Telegram Group Search
Forwarded from شامات ا سعید غفاری ا (s gh)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
....
🔺 رحلت امام خمینی ( ره ) به روایت
سید حسن نصرالله


📍 @SHAMAT94
Forwarded from شامات ا سعید غفاری ا (Saeed Gh)
🌖شعر زیبای نزار قبانی برای امام خمینی ره و مردم ایران
@SHAMAT94
🖍مخاطبان کانال #شامات احتمالا نزار قبانی- که بیشتر به اشعار عاشقانه اش در جهان عرب شهرت دارد – خوب می شناسند.
شاید باورش مشکل باشد که قبانی در میان اشعارش ، شعری زیبا را برای امام خمینی ره و مردم ایران سروده باشد .شعر نزار قبانی که آغاز آن با " زهر اللوز في حدائق شيراز" است، چندین ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در شب شعری که به افتخارش در ابوظبی در امارات متحده عربی برپا کرده بودند، به امام خمینی ره و مردم ایران تقدیم شده است
🔹متن شعر در ماه می 1979 میلادی در مجله "الاشتراکی" #لبنان به چاپ رسید. ضمن اینکه صدای قرائت این شعر توسط خود شاعر همچنان موجود است.
🔹در ادامه هم ترجمه شعر و هم صدای نزار قبانی را به اشتراک گذاشته ام.
@SHAMAT94
بادام در باغ های شیراز به شکوفه نشست
و رنج کشیدگان، سرانجام، روزه را به پایان رسانیدند
اینان همان پارسیانند که کسری را بعد از چیرگی به زیر کشیده اند
و بت ها را به لرزه درآورده اند
شیعیان... سنیان
گرسنگان... تشنگان
زنجیرهای شان را شکسته اند و لگام ها را گسسته ...
فرمانروای مصر برای شاه ایران اشک می ریزد
و چه خنده دار که شهر «اسوان»، به پناهگاهی برای یتیمان! تبدیل شده است
و خمینی- که خدا شمشیرش را بلند نگاه دارد،
ندای اسلام و رسولش را سر داده است
اینچنین است که دین،به آفرینشی پایدار
و به انقلاب
و به فتح
مبدّل می گردد
زهر اللوز في حدائق شيراز

وأنهى المعذبون الصيام

هاهم الفرس قد أطاحوا بكسرى

بعد قهر و زلزلوا الأصنام...
Forwarded from شامات ا سعید غفاری ا (Saeed Gh)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
@SHAMAT94

📌شعر زیبای نزار قبانی برای امام خمینی ره و مردم ایران با صدای خودش
Forwarded from ویدئو عراق
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رئیس ائتلاف اقتصاد عراق:
بیش از 90 درصد بودجه برای حقوقها می‌رود و 8 درصد برای سرمایه گذاری اختصاص دارد.

#ویدئو_عراق
@video_Iraq
نقد حشاشین اقای فرمانیان و دانشور و اقای بطحائی 13 02 1403~1
My Recording
🎙صوت نخستین نشست دانشگاهی نقد و بررسی سریال حشاشین


🎤 آقایان دکتر مهدی فرمانیان، سید علی بطحائی و مهدی علمی دانشور

زمان: ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

🎓 مکان: سالن امام موسی صدر، دانشگاه ادیان و مذاهب


💥 به نقل از کانال مسْلِمْنا
🟣‌ رئیس سازمان گردشگری قطر:

ویزای یکپارچه شورای همکاری خلیج فارس( معروف به شینگن خلیج فارس) در آینده نزدیک عملیاتی خواهد شد.

#قطر
#خلیج_فارس
Forwarded from نگاهِ دیگر
🔺قطعنامه آژانس و گذار به دوره فرابرجام!

بالاخره بعد از کش و قوسی پیش نویس قطعنامه تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژآنس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد. این سومین قطعنامه شورای حکام پس از امضای برجام پس از دو قطعنامه دیگر در سال 2022 است. قبل از پرداختن به محتوای قطعنامه و دلالت‌های آن جا دارد به موضع آمریکا از مخالفت تا موافقت با قطعنامه پرداخت.

رفتار آمریکا حداقل در بعد اعلامی در ارائه قطعنامه اخیر متفاوت با قبل بود. قبلا آمریکا چه از طریق ایفای نقش در تهیه پیش نویس چه حمایت از تصویب آن خود بخشی از روند تهیه و تصویب قطعنامه بود؛ اما این بار گفته شد که دولت بایدن به دلیل شرایط انتخاباتی ابتدا با ارائه این قطعنامه تروئیکای اروپا در این بازه زمانی مخالف بوده و سپس به دنبال تعدیل آن از تصویبش حمایت کرده است.

ناگفته نماند که پیش‌تر هم اروپایی‌ها در موارد و مقاطعی مواضع سخت‌گیرانه‌تری داشته و نمونه آن موضع تندتر فرانسه در روزهای آخر منتهی به امضای برجام بود. اما با این حال، دو فرضیه در خصوص موضع نسبتا متفاوت آمریکا در روند ارائه قطعنامه اخیر مطرح است؛ نخست این که این موضع آمریکا محصول یک نوع تقسیم کار با تروئیکای اروپایی است؛ به این معنا که دولت بایدن از ابتدا حامی قطعنامه بوده است؛ اما برای کنترل واکنش تهران و همچنین تنش احتمالی متعاقب صدور قطعنامه در این شرایط انتخاباتی نخواسته است که خود در صف اول قرار گیرد و اروپایی‌ها را پیش فرستاده است.

دوم این که آمریکا واقعا به دلیل نگرانی از تبعات چنین قطعنامه‌ای در جهت تشدید تنش‌ها و آماده نبودن برای تمرکز بر آن در این شرایط انتخاباتی و در سایه تنش‌های فزاینده در منطقه در پی تداوم جنگ غزه تمایلی به تصویب آن نداشته است؛ اما پس از پافشاری اروپا با تصویب آن پس از تعدیلش موافقت کرده و نخواسته است از متحدان اروپایی عقب بماند.

در صورت صحت فرضیه دوم، تداوم مخالفت آمریکا چه بسا دولت بایدن را در مظان اتهام کوتاه آمدن در برابر ایران قرار می‌داد و همین حملات و انتقادات جمهوری‌خواهان و چه بسا لابی اسرائیلی را به دنبال داشت.

اما در عین حال نیز این واقعیت را نباید نادیده گرفت که شکل روابط آمریکا و اروپا به گونه‌ای نیست که آمریکا در صورت مخالفت جدی و قاطع با تصویب قطعنامه نتواند مانع متحدان اروپایی خود شود. در خوشبینانه‌ترین حالت می‌توان گفت آمریکا تمایلی نداشته اما مخالفتی جدی هم با تصویب قطعنامه نکرده است.

اما در مورد محتوا و ادبیات قطعنامه سوم شورای حکام پس از تصویب برجام می‌توان آن را تندتر از دو مورد قبلی دانست. در کنار آن، قطعنامه جدید بیشتر بر مسائل پادمانی و متهم کردن ایران به نقض موافقت‌نامه پادمان متمرکز است و گزارش جامعی هم که قطعنامه خواستار تهیه آن شده، در این زمینه است. خطر قطعنامه هم اینجاست؛ به این معنا که از نظر طرف مقابل دیگر مساله کاهش تعهدات "داوطلبانه" برجامی ایران مهم و مطرح نیست؛ بلکه"نقض" موافقت‌نامه الزام آور پادمانی را برجسته می‌کند؛ این در حالی است که تهران همچنان خود را متعهد به اجرای این توافق‌نامه می‌داند و واکنش‌ها به قطعنامه‌های شورای حکام را در چارچوب آن تفسیر می‌کند.

همین اتفاق خود واجد دلالت‌های خاصی در جهت بازگشت به نقطه صفر و دوران قبل از برجام است و قطعنامه اخیر را می‌توان مقدمه‌سازی برای گذار حقوقی و قانونی به دوران فرابرجامی دانست. هر چند از چند سال پیش جز اسم چیزی از توافق هسته‌ای نمانده است؛ اما گویا که طرف آمریکایی و اروپایی بر این باور هستند که ایران تحت پوشش همین زندگی نباتی و حقوقی برجام اقدامات هسته‌ای خود را تفسیر می‌کند و به پیشرفت برنامه هسته‌ای ادامه می‌دهد. از این رو، چاره کار را در گذار به ما بعد برجام با اعلام مرگ حقوقی و رسمی آن دانسته و برای تحقق این هدف هم در جهت فعال کردن مکانیسم ماشه تا اکتبر 2025 حرکت می‌کنند؛ چون از این تاریخ به بعد دیگر قابلیت اجرا ندارد.

اما بعید است که این اتفاق حداقل قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر آینده بیفتد و افزایش قابل توجه تنش هسته‌ای قبل از این تاریخ چندان محتمل نیست و بعد از آن نیز باید منتظر نتایج انتخابات آمریکا ماند؛ این که بایدن دوباره انتخاب یا ترامپ برنده شود. در صورت پیروزی ترامپ که تکلیف تا حدودی مشخص است؛ اما در صورت انتخاب دوباره بایدن نیز اگر گشایشی جدی در مذاکرات عمان تا اکتبر 2025 در جهت دستیابی به توافقی دیگر رخ ندهد، احتمال فعال شدن اسنپ بک زیاد است که برخلاف برخی نظرات امکان استفاده از وتو از جانب روسیه و چین برای جلوگیری از آن وجود ندارد.

در کنار نتایج انتخابات آمریکا چه بسا ترکیب نهایی نامزدهای ریاست جمهوری ایران و نتایج انتخابات نیز تا حدودی دورنمایی از ماهیت اینده این تنش چه در جهت توافق چه تشدید تنش‌ها را نشان دهد.
#صابر_گل_عنبری
@Sgolanbari
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔶ندوة فكرية في المستشارية الثقافية للجمهورية الإسلامية الإيرانية بدمشق تحت عنوان" الفلسفة السياسية والعرفان الثورة عند الإمام الخميني رضوان الله تعالى عليه"
|تقرير مراسلنا يوسف الناعمة من سوريا

#سوريا
#إيران

#مع_المراسلين| @alkawthartv
🛑 روزنامه القدس العربی : //// //// بنا به اذعان تحلیلگران صهیونیست در پژوهشکده امنیت داخلی وابسته به دانشگاه تل آویو، اوضاع کرانه باختری نیز برای رژیم صهیونیستی خطرناک بوده و احتمال وقوع طوفان الاقصی دوم در این منطقه وجود دارد. با وجود آنکه نظامیان صهیونیست در حملات روزانه خود تعداد زیادی از جوانان فلسطینی را بازداشت می‌کنند و یا به شهادت می‌رسانند شاهد اجرای عملیات ضدصهیونیستی متعددی در این منطقه هستیم. این تحلیلگران اذعان دارند که فلسطینی‌ها با دیدن پایداری و مقاومت نیروهای حماس در غزه در برابر دشمن صهیونیستی اینک احساس شجاعت بیشتری در برابر این عناصر اشغالگر در کرانه باختری می‌کنند.
🟣 نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعتراف کرد، رژیمش در حال حاضر در هفت جبهه در حال جنگ است، در حالی که تاکنون هیچ دستاوردی در جنگ غزه محقق نشده است.


🟣 آوی روزنفلد فرمانده لشکر غزه در ارتش رژیم صهیونیستی با اعلام استعفای خود گفت: بعد از 8 ماه جنگ در غزه... شکست خوردم.
🟣 وال استریت ژورنال:
توافق امنیتی امریکا و عربستان در حال نهایی شدن است

دولت بایدن به تکمیل معاهده امنیتی با عربستان سعودی نزدیک است که بر اساس آن واشنگتن متعهد به دفاع از ریاض در ازای اقداماتی برای بهبود روابط دیپلماتیک بین عربستان و رژیم صهیونیستی خواهد بود.

🔗 بیشتر بخوانید
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♨️هیئت انصارالله برائت از مشرکین حج امسال را کلید زد

🔺درحالیکه سعودی ها در روزهای گذشته و پس از آغاز ورود حجاج به مشاعر مقدسه، تلاش کرد با امنیتی کردن فضای حج مانع از هرگونه تحرک سیاسی در حج امسال شود، هیئت اعزامی انصار الله، این فضا را به چالش کشید.

🔺نمونه ای از تلاش سعودی برای ممانعت از بوجود آمدن چنین فضایی، دستگیری و اخراج هیئت رسانه‌ای ایران و نیز دستگیری تعدادی از حجاج سرشناس عراقی‌ وابسته به حشد الشعبی بود.

🔺هیئت انصارالله در حرم مکی به صورت دسته جمعی، با تصریح بر ولایت امیرالمومنین و اهل بیت پیامبر و نام بردن از سید عبدالملک بدرالدین و نیز با تبری جستن از دشمنان پیامبر و اهلبیتش، مراسم برائت از مشرکین را به جای آوردند.

🔺نکته قابل تامل حضور افراد برجسته ای از صف اول انصارالله همچون سرلشکر یحیی الرزامی، از فرماندهان برجسته میدانی انصارالله است.

🔺الرزامی فرمانده نیروهایی است که کنترل نوار مرزی یمن و سعودی در منطقه نجران را به عهده دارند و این نیروها به طور مستقیم عامل مرگ بسیاری از نیروهای سعودی هستند. الرزامی فرمانده محور همدان و گردان‌های مرگ یمن است.

#عربستان

🔹مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
شامات ا سعید غفاری ا
🟣 وال استریت ژورنال: توافق امنیتی امریکا و عربستان در حال نهایی شدن است دولت بایدن به تکمیل معاهده امنیتی با عربستان سعودی نزدیک است که بر اساس آن واشنگتن متعهد به دفاع از ریاض در ازای اقداماتی برای بهبود روابط دیپلماتیک بین عربستان و رژیم صهیونیستی خواهد…
🟣 اعراب ایران را برای عادی‌سازی انتخاب می‌کنند

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر سرشناس جهان عرب در بخشی از اظهارات خود در «یوتیوب» عنوان داشت: آیت الله خامنه ای رهبر عالی ایران گفت عملیات «طوفان الاقصی» در شرایط بسیار حساسی صورت گرفته است زیرا دشمن برای به کنترل در آوردن سراسر منطقه تلاش می کرد.

تحلیلگر فلسطینی تبار افزود: این عملیات آمریکا و رژیم اسرائیل را دیوانه کرده و در واقع طوفان الاقصی همه معادلات را در منطقه تغییر داده است. این در حالی است که جریان حماس و دیگر گروه های مقاومت برنامه ها و راهبردهای خود را به طور حساب شده و سنجیده پیش می برند. «جو بایدن» رئیس جمهوری ایالات متحده اکنون به دلیل اینکه آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری به سر می برد، برای رسیدن به آتش بس تلاش می کند. ادامه این جنگ در غزه به طور قطع سبب شکست وی در انتخابات خواهد شد.

این تحلیلگر برجسته جهان عرب در بخش دیگری از اظهارات خود تاکید کرد: آمریکا اکنون منطقه را رها کرده و به دو موضوع اوکراین و ایران تمرکز دارد. کاخ سفید پیش از این با ائتلاف سازی با کشورهای عربی برای ویران سازی ایران تلاش کرده بودند. آمریکایی ها هنوز در گذشته سیر می کنند و از وضع موجود اطلاع دقیقی ندارند.

وی تصریح کرد: «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی، وزیر امور خارجه خود را به ایران فرستاد تا در مراسم یادبود آیت الله «سید ابراهیم رئیسی» و «حسین امیر عبداللهیان» شرکت کند و به رهبر و مردم ایران تسلیت گوید. این یک اقدام بسیار مهم بود.

عطوان با بیان اینکه بن سلمان با مقامات ایران هم تماس هایی را برقرار کرده است، افزود: او درخواست ایران برای سفر به تهران و دیدار با مقامات این کشور را پذیرفته است.

وی در خصوص دلیل این تحول تاکید کرد: علت آن است که اکنون جهان در حال دگرگونی و تغییر می باشد و عربستان هم این موضوع را درک کرده است که عادی سازی روابط با ایران بسیار کم هزینه تر از عادی سازی روابط ریاض با رژیم اسرائیل است.

عطوان می گوید: این موضوع مهمی است و حتی یکی از مقامات بلندپایه عربستانی آن را به من اعلام کرد زیرا آنها به خوبی مشاهده و درک کردند که رژیم اسرائیل قدرت پیروز شدن بر جریان حماس را در غزه ندارد و حتی شهرک نشینان در نتیجه اقدامات مقاومت مجبور شده اند خانه های خود را رها و از آنجا فرار کنند. مشخص است که امور به سود مقاومت در حال تغییر است و مقاومت پیروزی های بزرگی را در باریکه غزه کسب خواهد کرد.

عطوان در بخش پایانی این ویدئو تاکید کرد: اکنون بسیاری از دولت های عربی آگاه شده اند که ایران تهدیدی برای این کشورها نیست و تا به حال آمریکا و اسرائیل از موضوع ایران هراسی برای باج خواهی از این کشورها استفاده می کردند.
Forwarded from مرزهای آتش
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴روایت دکتر هادی معصومی زارع حمله حزب الله به پایگاه مسکاف عام ارتش رژیم صهیونیستی

🟡از مرز های اتش در جنوب لبنان و شمال فلسطین اشغالی با ما همراه باشید.


🔻 @the_boundaries_of_fire
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟣 ادعای فیدان درباره رویکرد ایران نسبت به پروژه جاده توسعه

🔹وزیر خارجه ترکیه مدعی شد که ایران در ابتدا نسبت به پروژه جاده توسعه مقاومت می‌کرد اما تهران را قانع کردیم و اکنون از آن حمایت می‌کند.
🔹پروژه جاده توسعه بین عراق و ترکیه به‌صورت مشترک دنبال می‌شود.
🛑 استراتژی دفاع سه منطقه‌ای
چگونه آمریکا می‌تواند برای جنگ در آسیا، اروپا و خاورمیانه آماده شود؟



1️⃣ آمریکا از زمان دولت اوباما، سیاست دیرینه خود برای جنگ در چند جبهه را کنار گذاشت تا بر پیروزی در یک جبهه متمرکز شود. اما این سیاست اشتباه بود چرا که آمریکا در حال حاضر با دو جنگ در دو منطقه اروپا و خاورمیانه روبروست. و این چشم‌انداز وجود دارد که جنگ دیگری در منطقه شرق آسیا رخ دهد. بنابراین آمریکا باید استراتژی را دنبال کند که بتواند در چند منطقه متفاوت با دشمنان خود مقابله کند.
2️⃣ آمریکا باید سرمایه‌گذاری بر روی تولیدات نظامی را افزایش دهد و تسلیحاتش را با متحدان خود به اشتراک بگذارد. همچنین باید تامین نظامی متحدانش را در اولویت قرار دهد چرا که آمریکا خود درگیر جنگ مستقیم نیست و تامین متحدان باعث ارتقای امنیت آمریکا نیز می‌شود.
3️⃣ آمریکا دارای پایگاه‌های نظامی بسیاری در سراسر جهان است، اما اکنون این پایگاه‌ها بسیار آسیب‌پذیرتر شده‌اند، زیرا دشمنان توانایی حمله با دقت در فواصل دور را به دست آورده‌اند. بنابراین، آمریکا باید برای ایجاد اطمینان در بین متحدان خود، در حفاظت از پایگاه‌ها و جابجایی دارایی‌های خود بهتر عمل کند. در مجموع آمریکا و شرکای آن باید در زمینه مهمات، پایگاه‌های نظامی و صنایع دفاعی به طور گسترده‌تر با یکدیگر همکاری

📆 تاریخ انتشار: ۵ ژوئن ۲۰۲۴

🌐 نشانی گزارش

📍https://www.foreignaffairs.com/united-states/theater-defense-war-asia-europe-middle-east
در آخر آیه ۴٠ از سوره یس
راز عجیبی نهفته:
«کل فی فلک»

دال بر این معنی که
همه چیز در گردش است
و
جالب اینکه خود این قسمت از هر دو سو
یک ساختار حرفی دارد
و
از هر دو سو چنین خوانده می‌شود:

«کل فی فلک»

گویا خود این عبارت از آیه شریفه در نیز گردش است!
Forwarded from موجبه ی جزئیه
نیازی به جاسوس نیست.

▪️سه شنبه یکی از فرماندهان ارشد حزب الله ترور شد. و این بار هم نزدیک به همان الگوی قبلی. جلسه ای در ساختمانی، شناسایی زمانی و مکانی حضور سوژه، ساعت صفر، شلیک موشک به ساختمان و تمام! همان روش ترور شیخ صالح العاروری و حاج صادق و سردار زاهدی و...نشانی از قدرت اطلاعاتی مهیب موساد یا ضعف اطلاعاتی مقاومت و یا هر دو و یا هیچ کدام؟ بررسی این مساله زمان دیگری می طلبد و حال دیگری؛ اما فعلا و در این مجال کوتاه، فقط به یکی از دلایل موفقیت ترورهای اسرائیل می پردازیم و باقی را می گذاریم، شاید وقتی دیگر!

▪️چند ماه پیش بود که سیدِ نصرالله در سخنرانی اش به نکته جالبی اشاره کرد که "با وجود موبایل و دوربین های مداربسته در شهرک های جنوب، اسرائیل نیاز به جاسوس ندارد!!" و پشت بندش خیلی از هواخواهان سید سعی کردند موبایل هوشمند را بگذارند کنار. حداقل در جنوب. هر چند که از اولش هم معلوم بود جوگیر شدنی بیش نیست و با همان سرعتی که گذاشتن کنار، دوباره از کنار برداشتنش!
اما دلیل تاکید سید چه بود؟! این سوالی است که سعی می کنیم پاسخش را این جا بدهیم. جمع و جور و مختصر و با برخی فکت ها:

▪️گوشی هوشمند: خود من بارها آرزو کرده ام که ای کاش smartphone را بگذارم کنار. اما در لبنان، نمی شود! قصه این است که در لبنان تماس عادی بسیار گران است و چاره ای نیست جز پناه بردن به اینترنت و تماس های ارزان ترش(اصلا پنج سال پیش به خاطر گران شدن تعرفه واتساب بود که لبنان به هم ریخت و مثلا انقلاب شد!) بماند که شهرک های متعدد لبنان و راه های پرپیچ خمش ، گوگل مپ را باید و بماند که ترک سوشال مدیا مرض را شاید و...

▪️دوربین های مداربسته: چند وقت پیش، جنوب در حال ساخت مستندی بودیم که طرف درآمد که "آقا فیلم برداری نکنید! که صاحب این پمپ بنزین آمریکا است و اینجا را سپرده به ما و با این دوربین های مداربسته می پایدمان." و جنوب پر است از مهاجر‌ها. که یکی کسبش را رها کرده رفته ، دیگری خانه اش را ، آن یکی مزرعه اش را...و دوربین ها چشم های مراقب صاحبانش در اقصی نقاط عالم. و ايضا بهترین وسیله جاسوسی صاحبان سازنده اش. یعنی اروپایی ها و آمریکایی ها. و اضافه کن به خانه و زندگی مهاجران، فروشگاه ها را و مول ها را و موسسه ها را و...

▪️کالاهای آمریکایی: لبنانی ها نشنوند و نخوانند، جانم بگوید خدمتتان که لبنانی جماعت سخت اهل خودنمایی است! و کالای آمریکایی بهترین راه ارضای این گرفتاری! از گوشی آیفون گرفته تا لب تاب اپل و ماشین جی ام سی. (چرخ اقتصاد آمریکا را می چرخانند و مرگ بر آمریکا هم می گویند!) و کدام ساده دلی هست که خیال کند این ها فقط ابزار هستند و کالا که در سایه تئوری بیزینس ایز بیزینس بار خورده و آمده است این ور عالم؟!

▪️دارک وب: darkweb یکی دیگر بازارهای مکاره جاسوسی دشمن است. با آن دنیای زیرزمینی اش؛ و پستوهای مخوفش، و ساکنان ناشناخته اش. که فرصتی طلایی است برای موساد و دیگر سرویس های اطلاعاتی. موساد می تواند در دارک وب افراد مناسبش را شناسایی کند، پروژه اش را عرضه کند و پس از مدتی کوتاه تحویل بگیرد. زحمت پولش را هم که بیت کوین می کشد‌. خیلی تمیز و مرتب و خیلی پاکیزه.

آنچه شرحش رفت فقط برخی از راههای اختراق و نفوذ دشمن بود. راههایی که آن قدر متنوع است که به قول سیدِ نصرالله، نیازی به جاسوس باقی نمی گذارد!

▫️پ.ن: دلایل موفقیت عملیات های موساد خیلی زیاد است. از اختراق بگیر که گفتیم؛ تا قوت اطلاعاتی او و ضعف اطلاعاتی ما تا ترکیب جمعیتی لبنان، وجود مهاجران و... حقیقتش ابتدا در یادداشتی همه این ها را نوشتم و شرحی سردستی هم گذاشتم تنگش؛ اما دیدم در این شر و شور انتخاباتی کی حوصله این چیزها را دارد. از شرش گذشتم!

محمدسامان اقدامی(م.س.الف)
#موجبه_جزئیه
#لبنانولوژی
🟣 هشدار خطرناک یک رسانه ترک:
خطر ظهور یک اسرائیل دیگر در مرز ترکیه، سوریه و ایران


🔹سایت هابر 7 در گزارش اصلی خود با استناد به گزارش های میدانی به طرح خطرناک جدید اسرائیل برای حضور در خاورمیانه پرداخت.

🔸 طبق این گزارش سرمایه داران اسراییلی با کمک دولت طی سال اخیر بیش از چهار هزار هکتار زمین، کارخانه، باغ و خانه در شمال سوریه خریداری کرده اند.

🔹 در این گزارش نام چند دلال یهودی و کروکی مناطق مزبور اشاره شده است.

https://m.haber7.com/dunya/haber/3432681-israil-sinirimizdaki-arazileri-topluyor-isgal-basladi


💥 به نقل از مسْلِمْنا
2024/06/15 17:16:02
Back to Top
HTML Embed Code: