✳️ برای خواندن مطالب مرتبط با #اپلای از پایه، به هایلایت اپلای در پیج اینستاگرام مراجعه کنید🌸

#اپلای_روانشناسی
#CV
#apply
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
🔰 عشق یعنی بخشیدن آنچه ندارید، به کسی که در طلب آن نیست.

🟢 برداشت شما از این جمله لکان چی هست؟ خوشحال میشیم که باهامون تو کامنت ها به اشتراک بذارید تا کمی با هم تعامل کنیم. 😊🙏

#سخن_بزرگان📚
#ژاک_لکان
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
#معرفی_کتاب📚

📎 این کتاب به بررسی دگرگونی های روانکاوی در صد سال اخیر و سهم مکاتب مختلف در این تغییرات پرداخته است. همچنین تشابهات و اختلافات میان فرویدی های معاصر، اندیشمندان مستقل، کلاینی ها، نظریه روابط موضوعی، نظریه بین شخصی، روانشناسی خود و روانشناسی لاکانی از جمله مباحثی است که در این کتاب گردآوری شده است.
نویسندگان کتاب، آنتونی بیتمن و جرمی هلمز، به پرسش های بنیادین درباره تاثیر روانکاوی در روانپزشکی می پردازند و نگاهی نیز به آینده دارند.

#جمعه_ها_با_کتاب☕️📖
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
🔰 تنها خلاقیت و لذت جویی به زندگی معنا نمی بخشد. اگر زندگی دارای معنایی باشد، پس باید در رنج کشیدن نیز معنایی نهفته باشد. رنج چون مرگ و سرنوشت بخش جدایی ناپذیر زندگی است و در واقع بدون مرگ و رنج، زندگی کامل نمی شود.

#سخن_بزرگان📚
#ویکتور_فرانکل
#انسان_در_جستجوی_معنا
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
#معرفی_کتاب📚

📎 خودشناسی از اهداف کلیدی روان‌درمانی است و دوستی با خود، پیش‌شرط دوست داشتن دیگران.
اما خودشیفتگی، خود محوری و اشتغال مفرط با خود، وضعیتی است که لاجرم، بی‌نصیبی از صمیمیت و ارتباط حقیقی را در پی دارد و فرد را به زندانی درونی محکوم می‌سازد.
جرمی هلمز در این کتاب نمودهای مختلف خودشیفتگی را از عالم ادبیات تا کار روزمره بالینی به تصویر می‌کشد و می‌کوشد تا با بررسی خودشیفتگی در گستره‌ای از افسانه‌های آوید تا آراء فروید، کلاین، رزنفلد، کرنبرگ و کوهات، روایت جامعی از چیستی این پدیده به دست دهد.
به علاوه، دیدگاه انسجامی و تحولی ویژه هلمز به خودشیفتگی حائز نکات بسیاری است که خواننده را به تشخیص مراحل مختلف در سیر تحول خودشیفتگی قادر می‌سازد و الگویی طرح می‌کند که برای کار بالینی با این پدیده، در هریک از مراحل تحولی خاص آن، کارایی دارد.
کتاب حاضر، پس از بررسی افتراقی نمودهای سالم و مرضی خودشیفتگی، با بحثی درباره رویکردهای مختلف درمانی نسبت به این پدیده روان‌شناختی و طرح بعضی نکات اساسی در کار با خودشیفتگی به پایان می‌رسد.

#جمعه_ها_با_کتاب📖
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
📣 فراخوان #دعوت_به_همکاری

🔰آکادمی NNP در نظر دارد از میان دانشجویان روانشناسی و علوم شناختی در تمامی مقاطع تحصیلی دعوت کند تا در حیطه‌ی علاقه‌مندی خود مطالبی با نام‌ِ خود و زیر نظر تیم ویراستاری آکادمی تولید و منتشر کنند.

🔻 لازم به ذکر است پس از ارزیابی داوطلبین، آکادمی NNP با این عزیزان در تماس خواهد‌ بود.

🔅برای دریافت اطلاعات بیشتر به آیدی تلگرام @nnp_academy پیام دهید.

@NNPacademy_groupmeeting
🔰 کسی که توانسته صداقت به خویشتن را به خودش بیاموزد، تا همیشه از خطر اخلاق ستیزی مصون می ماند، حتی اگر معیارهای اخلاقی او از جهاتی با معیارهای مرسوم جامعه متفاوت باشد.

#سخن_بزرگان📚
#زیگموند_فروید
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
#معرفی_کتاب📚

📎 این کتاب روایتی از دنیاهای خاموش است،دنیای خاموش مراجعانی که به دلیل تجارب نادیده گرفته شدن و غفلت در اوایل زندگی جایی در ذهن دیگران نداشته و بی آن که دیده شوند بزرگ شده اند. بزرگسالانی که با دفاع های اجتنابی از خود مراقبت میکنند و صمیمیت را در روابط کنار می نهند و گاه خود را قانع می کنند که روابط چندان هم مهم نیستند.
هنگامی که به درمان مراجعه می کنند، طوری رفتار می کنند که انگار نه به درمانگر و نه هیچ کس دیگری نیازی ندارند، رفته رفته باعث می شوند که درمانگر هم احساس ناکارآمدی، خستگی و کسالت کند و این چنین، غفلت اولیه نگاره های دلبستگی بار دیگر در زندگی آنها طنین انداز شود.
نویسندگان این کتاب تلاش کرده اند تا نشان دهند که چگونه می توان تحت تاثیر فضای کرختی و بی تفاوتی این مراجعات قرار نگرفت و کودک کنار گذاشته شده دیروز را با پیوندی اصیل و انسانی به تجارب عمیق و احساسی و خلق روایتی آکنده از هیجان ها سوق داد.

#جمعه_ها_با_کتاب📖
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
🔰 تا زمانی که احساسات واقعی فرد درباره والدینش نادیده گرفته شود، بدن چاره ای جز نشان دادن علائم بیماری ندارد.

#سخن_بزرگان📚
#آلیس_میلر
#بدن_هرگز_دروغ_نمیگوید
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
#معرفی_کتاب📚

📎 از جویس مک دوگال، نویسنده کتاب :
چرا عنوان «نمایش‌های تن»؟ در حین نگارش «نمایش‌های ذهن»، مانند بسیاری از کسانی که در حال نوشتن کتابی هستند، متوجه شدم که همزمان با آن، کتاب دیگری نیز در ذهنم در حال پدید آیی است. برای انتخاب واژه «نمایش» به عنوان استعاره‌ای برای واقعیت روانی، شاید قدم در راهی گذاشتم که آنا اُو در خلال درمانش با بروئر در آن قدم گذاشت و فرایند تداعی آزادش را «نمایش خصوصی» نامید. اولین چالش من در این راه تلاش برای فهم معنی زیربنایی سناریوهای روانی پیچیده‌ای بود که باعث می‌شوند انحرافات جنسی شدت یابند. بعد از آن بود که فهمیدم گرچه «نمایشنامه‌ها» در دوران ابتدایی کودکی نوشته می‌شوند، اثراتی پایدار بر ذهن بزرگسال دارند، تا جایی که به نمودهای روان‌رنجوری و روان‌تنی نیز کشیده می‌شوند...

#جمعه_ها_با_کتاب📖
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
#معرفی_کتاب📚

📎 کتاب «پیشگامان روانکاوی کودک» چشم انداز وسیع و جامعی در زمینه روانکاوی کودک و پیشگامان این حرفه پیش روی ما می‌گذارد. نویسنده علاوه بر معرفی تئوری روانکاوان پیشگام این حوزه از جمله فروید، آنافروید، کلاین، وینیکات، ماهلر، بالبی و... ، در فصل ششم کتاب یک کیس کودک (دختر بچه‌ای پنج‌ساله که توسط نویسنده تحت درمان بود)  را ارائه می‌کند و با استفاده از این مورد بالینی نشان می‌دهد که روانکاوانی از جمله آنافروید، کلاین و وینیکات چطور این مورد را درک و درمان خواهند کرد. این تمرینی بسیار آموزنده است، و خواننده عمیقا از آن لذت خواهد برد.

#جمعه_ها_با_کتاب☕️📖
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
🔆 کارگاه آنلاین #مقاله_نویسی_کیفی

👩🏻 مدرس: نازنین اکاتی
- کارشناس ارشد روانشناسی بالینی خانواده از دانشگاه شهیدبهشتی
- نویسنده‌ی مقالات کیفی

ظرفیت کارگاه: ۵ نفر

📆 از ۵ تا ۲۶ مرداد
🕒 ۸ ساعت، چهارشنبه‌ها از ساعت ۴ تا ۶
مبلغ: ۴۹۰ هزارتومان

📚سرفصل‌ها:
چهارچوب های فلسفی و نظری روش کیفی
طرح های تحقیق کیفی
مراحل انجام پژوهش کیفی از انتخاب موضوع تا نگارش نهایی
روش انجام مصاحبه کیفی
تحلیل داده های کیفی با روش هفت مرحله ای کلایزی و جاناتان اسمیت
معرفی نرم افزار MAXQDA


🟦 برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با آیدی @nnp_academy در ارتباط باشید.
NNP Academy pinned a photo
سلام همراهان عزیز 😊
امیدواریم ایام به کام باشه‌ 🙏

یکی از فعالیت‌هایی که برای این فصل کانال آکادمی NNP در نظر گرفتیم، گلچین کردن پاراگراف یا بخشی از متن کتاب‌هایی‌ست که در حال حاضر توسط اعضای تیم و مخاطبان ما در حال خوانش هست.
این متن‌های کوتاه در قالب #گزیده_نوشت به همراه نام کتاب در کانال تلگرام آکادمی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
پس اگر همین روزها در حال خواندن کتابی هستید که بخش هاییش براتون جذابه و هایلاتش می‌کنید، این هایلایت‌ها رو به همراه نام کتاب برامون به اشتراک بذارید تا با درج اسم خودتون در کانال به اشتراک گذاشته بشه و همراهان این کانال هم با فضای علاقه‌مندی‌ها و دغدغه‌های شما آشنا بشن، نظراتشون رو کامنت کنند و یک فضای تعاملی علمی و دوستانه شکل بگیره😍🤓
از همین حالا با افتخار پذیرای هایلایت های گلچین شده شما از کتابی که در حال مطالعه اش هستید یا قبلا مطالعه کردید هستیم.

منتظرتونیم🤩🙏
اولین #گزیده_نوشت شما به دستمون رسید🤩👇
📚نام کتاب: موانع دلبستگی و صمیمیت اثر لیندا کاندی

📎 انکار سپری کارآمد در برابر درد خودشیفتگی ست.
در مصاحبه دلبستگی AAI، مصاحبه شوندگانی که در طبقه بندی الگوی دلبستگی نادیده انگار قرار میگیرند، معمولا اتفاق هایی را که باعث آشفتگی شان شده کم اهمیت جلوه میدهند.
در اتاق درمان نیز اغلب مشاهده میکنیم که مراجع تاثیر دوران کودکی ای را که بدون چشیدن طعم دوست داشته شدن سپری شده کوچک میشمارد:
«آسیبی نرسوند»
«روی من تاثیری نداشت»
«اون موقه ها همه اینطور بودند»...
مراجع ترجیح میدهد روی چنین موضوعاتی تامل نکند، ممکن است هرگز به این موضوع فکر نکرده باشد که چرا نگاره های دلبستگی اش این چنین با او رفتار کردند و یا درک زودهنگامی از دشواری هایی داشته باشد که والدینش با آنها مواجه بودند:
«پدرم مرد بی رحمی نبود، اما اون توی بهزیستی بزرگ شده و نمیدونست چطور مثل یک والد باشه»...

هزینه ای که فرد برای درک و بخشش مراقبانش میپردازد، به قیمت از دست رفتن شفقت واقعی به خویش به عنوان یک کودک است. او بار مسئولیت ناخشنودی اش را خود به دوش میکشد.
این موضوع مطابق با مفهوم دفاع اخلاقی (moral defense ) فیربرن است که دفاع سوپرایگو نیز نامیده میشود:
اینکه کودک باور داشته باشد خودش ارزش دوست داشته شدن ندارد، آسان تر از این است که باور کند موضوع (object) یا نگاره های دلبستگی اش از دوست داشتن او ناتوان اند...

👤گردآورنده: نیکو پیشکاری
🔰 فروید در توصیف تحلیل شوندگان خودشیفته نوشت :
«هیچ انتقالی در آنها رخ نمیدهد و به همین دلیل تلاش های ما برایشان کارساز نیست...»

#سخن_بزرگان📚
#زیگموند_فروید
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
#گزیده_نوشت

📚 نام کتاب: پیوند دوباره با جوهره خویشتن اثر کریستین نایب

📎 وقتی خشم وجود دارد، انرژی جسمانی آن، به آسانی با سرکوب کردن احساس خشم از بین نمیرود؛ این انرژی در بدن میماند و اگر به ذهن هشیار راه نیابد و تجربه نشود به دنبال خروجی های دیگری میگردد؛ از آنجا که این احساس سرکوب شده در بدن گیر افتاده و هیچ راهی برای آزاد شدن پیدا نمیکند، تنها گزینه اش این است که خشم را متوجه خودش کند؛ مکانیسم دفاعی همانند سازی با پرخاشگر یکی از رایجترین راه های انسان ها برای متوجه کردن خشم به سمت خودشان است.

کودکانی که بدون پذیرش احساساتشان و دریافت راهنمایی درباره نحوه مدیریت آنها بزرگ میشوند، معمولا گفت و گوی درونیشان با والد منتقدشان هم راستاست تا خودشان؛ به عبارت دیگر کودک در گفت و گوی درونی اش به گونه ای با خودش صحبت میکند که انگار والد ناراضی اش با او حرف میزند و بدین ترتیب آنچه را که احساسات و روان خودش سعی دارند به او بگویند نادیده میگیرد؛ این امر موجب میشود الگوی تقلید کردن از والدین منتقدش در ذهنش شکل بگیرد و به خودش گوش ندهد؛ وقتی این اتفاق رخ میدهد، ذهن کودک هیچ تفاوتی بین خود و والد قائل نمیشود، این امر باعث از دست رفتن هویت و شخصیت کودک میشود، چون درک او از خودش با دیدگاه درونی سازی شده فرد پرخاشگر جایگزین شده است.

این کودک بعدها خودش را بخاطر پرخاشگری ها، واکنش های منفی و حتی اضطراب والدینش سرزنش میکند، بنابراین به برای حفظ پیوند دلبستگی با والدین، به جای بیان احساساتش خودش را سرزنش کرده و احساس گناه میکند. این حس گناه در سطح هیجانی عشق به والد تعبیر میشود. کودک احساس گناه و شرمندگی میکند تا والدینش دوستش داشته باشند...
#Nnp_Academy
@NNPacademy_groupmeeting
#گزیده_نوشت

📚نام کتاب: مادری که کم داشتم، اثر جاسمین لی کوری

📎 دیوید والین روان درمانگر و نویسنده کتاب دلبستگی در روان درمانی مینویسد : ما مایلیم چیزی را که نمیتوانیم به زبان بیاوریم، روی دیگران اجرا کنیم، در دیگران برانگیزیم و تجسم ببخشیم. او توضیح میدهد که کیفیت روابط مبتنی بر دلبستگی ما عمدتا بوسیله روابط متقابل غیر کلامی ای که آنها را میسازند تعیین میشود.
وقتی مادری به سادگی به فرزندش عشق نورزد، یا او را تشویق نکند، کودک برای انطباق یافتن با چیزی که فکر میکند خواسته مادر است، اغلب زیاده روی میکند. این کودکان به دقت خودشان را زیر نظر میگیرند و استاندارد های بسیار بالایی برای خودشان میسازند و خودشان را ملزم میکنند آنها را رعایت کنند آنها پیش خود فکر میکنند که اگر بتوانند به اندازه کافی خوب باشند، عاقبت عشق مادر را بدست می آورند و تا بزرگسالی نیز به همین امید میمانند.
ما تمام چیزهایی را که در کودکی رویشان کار نکرده ایم و ناقص مانده اند، وارد روابط صمیمی مان میکنیم. البته از نظر کسانی که رابطه را همچون مسیر رشد و بالندگی میدانند، این اتفاق موهبت است.
ریک هانسون، روانشناس توضیح میدهد که مغز برای تحربیات منفی مثل چسب و برای تجربیات مثبت مثل تفلون نچسب عمل میکند. بنابراین حتی در شرایطی که زندگیتان سرشار از تجربیات مثبت است، اگر یاد نگیرید که مکث کرده و آنها را جذب کنید، این تجربیات بدون اینکه تغذیه تان کنند از شما خارج خواهند شد.
Forwarded from کمک پژوهش
🎤گفت‌وگو با سپهر
دانشجوی کارشناسی ارشد
Social and Organisational Paychology
در دانشگاه Leiden هلند

🗓 29 بهمن، ساعت 8 شب به وقت ایران

🌐 لینک شرکت در جلسه:
https://meet.google.com/qha-mswe-uju


💬 همراه با پرسش و پاسخ در انتهای جلسه

@Komakpazhoohesh
NNP Academy
Forwarded from کمک پژوهش
#فرم_همکار_پژوهشی

این پایگاه‌داده ساخته شده تا افرادِ علاقه‌مند به پژوهش آسان‌تر همکار پژوهشی و یا گروه پژوهشی پیدا کنند.

شما می‌توانید در این فرم حوزه‌ی پژوهشی یا حدود کاری خود را مشخص کنید و از دیگران برای تکمیل گروه پژوهشی خود کمک بگیرید.

دیگران نیز می‌توانند از اطلاعاتی که شما وارد کرده‌اید استفاده کنند و در‌صورتی‌که مهارت‌های شما متناسب با پژوهش آن‌ها بود، برای همکاری با شما ارتباط بگیرند.

🟠 لینک تکمیل فرم:
https://forms.gle/Q7BHh46hoGrjLrY39


🟠 می‌توانید با این لینک به پایگاه‌داده دسترسی داشته باشید و همکار پژوهشی خود را بیابید.


این فرم به همت تیم «کمک پژوهش» تولید شده و مدیریت می‌شود.
@komakpazhoohesh

اگر پیشنهاد یا بازخوردی برای بهترکردن فرم دارید بسیار سپاس‌گزار خواهیم بود با ما در میان بگذارید.
2024/06/07 09:32:37
Back to Top
HTML Embed Code: