Telegram Group Search
🎥🎞در این سایت می‌تونید به کلی ویدئوهای مختلف درباره استارتاپ‌های گوناگون دسترسی داشته باشید.

http://startup-videos.com/

دسته‌بندی‌های خوبی داره که می‌تونید براساس فرمت ویدئوها سرچ کنین و همینطور امکان این وجود داره که ویدئوی مرتبط با استارتاپ خودتونو آپلود کنید. دقت داشته باشید که نحوه بیان و ارائه این نوع ارائه ها با ارائه مقالات علمی بسیار متفاوت است و می بایست جذاب و کوتاه و مفید باشد.
📝📝6 درسی که از مشاهده بیش از 100 ارائه استارتاپی می توان یاد گرفت:

1- محصولی که فقط مشکل خودتون رو حل می کنه نه مشکل مشتری ها

خیلی از ایده ها و استارتاپ های موفق، ابتدا با رفع مشکل خودشون شروع می شوند، ولی در نظر گرفتن اینکه مشتری شما شبیه شما فکر می کند، مشکل را مثل شما می بیند و یا راه حل مشابهی با شما برای حل مشکل دارد، اشتباه است. نگاه مشتری شما و زاویه دید آن ها به مشکل با شما فرق می کند. پای خود را در کفش مشتری کنید، نیازها و مشکلات مشتری را از زاویه دید او ببینید و درد و نیاز آن ها را از زبان خودشان بشنوید. مفاهیمی مانند معتبرسازی ایده، مصاحبه کردن مشتریان، کشف کردن مشتری یا درست کردن MVP (کمینه محصول پذیرفتنی) برای این است که ابتدا محصول را نسازید و بعد متوجه این بشوید که محصول شما نیازی را برطرف نمی کند و مشتری نخواهد داشت.

2- عدم توانایی توضیح ارزش کلیدی استارتاپتون در 60 ثانیه

خیلی از شما اصطلاح Elevator Pitch را شنیده ایم، اگر در یک آسانسور با یک سرمایه گذار همراه شوید و فقط ۶۰ ثانیه وقت داشته باشید که تا ایده خود و دلیل اینکه ارزش سرمایه گذاری دارید را به او بگویید، چه خواهید گفت؟ اگر شما نتوانید ایده خود را در ۶۰ ثانیه طوری بیان کنید که همه متوجه شوند، احتمالا یک جای کار ایراد دارد. بطور کلی ارائه آسانسوری شامل معرفی مشکل، راه حل، مشتریان و معرفی تیم کارآفرین یا صاحبان ایده است.

3- نداشتن مزیت های رقابتی درست در مقابل رقبا و جایگاه یابی اشتباه در برابر رقبا

مزیت های نسبی مانند، داشتن SEO بهتر، داشتن ویژگی های بیشتر، مشتاق بودن تیم، داشتن افرادی که MBA یا دکترا دارند، سخت کار بودن و یا ارزان تر بودن، مزیت های رقابتی درست نیستند. اگر یه استارتاپ دیگه با سرمایه گذاری خیلی بیشتر بیاد و ویژگی های شما رو بزنه چی؟ با رقبای متن باز (Open Source) سر قیمت چی کار می کنید؟ اگر یکی از کارمنداتون با هارد حاوی کد ها و لیست مشتریان بره و یه استارتاپ دیگه بزنه با یک دهم قمیت چی؟ حقیقت اینکه که تمام چیزهایی که قابل خریده شدن و کپی شدن هستن نمی تونن مزیت رقابتی باشند، مزیت های رقابتی درست چیزهایی هستند که خاص شما هستند و شما هر کاری می کنید که دزدیده نشوند و یا از دستشون ندید و از Core Value Proposition یا ارزش هایی میان که شما برای مشتریانتون می سازید. مانند داشتن یک تیم کامل که روی بازار مسلط هستند، با هم کار کرده اند و چشم انداز واحدی دارند. ضمن اینکه درباره جایگاه یابی درست هم باید گفت، دو تا از اشتباهاتی که در این زمینه استارتاپ ها انجام می دهند، 1- خیال می کنند که یکتا بودن و خاص بودن به معنای نداشتن رقیب است و 2- شناساندن خودتون براساس رقبا به جای آن که پیام اصلی خودتان را برسانید. در میان این 100 ایده، تقریبا اغلب افراد جملات یکسانی مانند: “ما رقیب نداریم”، “هیچ کسی آن طوری که ما انجامش می دهیم، انجام نمی دهد” را به کار می برند. یکی از روش هایی که نشان می دهد شما در میان رقبا خاص هستید، داشتن مشتریان و بازار خاص (Niche) است، اگر رقبا بروی بازار A و B کار می کنند، شما بروی بازار C کار کنید. در ضمن معنای داشتن رقیب به معنای این نیست که دقیقا شرکتی کار شما را انجام دهد، به عنوان مثال در بازار سرگرمی می توان گفته یوتیوب و فیسبوک رقبای غیر مستقیم هم هستند چرا که در بازار سرگرمی، این دو در حال جلب مشتریان یک دیگر هستند و بازار مشترکی با هم دارند. درباره مورد دوم هم باید گفت که استارتاپ شما از طریق ارزش ها، نقاط قوت، مشتریان و محصولتان تعریف می شود، نه از طریق گذاشتن استارتاپ خود در کنار رقبا، اشتباهات رایجی که به عنوان مثال مشاهده شد: “ما تمام ویژگی های خوب رقبا رو در کنار هم گذاشتیم”، “ما شبیه رقیب الف هستیم، با فرق داشتن ب”، “ما شبیه الف هستیم، فقط ارزان تریم”.

4- نداشتن مشتری که حاضر باشد پول بدهد

شما برای شروع کردن نیازی به محاسبات پیچیده اقتصادی ندارید، اگر نتوانید 10 نفر رو پیدا کنید که به عنوان مشتری بهتون بگه ما این محصول رو می خریم، استارتاپتون محکوم به شکست است و جملاتی مانند: “استارتاپ من بازار میلیونی خواهد داشت”، “اینکه مشتریان من باید اول خود محصول را ببینند تا متوجه بشوند و بعد بخرند”، “من فروشنده خوبی نیستم و خود محصول آنقدر خوب خواهد بود که فروش می رود”، “دوستان و خانواده ام فکر می کنند که محصول خوبی است”، بهانه هستند. برای همین است که مربیان و بلاگرهای استارتاپی زیادی جملاتی مانند، “از ساختمان خارج شوید”(استیو بلنک)، “ایده خود را اعتبار سنجی کنید” (اریک رایز)، “به دنبال منطبق کردن محصول با نیاز مشتری خود باشید”(شان الیس) را مطرح می کنند.

5- عدم قابلیت گسترش پذیری (Scalability)
به یاد داریم که ایده های زیادی به ما رجوع کردند که ظاهر استارتاپی داشتند ولی در عمل کار یک آژانس فناوری اطلاعات را انجام می دادند، یکی از ویژگی های یک استارتاپ قابلیت گسترش پذیری است، یعنی آن که صرف نظر از پیچیدگی های تکنولوژی و پلتفرم، استارتاپ شما قابلیت آن را دارد که در روز به هزاران نفر سرویس دهد. بگذارید با یک مثال بیشتر توضیح دهیم، فرض کنیم شما قصد آن را دارید استارتاپی در حوزه طراحی و گرافیک بزنید، حال اگر پلتفرمی بسازید که افراد خود قابلیت طراحی ساده و سریع داشته باشند، دیگر تفاوتی نمی کند که 10 نفر از پلتفرم شما استفاده کنند یا 1000 نفر، به غیر از تفاوت های کوچک در پشتیبانی و خدمات پس از فروش، ولی اگر همین ایده را بخواهید به صورتی که خود طراحی کنید انجام دهید، دیگر یک استارتاپ نیستید بلکه تبدیل به یک آژانس طراحی و گرافیکی شده اید و مثلا به ازای هر 4 مشتری در روز شما باید یک گرافیست نیز استخدام کنید.

و مهمترین و بدیهی ترین اشتباهی که در مورد تیم بنیان گذار شنیدیم:

6- درد بی تیمی

ما در این باره با جملات زیادی مانند: “من نیاز به یک تیم ندارم، چون ایده من طوری هست که نیاز ندارد” و “من تمام نیاز فنی خود را با استخدام برنامه نویس برطرف می کنم.” برخورد کردیم.

برای یک استارتاپ با منابع محدود، ماه های اولیه فعالیت بسیار حیاتی و مهم است، شروع یک استارتاپ، همانند بلند شدن یک شاتل از زمین نیاز به انرژی فعالسازی بسیار دارد و شما قادر نیستید که به فردی که استخدام کردید و فقط از 9 صبح تا 4 بعد از ظهر برای شما تعهد کار کردن دارد، فشار بیاورید که پا به پای شما عرق بریزد و فعالیت کند یا نمی توان از یک برنامه نویس استخدامی انتظار داشت که رول فروشنده را نیز بر عهده بگیرد، زیرا در یک استارتاپ، افراد کلاه های فکری متفاوتی بر سر می گذارند و نقش های مختلفی دارند. و کلی دلیل دیگر که اهمیت داشتن یک تیم بنیان گذار را در شروع کار می رساند.
www.Isc96.ir
آیا تاکنون ارائه های آسانسوری برای کسب و کار های مرتبط با صنعت کامپوزیت را شنیده اید؟😱 آیا می دانید چه ایده ها و طرح های خلاقانه در حوزه صنعت کامپوزیت برای سرمایه گذاران جذابیت دارند؟🤔
از شما دعوت می کنیم که جهت استماع این طرح ها و آشنا شدن با حال و هوای این جشنواره برای اولین بار در کشور 🇮🇷🇮🇷 در این حوزه صنعتی در "اولین جشنواره کسب و کار کامپوزیت ایران" در محل پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران شرکت نمایید.
🛎برای کسب اطلاعات بیشتر و 📝ثبت نام به لینک زیر مراجعه نمایید:
http://ISC97/com.isc96.ir/register2/
قابل توجه تمامی فعالان و علاقه مندان صنعت کامپوزیت
با سلام
احتراما همانگونه که مستحضرید اولین جشنواره کسب و کار کامپوزیت ایران در روز چهارشنبه 29 شهریور ماه 1396 در تهران- پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار خواهد شد. تمامی افراد علاقه مند به شرکت در در این رویداد کارآفرینی میتوانند از طریق لینک زیر نسبت به ثبت نام و شرکت در این جشنواره اقدام نمایند و با طرح های ارسال شده و این رویداد که برای اولین بار در کشور 🇮🇷بصورت تخصصی برگزار می شود از نزدیک آشنا شوند.

مستدعی است مبلغ 000 ،400 (چهارصد هزار) ریال بابت ثبت نام را به شماره حساب 1-2316810-40-845 نزد بانک سامان و یا شماره کارت 4922 3034 8610 6219 به حساب شرکت مهندسی پایدار ابتکار آرمینا واریز گردد.

📝 لینک ثبت نام و اطلاعات تکمیلی:
http://ISC97/com.isc96.ir/register2

⚠️⚠️⚠️ بارگذاری تصویر فیش پرداختی جهت شرکت در این رویداد الزامی است.


دبیرخانه جشنواره
📣📣📣"نمایشگاه جانبی جشنواره کسب و کار کامپوزیت"

به اطلاع کلیه علاقه مندان میرساند که نمایشگاه جانبی جشنواره کسب و کار کامپوزیت فقط در همان روز جشنواره یعنی چهارشنبه ۲۹ شهریور دایر خواهد بود و علاقه مندان میتوانند از ساعت ۸:۳۰ صبح لغایت ۱۷ از آن بازدید به عمل آورند.
برنامه_زمان_بندي_اولين_جشنواره_کسب.pdf
432.6 KB
برنامه زمان بندي اولين جشنواره کسب و کار کامپوزيت ايران 29 شهریور 96
ISC5-1R1.pdf
3.3 MB
کتابچه خلاصه طرح های راه یافته جهت ارائه حضوری
📣📣📣
اولین جشنواره کسب و کار کامپوزیت ایران روز چهارشنبه 29 شهریور ماه 1396 در محل پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران با حضور مسئولان، صاحبان صنایع، اساتید و دانشجویان دانشگاه ها و پژوهشگاه های سراسر کشور و فعالان صنعت کامپوزیت ایران برگزار گردید.
پس ارائه های 5 دقیقه ای توسط ایده پردازان و پرسش و پاسخ داوران و حاضران و امتیازدهی به تمامی طرح های ارائه شده در نهایت سه طرح برتر به شرح زیر برگزیده شدند: 👏👏👏
1️⃣طرح اول: چوب مصنوعی تهیه شده از ضایعات نخل خرما و بایندر فنولی توسط خانم مهندس کاشی زاده
2️⃣طرح دوم: طراحی و ساخت انواع قطعات کامپوزیتی پیشرفته با استفاده از تکنولوژی بریدینگ توسط دکتر حاج رسولیها
3️⃣طرح سوم: نانو کامپوزیت پلی اتیلن با وزن مولکولی بالا ضدخوردگی ،ضد خزه ،ضد الکتریسیته، ضدحریق و انفجار برای تجهیزات نفت ،گاز،پتروشیمی و فراساحل توسط مهندس فرید ملک احمدی

امید است به تداوم این راه در سالهای آتی شاهد افزایش انگیزه کار آفرینی در نسل جوان متخصص کشور و ظهور کسب و کار های نوپا در فن آوری های پیشرفته باشیم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 به امید سرافرازی ایران عزیز
2025/05/18 06:30:56
Back to Top
HTML Embed Code: