Telegram Group Search
#پژوهشی
#قسمت_دوازدهم

چگونه در مسیر یک دانشجوی پژوهشگر گام بردایم؟

روش کار (ادامه)

شيوه اجرا
در اين بخش تمام مراحل اجرا پژوهش به طور خلاصه توضیح داده می‌شود. در اين قسمت نحوه انتخاب گروه‌های تجربی و مشاهده دستورالعمل‌هایی كه به آزمودنی‌ها داده شده، طرح پژوهش، تعاريف متغيرها و … توضيح داده می‌شود. در مورد روش‌های شيميایی يا آزمايشگاهی علاوه بر ذكر خصوصيات مواد و تغييرات اختصاصی، كيت‌های به كار رفته، حساسیت، اختصاصی بودن و تغییرات در اندازه‌گيری يك نمونه بايد ذكر شود.

رعايت اخلاق تحقيق
رضايت‌های كسب شده و بازنگری طرح تحقيق و تصويب آن توسط كميته اخلاق در پژوهش حتما بايد ذكر شود.

روش‌های تحليل آماری
روش‌هایی که برای تجزیه و‌ تحلیل نتایج آماری استفاده شده باید ذکر شود اما نام نرم‌افزار مورد استفاده لازم نيست. به طور معمول اكثر آزمون‌ها شناخته شده هستند و لازم نيست كه آن‌ها را توضيح دهيد؛ در صورتی كه روشی شناخته شده نيست بايد منبع استخراج آن را ارائه كنيد.

#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

♥️ @DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💥 عباسقلی دانشور، پدر علم جراحی قلب ایران

⬅️ دکتر عباسقلی دانشور، پزشک، جراح و استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در سال ۱۳۴۸ در برای نخستین بار در کشور اولین عمل جراحی قلب باز و تعویض دریچه میترال را انجام داد و در سال ۱۳۶۹ نخستین پیوند کامل قلب در خاورمیانه را در دانشگاه تبریز به انجام رساند و در همان سال عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی کشور شد. ایشان در سال ۱۳۸۰ پس از سال‌ها تلاش در راستای جراحی‌های عمومی و قلب در کشور به افتخار بازنشستگی نایل شد.

⬅️ وی متولد ۱۳۰۴ در شهر شیراز بود. پس از پایان دوران ابتدائی و متوسطه در دبیرستان شاهپور سابق اهواز وارد دانشکده پزشکی شیراز شد و در سال ۱۳۳۷ با کسب درجه دکتری پزشکی عازم امریکا شد. او پس از دو سال گذراندن دوره اینترنی در نیویورک، موفقیت در امتحان و اتمام دوره جراحی عمومی و جراحی توراکس دوره جراحی قلب را در ECFMG در شهر بوستون شروع کرد.

⬅️ او سپس وارد مرکز جراحی قلب روزلین-نیویورک MD ANDEROON شد و پس از یک سال به مرکز جراحی سینه میسوری رفته و جراحی استخوان‌های قفسه صدری را فرا گرفت. سپس سه سال در موسسه قلب مونترال کانادا درباره اصول پیوند قلب و بیماری‌های مادرزادی قلب تحقیق و کسب تجربه کرد و سرانجام در سال ۱۳۴۹ به ایران بازگشت.

⬅️ مناصب و خدمات دکتر عباسقلی دانشور:
- عضو کالج متخصصین بیماری‌های قفسه صدری آمریکا
- استاد و رئیس مرکز ملی جراحی قلب دانشگاه علوم پزشکی تبریز تا سال ۱۳۶۳
- مؤسس بخش جراحی قلب مدرن دانشگاه علوم پزشکی تبریز
- مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در امور جراحی قلب
- رئیس بخش جراحی و مدیر گروه قلب بیمارستان مدرس
- آموزش رزیدنت‌های فوق‌تخصصی
- مدیر گروه جراحی قلب
- رئیس هیئت ممتحنه جراحی قلب
- عضو هیئت تحریریه چندین مجله از جمله جامعه جراحان و پژوهنده
- عضو فرهنگستان علوم‌پزشکی جمهوری اسلامی ایران

#علمی
#مشاهیر_پزشکی
#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

♥️ @DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#پژوهشی
#قسمت_سیزدهم

چگونه در مسیر یک دانشجوی پژوهشگر گام بردایم؟

نکات کلیدی روش کار

در قسمت شركت‌كنندگان و طرح پژوهش ‌نباید نتيجه‌ای را بيان كنيد بلکه فقط روش کار را توضیح می‌دهید.
مشخصات شركت‌كنندگان را به طور دقیق ذكر كنيد. چه كسانی، چه تعدادی و با چه ويژگی‌هايی انتخاب شده‌اند.
نحوه انتخاب شركت‌كنندگان و داوطلب بودن يا نبودن آن‌ها را ذكر کنید و اینکه از کجا تهیه شده‌اند یا کجا مصاحبه کرده‌اید.
ويژگی‌های جمعيت‌شناختی شركت‌كنندگان ذکر شود. برای مثال، تعداد مذکر و مونث بودن شركت‌كننده، ميانگين سنی آن‌ها و … .
تمامی كنترل‌ها بايد ذكر شود.
اگر پژوهش از نوع آزمايشی است، نحوه تغییر متغير و شيوه كنترل متغيرهای مخدوشگر برای شكل‌گيری گروه‌ها باید بیان شود. اگر غير آزمايشی است نحوه طبقه‌بندی صورت گرفته تشريح هم ذکر شود.

#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

♥️ @DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#پژوهشی
#قسمت_چهاردهم

چگونه در مسیر یک دانشجوی پژوهشگر گام بردایم؟

نتایج
بخش نتایج جایی است که یافته‌های خود را بیان می‌کنید. اگر نظرسنجی یا اندازه‌گیری در زمینه پژوهشی انجام داده‌اید یا هر نوع داده دیگری را برای آزمایش فرضیه خود جمع‌آوری کرده‌اید، لازم است داده‌ها را ساماندهی و ارائه کنید. بخش نتایج باید ارائه خلاصه‌ای از یافته‌های تحقیق شما باشد که فقط داده‌ها و تجزیه‌ و تحلیل آماری شما را ارائه می‌دهد. در بخش نتایج شما نباید تفسیری از داده‌ها ارائه دهید، بلکه باید تا حد امکان بدون تفسیر گزارش شوند، بدون ذکر اینکه نتایج به چه معناست و یا چگونه به دست آمده‌اند.


بخش نتایج مقاله را از کجا شروع کنیم؟
اولین کاری که برای نوشتن بخش نتایج باید انجام دهید این است که اطلاعات خود را سامان‌دهی کنید. توجه داشته باشید، همه نتایج شما باید به‌ جواب سؤال تحقیق بپردازند، شما همچنین باید تصمیم بگیرید که کدام بخش از داده‌ها مهم‌ترین هستند تا در بخش نتایج به آن‌ها اولویت داده شود.

#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

♥️ @DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💥 مریم پوررضا، متخصص زنان و زایمان و فوق تخصص نازایی برجسته


⬅️ مریم پوررضا تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه فرانسوی ژاندارک سپری کرد و پس از اخذ دیپلم در کنکور شرکت کرد. در بین خانم‌های داوطلب رشته پزشکی رتبه اول را کسب کرد. او بعد از اینکه دوره پزشکی عمومی را در مدت ۶ سال در دانشکده پزشکی دانشگاه تهران با موفقیت سپری کرد، دوره تخصص زنان را نیز با پشتکاری زیاد در بیمارستان زنان سابق به اتمام رساند. پوررضا چون به زبان فرانسه مسلط بود، برای گذراندن دوره‌های تکمیلی پزشکی، عازم بلژیک و فرانسه شد. دوره بورد سونوگرافی را سپری کرد و دوره نازایی را ۳ و ۴ ماهه در خارج از کشور با موفقیت گذراند و موفق به اخذ فوق تخصص نازایی شد.

⬅️ او ۲ سال پس از اخذ تخصص در رشته زنان به سمت استادیاری دانشگاه منصوب شد و در بیمارستان زنان مشغول به کار شد و به تربیت و آموزش دانشجویان و رزیدنت‌های پزشکی پرداخت. بعد از ۶ یا ۸ سال دوره استادیاری، دانشیار و بعد از ۴ سال مقام استادی دانشگاه علوم پزشکی تهران نائل شد.

⬅️ پوررضا از سال ۱۳۶۷ دبیر بورد تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود. او مطب خود را در آذر ماه ۱۳۴۳ به روی بیماران باز کرد و روزی ۸ ساعت به معالجه و مداوای مراجعه‌کنندگان می‌پرداخت. مریم پوررضا فعالیت‌های آموزشی خود را پس از به پایان رساندن دوره تخصص زنان به طور رسمی در دانشگاه تهران آغاز نمود. او رمز موفقیت خود را پشتکار، علاقه به آموختن، سحرخیزی، انضباط و مسئولیت‌پذیری را صفاتی می‌دانست که تقلید از آن‌ها پشیمانی نمی‌آورد.

⬅️ پوررضا متخصص زنان و زایمان و فوق تخصص نازایی و فیستول‌های اداری- تناسلی بود. او دبیر بورد تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و چندین سال است که در کنگره جراحان، دبیر شاخه زنان بود. او چهره مقبول و شناخته شده‌ای در حوزه بیماری‌های زنان و مورد اعتماد بسیاری از خانواده‌های سران نظام بود. پوررضا هرچند در خانواده‌ای ثروتمند به دنیا آمد و شرایط خاصی داشت ولی لحظه‌ای از تلاش و تقلا دست برنداشت و همیشه پزشکی با اخلاق، متعهد و دلسوز برای بیمارانش باقی ماند. ایشان در سال ۱۴۰۱ دار فانی را وداع گفت.


#علمی
#مشاهیر_پزشکی
#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

♥️ @DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#پژوهشی
#قسمت_پانزدهم

چگونه در مسیر یک دانشجوی پژوهشگر گام بردایم؟

بحث
هدف بحث تفسیر اهمیت و ضرورت یافته‌های خود بر اساس دانسته‌های پیشین با توجه به سوال پژوهشی و اطلاعات جدید و یا بینش‌های نوین در مورد مسئله است که بعد از بررسی دقیق یافته‌ها حاصل آمده است. بخش بحث همیشه به واسطه سوالات و فرضیه‌ها و پیشینه پژوهشی ارتباط نزدیکی با بخش مقدمه دارد، اما این بخش اصلا تکرار بخش مقدمه نیست؛ این بخش باید همیشه طوری باشد که در این باره که مطالعه شما به چه صورت درک خواننده از مسئله پژوهشی را از انتهای بخش مقدمه به سایر بخش‌ها منتقل می‌کند، توضیحاتی ارائه دهد. در این بخش شما در ابتدا از مقالات دیگر کمک گرفته و به رفرنس‌های خود اضافه می‌کنید و مطالب کامل‌تر و جامع‌تری را به خواننده منتقل می‌کنید و سپس در مورد پژوهش خود توضیحات کاملی می‌دهید.

#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

♥️ @DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💥 دکتر یحیی عدل، پدر جراحی نوین ایران


⬅️ یحیی عدل در سال ۱۲۸۷ در تبریز متولد شد. پدرش یوسف‌خان مکرم‌الملک مدتی نایب‌الایاله آذربایجان بود. وی تحصیلات دبستان را در مدرسه حکمت تبریز به پایان برد و تحصیلات دبیرستان را به سبب انتصاب پدر به عنوان حاکم کرمانشاه در این شهر انجام داد. وی مدتی از تحصیل بازماند تا سرانجام پدرش به هزینه شخصی وی و برادرش را به فرانسه فرستاد. او در پاریس تحصیلات دوره متوسطه را در رشته‌های فلسفه و ریاضی به پایان رساند و پس از مدتی تحصیل در دانشکده ریاضی، به تشویق عمویش وارد دانشکده پزشکی پاریس شد. پس از پایان به مدت دو سال دستیار گرگوار و رئیس درمانگاه بود. در این مدت وی به رشته جراحی روی آورد.

⬅️ عدل چندین سال در رشته جراحی عمومی و اورولوژی مطالعه کرد. او در سال ۱۳۱۷ پایان‌نامه خود را دربارهٔ درمان آدنوپاتی سلی از تصویب گذراند و موفق به دریافت مدال نقره از دانشکده پاریس شد. او پس از موفقیت در کسب درجه لوره آ در سال ۱۳۱۸ و درست یک ماه پیش از شروع جنگ جهانی دوم به ایران بازگشت. پس از بازگشت به ایران او در دانشکده پزشکی استخدام شد و استادی کرسی جراحی عمومی و ریاست بخش جراحی بیمارستان سینا به وی واگذار شد. در آن زمان کمبود جراح در ایران باعث شده بود که وی حتی تا چندین جراحی در روز انجام دهد.

⬅️ رفت‌وآمد عدل با مقامات بلند کشور و دربار پهلوی او را تبدیل به شخصیتی سیاسی کرد و باعث شد تا بعد از کناره‌گیری اسدالله علم به دبیرکلی حزب مردم منصوب شود. او همچنین در سال ۱۳۴۲ به سناتوری مجلس سنای ایران رسید و تا چهار دوره این مقام را حفظ کرد.

⬅️ او مکتبی در ایران پایه‌گذاری کرد که به مکتب عدل شهرت دارد. شاگردانش قبل از انقلاب مجله‌ای به نام ''مکتب عدل'' به صاحب‌امتیازی و مدیرمسئولی محمد قاسمی منتشر می‌کردند که حاوی آخرین اطلاعات علمی در این رشته بود.

⬅️ یحیی عدل در ۱۴ بهمن ۱۳۸۱ در سن ۹۴ سالگی درگذشت و در بهشت زهرای تهران آرامگاه شماره ۶۹۰ به خاک سپرده شد. خانه موروثی یحیی عدل به عنوان یکی از آثار ملی ثبت و بازسازی شده‌است.

#علمی
#مشاهیر_پزشکی
#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

♥️ @DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#پژوهشی
#قسمت_شانزدهم

چگونه در مسیر یک دانشجوی پژوهشگر گام بردایم؟


بحث (ادامه)
بحث مهمترین بخش مقاله است، زیرا این بخش بر توانایی شما در مقام پژوهشگر در ارائه راه‌حل‌های خلاقانه می‌پردازد. در این بخش باید به اهمیت مطالعه خود و همچنین نقش آن در برطرف کردن ابهام بپردازید.

در این راستا چند قانون کلی وجود دارد که باید در روند نگارش بخش بحث به آن توجه داشته باشید:
- از تکرار مکررات بپرهیزید.
- نکات مهم را واضح بیان کنید.
- از افعال به درستی استفاده کنید.
- در مورد مطالعات خاص که قبلاً به آنها ارجاع داده‌اید می‌توانید از زمان گذشته استفاده کنید.
- در صورت نیاز برای سازمان‌بخشی بهتر مقاله و گروه‌بندی تفسیرهای خود از عناوین فرعی استفاده کنید.


#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

♥️ @DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🎙 پادکست علوم پایه - قسمت ششم

در این قسمت:
- بررسی منابع کمک آموزشی پروگنوز و سیب سبز
- تحلیل و تشریح کلی پروگنوز
- تحلیل و تشریح کلی سیب سبز

از سری "غول علوم پایه" 🔝

👍 دکتر امیررضا نیازی
- دانشجوی پزشکی شهید بهشتی
- ۲/۵ درصد برتر آزمون علوم پایه با نمره ۱۵۴

در قسمت‌های بعدی:
معافیت از طرح
چگونگی ۲/۵ درصد شدن
برنامه‌ریزی برای رنک شدن
تأثیر در آینده تحصیلی، رزومه، سرباز نخبگی

#علمی
#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

@DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#پژوهشی
#قسمت_هفدهم

چگونه در مسیر یک دانشجوی پژوهشگر گام بردایم؟


نکات کلیدی بحث
- مشخص کنید که نتایج شما قابل انتظار هستند.
- نتایج خود را با یافته‌های سایر تحقیقات مقایسه کنید.
- این بخش یک هرم وارونه است باید از کل به جز بروید.
- پاسخ به تمام سوالات پژوهشی که در بخش مقدمه مطرح شده بود.
- روابط حاصل از هر یافته مهم را توصیف کنید.
- محدودیت‌ها و نقاط ضعف مطالعه را مشخص کنید.
- با خلاصه‌ای کوتاه در مورد نکات اصلی پژوهش پایان دهید.

#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

♥️ @DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اهمیت معدل.aac
17.5 MB
🎙 پادکست درسی - قسمت اول

⬅️ در این قسمت:
- بررسی مزایای آیین‌نامه‌ای معدل
- آیین‌نامه ۴۰ امتیاز نخبگی
- طرح صیاد شیرازی (سرباز نخبگی)
- عضویت استعداد درخشان
- انتخاب دروس الکتیو
- انتخاب لاین و بیمارستان‌های دوره‌های بالینی
- کسب اعتبار و احترام بین همکاران

از سری "غول درسی" 🔝

👍 دکتر ثناالسادات پورحسینی
- دانشجوی پزشکی شهید بهشتی
- نمره آزمون علوم پایه ۱۶۶ (۲/۵ درصد و رنک اول ورودی)
- معدل ۱۹.۱۱ (رنک اول ورودی)

#علمی
#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

@DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🎙 پادکست علوم پایه - قسمت هفتم

⬅️ در این قسمت:
- بررسی مزایا و معایب دوره‌های برگزاری اسفند و شهریور و اینکه کدومشون بهتره!

از سری "غول علوم پایه" 🔝

👍 دکتر امیررضا نیازی
- دانشجوی پزشکی شهید بهشتی
- ۲/۵ درصد برتر آزمون علوم پایه با نمره ۱۵۴

⬅️ در قسمت‌های بعدی:
معافیت از طرح
چگونگی ۲/۵ درصد شدن
برنامه‌ریزی برای رنک شدن
تأثیر در آینده تحصیلی، رزومه، سرباز نخبگی

#علمی
#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

@DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🎙 پادکست درسی - قسمت دوم

⬅️ در این قسمت: خلاصه‌نویسی
- خلاصه‌نویسی بکنیم یا نه؟
- خلاصه‌هایی که نوشتیم رو کی بخونیم؟
- انواع خلاصه‌نویسی
- چجوری و با چه متدی خلاصه بنویسیم؟
- اگه خلاصه نوشتیم و زیاد شد، چکار بکنیم؟

از سری "غول درسی" 🔝

👍 دکتر ثناالسادات پورحسینی
- دانشجوی پزشکی شهید بهشتی
- نمره آزمون علوم پایه ۱۶۶ (۲/۵ درصد و رنک اول ورودی)
- معدل ۱۹.۱۱ (رنک اول ورودی)

#علمی
#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

@DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🎙 پادکست علوم پایه - قسمت هشتم

⬅️ در این قسمت:
- مطالعه کدوم درس‌ها رو از الان آغاز کنیم؟
- کدوم درس‌ها نیاز به کار بیشتری داره؟
- کدوم درس‌ها به [پاس شدن، ۲/۵ درصد شدن، رنک شدن] بیشتر کمک می‌کنن؟

از سری "غول علوم پایه" 🔝

👍 دکتر امیررضا نیازی
- دانشجوی پزشکی شهید بهشتی
- ۲/۵ درصد برتر آزمون علوم پایه با نمره ۱۵۴


🔍 با ما در این سری پادکست همراه باش تا به بهترین شکل برای موفقیت در آزمون علوم پایه آمادت کنیم 😁

#علمی
#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

@DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🎙 پادکست درسی - قسمت سوم

⬅️ در این قسمت: مدیریت زمان در فرجه امتحانات
- نوبت‌های مطالعه روتین
- تقسیم‌بندی حجم مطالب
- تعداد مطالعه و مرور
- نسبت نوبت‌های مطالعه

از سری "غول درسی" 🔝

👍 دکتر ثناالسادات پورحسینی
- دانشجوی پزشکی شهید بهشتی
- نمره آزمون علوم پایه ۱۶۶ (۲/۵ درصد و رنک اول ورودی)
- معدل ۱۹.۱۱ (رنک اول ورودی)


با ما امتحاناتتو عالی جمع کن 😁


#علمی
#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

@DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🎙 پادکست علوم پایه - قسمت نهم

⬅️ در این قسمت:
- مطالعه کدوم درس‌ها رو بهتره دیرتر آغاز کنیم؟
- کدوم درس‌ها در زمان کمتری جمع میشن؟
- کدوم درس‌ها فرّارترن؟

از سری "غول علوم پایه" 🔝

👍 دکتر امیررضا نیازی
- دانشجوی پزشکی شهید بهشتی
- ۲/۵ درصد برتر آزمون علوم پایه با نمره ۱۵۴


🔍 با ما در این سری پادکست همراه باش تا به بهترین شکل برای موفقیت در آزمون علوم پایه آمادت کنیم 😁

#علمی
#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

@DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⚡️ یه سری خبر خفن داریم برای داوطلبان علوم پایه شهریور و اسفند ۱۴۰۳ 😁

⚠️ همین امشب یکیشو می‌گیم بهتون 😈

#علمی


پزشکی، اما خفن‌تر ... 💪

⭐️ @DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
▶️ جلسه پرسش و پاسخ با رتبه برتر کشوری علوم پایه

👍 با حضور دکتر امیررضا نیازی
- دانشجوی پزشکی شهید بهشتی
- ۲/۵ درصد برتر کشوری آزمون علوم پایه با نمره ۱۵۴

💬 سوالات خود شما قراره در این جلسه پاسخ داده بشه، حالا می‌گیم چطور 😁

زمان: پنجشنبه ۱۰ خرداد (۱۹ تا ۲۰) در گروه آکادمی پزشکی عمیق

#علمی
#اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

@DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🎙 پادکست علوم پایه - قسمت ۱۰ام

⬅️ در این قسمت: جامع فیزیولوژی
- نحوه مطالعه
- تعداد سوالات
- منابع
- فصل‌های آسون‌تر یا سخت‌تر
- تست یا درسنامه
- فصل‌های بهتر برای شروع و جمع‌بندی راحت‌تر

از سری "غول علوم پایه" 🔝

👍 دکتر امیررضا نیازی
- دانشجوی پزشکی شهید بهشتی
- ۲/۵ درصد برتر آزمون علوم پایه با نمره ۱۵۴


🔍 با ما در این سری پادکست همراه باش تا به بهترین شکل برای موفقیت در آزمون علوم پایه آمادت کنیم 😁

#علمی
#محتوای_اختصاصی


پزشکی، اما هوشمندانه‌تر ...

@DMA_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Deep Medicine Academy pinned «▶️ جلسه پرسش و پاسخ با رتبه برتر کشوری علوم پایه 👍 با حضور دکتر امیررضا نیازی - دانشجوی پزشکی شهید بهشتی - ۲/۵ درصد برتر کشوری آزمون علوم پایه با نمره ۱۵۴ 💬 سوالات خود شما قراره در این جلسه پاسخ داده بشه، حالا می‌گیم چطور 😁 زمان: پنجشنبه ۱۰ خرداد (۱۹…»
2024/06/05 01:27:28
Back to Top
HTML Embed Code: