماسیون به عنوان ویژگی اصلی ای آر پی، به فعالیت‌های تکراری مانند پردازش سفارش‌های خرید، حقوق و دستمزد، صورت‌حساب‌ها، گزارش‌ها و غیره سرعت و دقت می‌بخشد. این ویژگی کارهای دستی که دقت کمی دارند را حذف می‌کند، سختی وارد کردن داده‌ها به صورت دستی را کاهش می‌دهد و در زمان کلی سازمان صرفه‌جویی می‌کند. فراموش نکنید که اتوماسیون تا حد قابل توجهی می‌تواند خطاهای انسانی هم به حداقل برساند.
همچنین اتوماسیون حجم زیادی از کار را از دوش کارمندان برداشته و فضای لازم برای مدیریت زمان، انرژی و دانش آنها را فراهم می‌کند.

شرکت بیت اند ارائه دهنده خدمات ERP و CRM بر بستر Dynamics365

با ما تماس بگیرید

90000365 📞
مزایای پیاده سازی سیستم ERP
تا به اینجا متوجه شده‌اید که کاربرد erp چیست و سازمان‌ها از برنامه‌ریزی منابع سازمانی با اهداف مختلفی مانند کاهش هزینه‌های اضافی و یا بهبود عملیات گسترده استفاده می‌کنند. گرچه منافعی که از این سیستم محقق می‌شود بسته به نوع فعالیت هر سازمان متفاوت است؛ اما باز هم می‌توانیم به این مسئله فکر کنیم که مزیت‌های کلی erp چیست.
امشب و فرداشب دومورد از مزایای پیاده سازی سیستم ERP رو باهم بررسی میکنیم

1️⃣ دقت و بهره‌وری را بهبود می‌بخشد
اتوماسیون فرآیندهای مختلف در سازمان، بهره‌وری پرسنل و پروژه را بهبود می‌بخشد. علاوه بر این، بخش‌هایی که با این فرآیندهای به هم پیوسته کار می‌کنند، می‌توانند فعالیت خود را برای دستیابی به نتایج سریع‌تر و بهتر، هماهنگ کنند.

2️⃣ گزارش‌دهی بهبود پیدا می‌کند
با استفاده از یک سیستم منبع واحد و در نتیجه افزایش گزارش‌سازی سریع در زمان و هزینه صرفه‌جویی می‌شود و سود خوبی برای کسب و کار دارد. گزارش‌دهی دقیق و البته کامل به سازمان کمک می‌کند تا به اندازه‌‌ی کافی برای برنامه‌ریزی‌، وقت صرف کرده و همچنین اطلاعات مفیدی را در مورد میزان بودجه، پیش‌بینی مراحل بعدی و اطلاع‌رسانی وضعیت عملیات به طرف‌های ذی‌نفع (مانند سهام‌داران)، ارائه دهند.

مجموعه بیت اند ارائه دهنده ERP و CRM بر بستر Dynamics 365 میباشد

با ما تماس بگیرید

90000365 📞
در ادامه بحث مزایای پیاده سازی سیستم ERP در مجموعه ها امشب دو مورد دیگه از این مزایا رو بررسی میکنیم

3️⃣ همکاری درون گروهی را افزایش می‌دهد
اگر می‌خواهید بدانید اصلی‌ترین مزیت erp چیست، باید همین مورد را در ذهن نگه دارید. با نرم‌افزار ERP بخش‌های مختلف سازمان همکاری بهتری با یکدیگر دارند و اطلاعات مورد نیاز برای بهبود پروژه‌ها را به آسانی به اشتراک می‌گذارند. همچنین نیروهای کار تازه وارد می‌توانند در این بهره‌وری کلی نقش مهم داشته باشند؛ زیرا پذیرش سازمانی یا آنبردینگ (Onboarding) سریع‌تری را به همراه خواهد داشت. به طور کلی کارکنان از فعالیت‌های سایر بخش‌ها، آگاهی بهتری دارند و نقش هر کدام در دستیابی به چشم انداز شرکت روشن می‌شود. در نهایت وظایف ساده و دستی حذف می‌شوند تا کارکنان زمان خود را برای به ثمر رساندن کارهای معنادارتر، در نظر بگیرند.

4️⃣ کارایی کلی شرکت را افزایش می‌دهد
ERP همه مشاغل را به این توانایی می‌رساند با سرعت مناسبی به اطلاعات مورد نیاز مشتریان و شرکای تجاری خود دسترسی پیدا کنند. این کار به بهبود رضایت مشتری و کارکنان مجموعه، بالا رفتن نرخ پاسخ‌دهی و افزایش نرخ دقت افراد درگیر پروژه کمک می‌کند. علاوه بر این‌ها، هزینه‌های مربوطه به تمامی این بخش‌ها کاهش می‌یابد؛ زیرا شرکت به طور کارآمدتری عمل می‌کند.

🟢 جمع بندی مبحث ERP
در این چند پست اخیر در مورد اینکه ERP چیست صحبت و مزایا و آثار استفاده از این نرم افزار بیان شده است. استفاده از راهکارهای نرم افزاری می‌تواند علاوه بر بالا بردن سرعت سازمان شما، دقت کارکنان را بالا برده و بهره‌وری را افزایش دهد. به طور کلی ضمن دستیابی به اهداف خود از صرف هزینه‌های اضافی خودداری خواهد شد. همچنین برای مدیریت و نظارت بهتر سازمان می‌تواندی از ویژگی‌های اتوماسون و گزارش‌سازی ای آر پی استفاده کنید.
ما در بیت اند گرد هم آمده‌ایم تا در رسیدن به اهداف تجاری صاحبان کسب و کار را یاری کنیم و متناسب با تقاضای آنان، نرم‌افزار مناسب را تهیه و عرضه کنیم. شما می‌توانید از پل‌های ارتباطی ما استفاده کرده و با امکان اخذ مشاوره رایگان، بهترین نرم افزار برای کسب‌وکارتان را پیدا کنید.


با ما تماس بگیرید


90000365 📞
در این مبحث از مجموعه مقالات بیت اند قصد داریم شما را با پاسخ یک سوال به ظاهر ساده اما بسیار مهم آشنا کنیم. سوال مورد نظر این است

«کسب و کار چیست»؟

احتمالا بعد از دیدن این پرسش جواب‌های متعددی به ذهنتان رسیده است؛ اما اجازه دهید یک بار معنای این مسئله را با هم بررسی کنیم تا به تعریفی مشترک برسیم. رسیدن به تعاریف جامع و یک دست به ما کمک می‌کند تا زمانی که قرار است برای طراحی بیزنس پلن یا شاخص های کلیدی عملکرد دست به کار می‌شویم، موانع معنایی را کنار زده باشیم.
در یک تعریف کلی باید بگوییم که کسب و کار (Business) به یک نهاد یا سازمان سرمایه‌گذاری اطلاق می‌شود که فعالیت‌های حرفه‌ای انجام می‌دهد. این سازمان‌ها می‌توانند تجاری، صنعتی یا در دسته‌بندی‌های دیگر باشند. این مؤسسات تجاری انتفاعی حتما برای کسب سود کار می‌کنند، در حالی که گروه‌های غیرانتفاعی فعالیت‌های خود را برای یک مأموریت خیر و بدون منافع مالی شخصی انجام می‌دهند.
مالکیت کسب و کار شامل مشارکت، شرکت‌های انفرادی، شرکت‌های هیبریدی و غیره است. کسب و کارها می‌توانند در مقیاس کوچک یا بزرگ فعالیت کنند و حرفه‌های مختلفی از فروش لوازم خانگی تا ارائه خدمات پزشکی را در نظر داشته باشند.
✔️ انواع کسب و کار چیست؟
پس از بررسی و تبیین پاسخ سوال بیزینس چیست، باید با انواع کسب و کارها آشنا شویم تا بدانیم نوع فعالیت ما در کدام دسته قرار می‌گیرد. در واقع زمان راه اندازی مشاغل مختلف، اولین مسئله‌ای که به ذهن خطور می‌کند این است که نوع کسب و کار چیست.
کسب و کارها می‌توانند در سطوح مختلف متفاوت باشند؛ اما معمولا به چهار دسته اصلی تقسیم می‌شوند. در اینجا رایج‌ترین انواع کسب و کار را با هم بررسی می‌کنیم:

1️⃣ سرویس و خدمات دهی
نوع اول کسب و کار به موقعیت‌هایی اشاره دارد که فروشنده کالاهای نامشهود بوده و فعالیت‌هایی مانند کمک، مشاوره یا نیروی کار را به مشتریان فردی و یا سایر مشاغل ارائه می‌دهند. نمونه‌هایی از این نوع شامل شرکت‌های مشاوره حقوقی، آژانس‌های مشاوره و ارائه دهندگان خدمات پیک و حمل و نقل است. در این نوع کسب و کار، محصولات را نمی‌توان برای فروش ذخیره یا از ارائه دهندگان آنها جدا کرد.

2️⃣ تولید یک محصول محسوس
در این نوع از کسب و کارها، تولید کننده از مواد اولیه برای ساخت محصول مورد نظر خود استفاده می‌کند. سپس این محصول به طور مستقیم یا از طریق اشخاص ثالث به مشتری فروخته می‌شود. چنین مشاغلی به جای اینکه محصول را صرفا توزیع کنند، خودشان کالاهای مورد نیاز مشتری را تولید می‌کنند. برخی از نمونه‌های این نوع شرکت‌های خودروسازی، تولیدکنندگان انواع نوشیدنی، کارخانه‌های فولاد، کفاش‌ها و خیاط‌ها هستند.

2 مورد دیگه از انواع کسب و کارها رو باهم فرداشب بررسی میکنیم

پس پست های فرداشب رو از دست ندید 😉
✔️ در ادامه بحث دیشب 2 مورد دیگه از انواع کسب و کار ها رو باهم بررسی میکنیم

3️⃣ خرده فروشی
برای تبیین بهتر اینکه کسب و کار چیست باید به نوع سوم توجه بیشتری داشته باشید. این نوع که به عنوان تجارت «خرید و فروش» هم شناخته می‌شود، مجموعه واسطه‌هایی را شامل می‌شود که کالاها را از تولیدکنندگان خریداری می‌کنند و به دست مشتریان می‌رسانند. در اصل آنها محصول را به قیمت خرده فروشی به مصرف کنندگان نهایی می‌فروشند. در اینجا سود حاصل از توزیع محصول به قیمت خرده فروشی است و بالاتر از قیمتی است که از تولید کننده خریداری شده است. می‌توانید نمونه خوبی از آن را در مواجهه با سوپرمارکت‌ها، فروشگاه‌های آجر و ملات و یا شرکت‌های معاف از مالیات پیدا کنید.

4️⃣ کسب و کارهای ترکیبی (هیبریدی)
همان‌طور که از نام آن پیداست، کسب‌وکارهای ترکیبی، از حداقل دو نوع دیگر ایجاد شده‌اند. رستوران‌ها یکی از نمونه‌های این نوع مشاغل هستند، زیرا آنها غذای خود را تولید می‌کنند، اما در عین حال، آب، نوشابه، موادی از این دست را از تولیدکنندگان دیگر خریداری می‌کنند. با این کار آنها هم تولید کننده و هم خرده فروش هستند. علاوه بر این، رستوران‌ها نیز سفارشات مشتریان را ارائه کرده و روندی را در پیش می‌گیرند که آن‌ها را به یک تجارت خدماتی نیز تبدیل می‌کند.
✔️ ویژگی های کسب و کار
گمان می‌کنیم تا به اینجای کار متوجه شده‌اید که منظور ما از کسب و کار چیست. با در نظر گرفتن همین تعریف، در ادامه به ویژگی‌های مهم یک کسب و کار اشاره می‌کنیم که برای همه مشاغل یکسان هستند. در حالی که کسب و کارها از بسیاری جهات متفاوت‌اند، همه آنها دارای چندین ویژگی مشترک هستند که به قرار دادن آنها در ذیل یک تعریف مشترک کمک می‌کند.

1️⃣ انگیزه اقتصادی
تجارت را می‌توان به راحتی به عنوان یک فعالیت تجاری سازمان یافته تعریف کرد و به این ترتیب، حول محور انگیزه‌ی مالی می‌چرخد. به بیان بهتر آنچه در هسته هر شغل قرار دارد ؛کسب سود است.

2️⃣ تولید یا خرید محصولات
کسب و کارها، کالاهایی را تولید یا خریداری می‌کنند تا در جامعه توزیع نمایند. البته اشاره کردیم که آنها می‌توانند به هر دو صورت کار کنند. به این معنی که خرید مواد خام و ماشین آلات برای تولید کالا یا خرید یک محصول از قبل تمام شده را در نظر بگیرند و سپس با افزودن ارزش به آن، فروش مجدد محصول به مصرف کننده نهایی را در نظر داشته باشند.

3️⃣ فروش کالا و خدمات
وقتی مشخص می‌کنیم هدف ما از کسب و کار چیست، ویژگی بارز خود را هم تعیین کرده‌ایم. در این مورد خاص کالاهایی که قبلا تولید شده‌اند یا به خرده فروشان فروخته می‌شوند که محصول را توزیع می‌کنند یا مستقیماً به مشتریان عرضه می‌شوند. در این میان حتی خدمات (شکل ناملموس کالا)، هم برای سود فروخته می‌شود.

4️⃣ کسب سود
با هر کسب و کاری، در نهایت، به سود مورد نظر می‌رسیم. این چیزی است که موجودیت سازمان را در دراز مدت حفظ می‌کند و آن را در جریان نگه می‌دارد.

5️⃣ رضایت مصرف کننده
در کنار اصل مهم سودآوری، فعالیت اصلی یک بنگاه اقتصادی تولید، ارائه کالاها و خدمات برای برآوردن نیازهای جامعه است؛ بنابراین، مصرف کننده نهایی به عنوان منبع سود، همیشه نقشی محوری در فعالیت ما ایفا می‌کند. به همین دلیل است که رضایت مشتری باید از جمله ویژگی‌های مهم یک کسب و کار باشد

6️⃣ فعالیت مستمر
ما باید زمان راه اندازی مجموعه خودمان مشخص کنیم که آینده این کسب و کار چیست و به کجا ختم می‌شود. مبادله انفرادی کالا یا خدمات به تنهایی یک فعالیت تجاری تلقی نمی‌شود. معاملات باید به طور منظم انجام شود تا به عنوان یک فعالیت تجاری تلقی شوند. پس آینده نگری و برنامه ریزی برای تداوم هم ویژگی دیگری است که نباید از آن غافل شویم.
✔️ هدف از کسب و کار چیست؟

میان تعارف و انواع به این مورد هم اشاره کردیم که مهم است بدانیم هدف کسب و کار چیست. با تبیین چنین موضوعی در واقع شاخص های کلیدی عملکرد را در نظر گرفته‌ایم تا مسیر پیشرفت خود را تضمین کنیم. اگر با این مفهوم آشنا نیستید باید بگوییم که KPIها، مجموعه معیارها قابل سنجش عملکرد در طول زمان هستند که با یک هدف خاص گره می‌خورند. KPIها اهدافی را برای تیم‌های تجاری فراهم می‌کنند تا برای رسیدن به آنها تلاش کنند و بتوانند با استفاده از این نقاط عطف تصمیم‌های بهتری بگیرند.
همچنین مهم است که برای تعیین اهداف تجاری خود بیزنس پلن هم داشته باشید. طرح‌های کسب و کار به راه اندازی تجارت ما و تامین سرمایه مورد نیاز برای شروع کمک می‌کنند. در طراحی چنین پلنی باید جزئیاتی مانند چشم انداز شرکت، اطلاعات محصول / خدمات، پیش‌بینی فروش، ساختار هزینه، جریان درآمد و موارد دیگر را در نظر داشته باشید.
📢وبینار رایگان پرسش های متداول درمورد پیاده سازی نرم افزارهای سازمانی

چه فرقی بین CRM، XRM ، ERP، BPMS و Lowcode Platform هست؟
نرم افزارهای ERP چه محدودیتهایی دارند و چه زمان برای ما مناسب نیستند؟
نرم افزار ERP ایرانی یا خارجی ؟ هرکدام چه ملاحظاتی دارند؟
مفهوم API-first به چه معنی هست و چرا در سازمان ما اهمیت دارد؟
شایع ترین عوامل شکست در این پروژه ها چیست؟
از کجا بفهمیم سازمان ما برای چنین تغییری آماده هست یا نه
نقش واحد IT در این نوع پروژه ها چه تفاوتی دارد؟
آیا Dynamics 365 یک ERP یا CRM است؟
چه وقت از Sharepoint استفاده کنیم
اینکه خودمان نرم افزار دلخواه مان را برنامه نویسی کنیم در مقایسه با اینکه از Dynamics استفاده کنیم چه هزینه و فایده هایی دارد؟
خودمان داینامیکس را یاد بگیریم و پیاده کنیم بهتر است یا برون سپاری؟


و بسیاری سوالات دیگر درباره Dynamics 365 در این وبینار پاسخ داده خواهد شد

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️


برای ثبت نام در وبینار از طریق لینک زیر اقدام نمایید


🔗 https://evnd.co/zIuCL
Bitand pinned a photo
2024/06/01 17:05:43
Back to Top
HTML Embed Code: