tg-me.com/ieinstitute/903
Last Update:
📌 افزایش بازدهی محیط کار
اغلب انسانها در محیط آرام بازدهی بیشتری دارند. در حالی که اتاقهای بزرگ و شلوغ موجب اختلال در روند کاری کارمندان میشود. فضای بزرگ و شلوغ اغلب سبب میشود که کارمندان به راحتی موجب حواسپرتی همکارانشان شوند. شما ممکن است برای مقابله با این وضع از هدفون استفاده کنید یا حتی از علامتهای همانند «لطفا مزاحم نشوید». اما این روشها موثر نیستند؛ چون اغلب افرادی پیدا میشوند که به این علایم دقتی ندارند.
مدیران باید محیطی را مهیا کنند که موجب بیشترین بهرهوری افراد شود. این کار میتواند به وسیله مشخص کردن اتاق یا قسمتی از محل کار به عنوان منطقه سکوت انجام شود.
شرکتها کم کم دریافتهاند که فقط حضور فیزیکی کارمندان در محل کار مهم نیست، بلکه میزان بازدهی کارمندان اهمیت بیشتری دارد. در نتیجه به کارهای تلفنی و حضور کارمندان در خانه روآوردهاند. کارمندانی که در خانه کار میکنند به علت آرامش بیشتر و عدم وجود اختلالات محل کار میتوانند بازدهی خیلی بیشتری داشته باشند. همچنین زمان و پولی که برای رفت و آمد به محل کار صرف می شد پس انداز می شود. تکنولوژی اکنون ارتباطات را به میزانی بهبود بخشیده که تقریبا نیاز مراجعه به محل کار را از بین برده است.
امروزه کارمندان در محیط کار با اختلالات زیادی مواجه میشوند. به نظر میرسد هیچ کسی زمان کافی برای انجام کارهایش ندارد و عوامل متعددی سبب این وضعیت میشود. با ایجاد تغییرات اصولی میتوان این اختلالات را بسیار محدود کرد. تاکتیکهای گفته شده نه تنها موجب کاهش سطح ناامیدی در بین کارمندان میشود بلکه سبب بالا رفتن سطح احساس تعلق کارمندان به شرکت می شود، در نتیجه سعی، تلاش و بازدهی افراد بیشتر شده و در نهایت منجر به پیشرفت کل سازمان میگردد.
از سوی دیگر شاید مسیرهای قدیمی انجام امور که زمان زیادی را میطلبند همچنان در محل کار شما وجود دارند. وقتی از مدیران سوال میشود: چرا کارها را به این نحو انجام میدهند، پاسخ آنها اغلب این است: «کارها همیشه به این روال انجام میشده است». اما همیشه راه کارهایی خارج از وضعیت موجود وجود دارد که میتواند موجب استفاده بهینه از زمان و بهرهوری بیشتر آنها شود. این راه کارها امکان دارد به سادگی کوتاه کردن زنجیرهی کارها و یا به پیچیدگی اجرای یک بانک اطلاعاتی یا نرم افزار جدید باشد.
⚙️ دانشکده صنایع و مدیریت👇
@ieinstitute
BY دانشکده مهندسی صنایع
Warning: Undefined variable $i in /var/www/tg-me/post.php on line 283
Share with your friend now:
tg-me.com/ieinstitute/903