Telegram Group Search
#سفر_قهرمانی، برای به‌دست‌آوردنِ چیزی نیست، بلکه برای بازپس‌گرفتنِ آن است. برای اکتشاف نیست، برای بازیافتن است.

آن‌گاه مشخص می‌شود که این نیروهای الهی که قهرمان به جست‌وجوی‌شان برخاسته، و به‌ سختی به‌دست‌آورده است تمام این مدت در قلبِ خود قهرمان وجود داشته‌اند. او "شاه‌زاده" است، فقط باید خود را بشناسد و قدرتی را که حق اوست به درستی در دست گیرد. "فرزند خدا" است که می‌آموزد این لقب چه معناهایی می‌تواند داشته باشد.

از این منظر، #قهرمان، نماد آن کیفیت خلاق و رهایی‌بخشی است که درونِ همه‌ی ما پنهان بوده و در انتظار است تا او را بشناسیم و به عرصه‌ی زندگی بیاوریم!

#جوزف_کمپبل
برگرفته از کتاب :
#قهرمان_هزار_چهره



راه های ارتباطی ما:

همراهان تهران ، شهرستان و خارج از کشور برای هماهنگی وقت های آنلاین و تلفنی روی شماره واتس آپ زیر پیام بدهند همکاران اولین فرصت پاسخگو خواهند بود:👇🏻

☎️
0936 999 9748


🌸@atefehabdi


#خودشناسی_به_روش_یونگ #کهن_الگو #معنای_زندگی #معنادرمانی #گروه_روانشناسی_کیمیا
Forwarded from سوفیا
تغییر چگونه اتفاق می‌افتد؟

اولین رکن در تغییر، آگاهی است.
نمی‌توانید چیزی را تغییر دهید مگر آن‌که بدانید آن چیز وجود دارد.

رکن دوم، دانستن منشا است.
برای ایجاد تغییر، نیاز است بدانید که شیوه فکر کردنتان از کجا نشات گرفته است، آنگاه می‌توانید آن منشا را تغییر دهید.

رکن سوم، جداسازی است.
وقتی بفهمید شما محدود به این روش فکر کردن نیستید، می‌توانید آن را از خودتان جدا کنید و روشی را بر اساس اینکه امروز چه کسی هستید و فردا می‌خواهید چه کسی باشید، انتخاب کنید.

رکن چهارم، برنامه‌ریزی مجدد است.
روش‌ها و برنامه‌های جدید را انتخاب و اجرا می‌کنید.
@sophia_wisdom
تی.هارو اکر
Forwarded from سوفیا
🌅بازگشت نور

در اکثر داستان‌ها، قهرمان باید از مکانی تاریک مثل غارهایی در کوهستان، دنیای زیرین یا هزارتویی رد شود تا در نهایت به نور برسد.

تاریکی می‌تواند نمادِ احساساتِ سرکوب شده مانند خشم، ناامیدی، نفرت، ترس و گناه باشد که افراد اگر می‌خواهند از افسردگی رهایی یابند، لازم است از آن عبور کنند.
زمانی که نور و عشق غایب است، شبِ تاریک روح آغاز می‌شود و زندگی بی‌معنا به نظر می‌رسد.

سوگواری و بخشش معمولا طریق رهایی است. پس از آن، سرزندگی و نور بازمی‌گردد.

@sophia_wisdom

📚انواع زنان، شینودا بولن
#شینودا_بولن
عشق مقصد، ملاک، معیار و نقشه‌ی از پیش تعیین‌شده ندارد، اما یک هدف دارد. هدف تغییردادن کسانی نیست که به آن‌ها عشق می‌ورزیم، بلکه بخشیدن آن‌چیزی‌ست که برای #شکوفایی بدان نیاز دارند.

هدفِ #عشق شکل دادن به #سرنوشت معشوق نیست، بلکه کمک کردن به اوست در این جهت که خودش به سرنوشت‌اش شکل دهد.


هدف نشان دادن راه به او نیست، بلکه کمک کردن به اوست تا راه خودش را بیابد، حتی اگرمسیری که در پیش می‌گیرد آن راهی نباشد که خود ما برمی‌گزیدیم، یا حتی راهی نباشد که ما برایش انتخاب می‌کردیم.

هدف از #عشق_ورزیدن به کودکان، به طور خاص، فراهم کردن محیطی پربار، باثبات و امن برای این انسان‌های کوچک و آسیب‌پذیر است، محیطی که در آن تغییر، خلاقیت و نوآوری می‌توانند شکوفا شوند.

عشق ورزیدن به #کودکان برای آن‌ها مقصد تعیین نمی‌کند، بلکه قدرت و مایه آغاز سفر را به آن‌ها می‌بخشد.

#آلیسون_گوپنیک، برگرفته از کتاب #علیه_تربیت_فرزند

#خانواده_درمانی #فرزندپروری #آموزش_والدین #مشاوره_آنلاین #مشاوره_تلفنی
#روانکاوی #خودشناسی #خودشکوفایی #مشاوره #رواندرمانی #روانشناسی_تحلیلی #یونگ


🌸@atefehabdi
#داستان_تو_چیست

داستان‌ها ذهن و قلب را به یکدیگر پیوند می‌دهند و بنابراین افراد را به فعالیت وامی‌دارند. اگر بتوانید داستانی را #روایت کنید که #از_دل_برآید، آن‌گاه می‌توانید تاثیر قدرتمندی بر دیدگاه اطرافیان خود بگذارید و اگر تعداد کسانی که داستان مشابهی را روایت می‌کنند به اندازه کافی باشد، #همه_باهم می‌توانید بر قلب و ذهن خانواده، رئیس یا حتی ملت خود تاثیر بگذارید!

#کارول_پیرسون
#بیداری_قهرمان_درون

🌱@atefehabdi

---------------------


اگر ما آن قدر خلاق و انعطاف‌پذیر هستیم که می‌توانیم به داستان‌های جدید فکر کنیم، پس می‌توانیم به‌جای آن دسته از داستان‌های قدیمی و تکراری موجود در ذهن و روان‌مان که انرژی ما را می‌گیرند، داستان‌های بی‌شمار جدیدی را جایگزین سازیم. هرگاه نمایشنامه‌ی درونی خود را تغییر دهید، خودبه‌خود رفتارها و سپس زندگی شما دستخوش تغییر می‌شود.

عصای جادویی شما، توانایی شما برای تغییر داستان‌هایی‌ست که در فکر، کلام و زندگی شما جای گرفته؛

#عصای_جادویی ذکاوتی‌ست که موجب می‌شود تشخیص دهید برای چیره‌شدن بر چالش‌های زندگی خود به چه نوع نمایشنامه‌ای نیاز دارید.

همین باعث می‌شود که دیگر آن‌قدر سفت و سخت به طرز تفکر خود نسبت به امور نچسبید و در عوض کنجکاو شوید که دیگران نسبت به همان مسائل چه نگاه و طرز تفکری دارند.

از آن‌جا که ما دنیا را از پشت عدسی‌ها یا داستان‌های ذهنی خودمان می‌بینیم، بنابراین همگی نگاهی ناکامل و جزئی نسبت به دنیا داریم و رویدادهای بیرونی را طوری تعبیر و تفسیر می‌کنیم که با روایت‌ها و داستان‌هایی که در ذهن‌مان می‌گذرد، جور در بیایند.

اگر می‌خواهیم دیدگاهی کامل‌تر نسبت به دنیا و رویدادهای آن داشته باشیم، باید به دیگران توجه کنیم و چشم‌انداز خود را بسط دهیم.

اگر با داستان‌هایی که دیگران از رویدادها دارند موافق نیستید، آن‌ها را کاملا رد نکنید، بلکه در عوض به این فکر کنید که شاید شما نکته‌ای را از قلم انداخته‌اید؛ بنابراین پیش از هرچیز به داستان‌های دیگران درباره‌ ی رویدادها گوش فرادهید.

گام بعدی برای استفاده‌ی خردمندانه از عصای جادویی این است که شهامت ورود به گفتگویی را داشته باشید که ممکن است دیدگاه شما و دیگران را تغییر دهد!

بهتر است به‌جای این‌که صرفا درباره‌ی عقاید و حقایق صحبت کنید، روایت شخصی خود از رویدادها را با دیگران به اشتراک بگذارید و برای شنیدن و خلق روایت های نو و جدید پذیرا و خلاق باشید!

🌱@atefehabdi

راه های ارتباطی ما:

همراهان تهران ، شهرستان و خارج از کشور برای هماهنگی وقت های آنلاین و تلفنی روی شماره واتس آپ زیر پیام بدهند همکاران اولین فرصت پاسخگو خواهند بود:👇🏻

☎️
0936 999 9748


#کارول_پیرسون #گروه_روانشناسی_کیمیا #سفر_قهرمانی
#مشاوره_تلفنی
#مشاوره_آنلاین
#روانکاوی #خودشناسی #روایت_درمانی
Forwarded from اتچ بات
مشاهده جهان پیرامون خویش


شما می توانید در مقام شاهد بر آنچه پیرامون شما می گذرد نظارت کنید. این اتفاق ها ممکن است در ارتباط با زندگی شخصی شما باشد دهد و یا پیرامون رخدادهای مهم جهانی باشد.

شما در جایگاه شاهد، قوه دید و رؤیت خود را به اتفاقاتی که با چشمان خود می بینید محدود نمی کنید. بلکه به عنوان یک مشاهده کننده آگاه، بی طرف و جدا از کالبد خاکی و مستقل از بعد زمان و مکان همه چیز را زیر نظر دارید. شما آن رویدادها نیستید، موجودی هستید که صرفا شاهد و ناظر آنها می باشید.


وقتی شاهد رویدادهای جهان اطراف خود هستید، از خویشتن نمی پرسید که چرا و چگونه چنین اتفاقی روی داد. صرفا به آنچه می بینید توجه می کنید.

چنانچه این رویدادها مسأله ساز باشند، می توانید راه چاره آنها را به روشنی ببینید. حس می کنید که نباید این اتفاق ها روی می داد اما نمی پرسید چرا، داوری نمی کنید و یا از این بابت خشمگین نمی شوید. زیرا شما یک شاهد خاموش هستید.


برای مثال اگر این اتفاق یک زلزله و یا توفان شدید باشد، می دانید چه اتفاقی افتاده و چه کارهایی باید انجام شود؛ حتی می توانید آستین ها را بالا زده و وارد عمل شوید اما هرگز درهم خورده و از هم پاشیده نمی شوید.


مشاهده جهان از چشم انداز شاهد به معنای فقدان احساسات و عواطف نیست. صرفا به معنای رهایی از احساسات گزنده و زمینگیر کننده است.

آبراهام مزلودر تحقیقات خویش تحت عنوان «خودشکوفایی» بزرگترین صفت انسان های برخوردار از عملکرد کامل را استقلال رأی در برابر نقطه نظرهای دیگران توصیف کرده است.

وقتی دیگر نیاز نداشته باشید که رویدادهای زندگیتان را از زاویه خودمحوری نظاره کنید و یا براساس نقطه نظرهای دیگران واکنش نشان دهید، آنگاه طعم آزادی را خواهید چشید.


آزادی را باید در چشم انداز شاهد جستجو کرد. با توسل به این نگرش از این آزادی برخوردار می شوید که در فرودگاه به چهره آشفته و ناراحت دیگران به خاطر لغو پرواز بنگرید و خاموش و آرام رفتار آنان را که از شرایط بیرونی تأثیر پذیرفته و رفتار خویش را که منشاء درونی دارد زیر نظر بگیرید.

@atefehabdi

رهنمودهایی برای استفاده از چشم انداز شاهد در زندگی



چشم انداز شاهد حدود آزادی شما را تعیین می کند، در این مکان رفیع از درد و رنج جهان مادی مصون و در امان خواهید بود.

من به یک پیشخدمت رستوران توصیه کردم که وقتی مشتری با برخورد نادرست اسباب آزار و رنجش او را فراهم می آورد، صرفا همه چیز را از چشم انداز شاهد زیر نظر بگیرید و از این طریق خود را از هرگونه احساس آشفتگی و رنجش مصون و در امان نگه دارد.


او مقصود مرا نفهمید و تقاضا کرد که موضوع را برایش بشکافم. به او گفتم : «بین خویشتن واقعی تو و دنیای خارج پوسته حفاظتی وجود دارد. نخست اونیفورمی که بر تن داری و به طور قطع می دانی که این جامه، وجود واقعی تو نیست؛ زیرا با عنوان پیشخدمت هویت واقعی خود را تعیین نمی کنی. جسم تو، دومین پوسته توست. اما هرگز نمی خواهی به این اعتقاد نادرست روی آوری که جسم خویش هستی. اگر وجود خود را به جسم خود محدود کنی، هرکس می تواند با نقطه نظری که آن را نمی پسندی تعادل روانی تو را برهم بزند. بنابراین گرچه صاحب جسم خود هستی اما جسم خود نیستی. و سرانجام ذهن تو، سومین پوسته توست. در عین حال به این نکته توجه کن که این ذهن توست. کلمه تو ضمیر مالکیت شخصی است و با اتصال به اونیفورم، جسم و ذهن بیانگر مالکیت توست. لابد می پرسی که پس وجود واقعیات کدام است. به طور قطع اونیفورمی که بر تن داری، ذهنی که با توسل به آن با مشتریان مزاحم گفتگو میکنی و جسمی که به وسیله آن اضطراب و فشار را حس می کنی، هیچ کدام خود تو نیست.

خود راستین تو در چشم انداز شاهد مستقر است. او صاحب هوش سرشار و آگاهی و برکت است و مسئول آفرینش جهانی سرشار از شادمانی و فراوانی برای تو. هرگز نگذار که کسی بدون عشق و محبت به این قلمرو وارد شود. برای حضور در این جایگاه رفیع، تنها کافی است که از کالبد مادی خود خارج شوی و نقش خود و دیگران را در نمایشنامه زندگی مشاهده کنی. به مجرد این که ارتباط خود را با وجود کاذب خویش قطع کنی، بلیت ورود به قلمرو آزادی را در اختیار خواهی داشت.»


پیشخدمت رستوران از ایده من بسیار خوشش آمد و با دفع انرژی مخرب و آزاردهنده ای که پیش از این از جانب مشتریان مزاحم و بی ملاحظه ستانده بود حسی آکنده از آسودگی و غرور در خود پدید آورد. شما نیز می توانید در هر لحظه از زندگی در پس جسم خود قرار بگیرد و از موضع شاهد بر احساسات و هیجانات منفی خویش غلبه کنید.

✍🏻 #وجود_متعالی_انسان
#وین_دایر

@atefehabdi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
انیمیشن روح (Soul)

امید، خواستن، تلاش، پشتکار، اراده تا رسیدن
با نگاهی به عالم ماده، عالم برزخ، عالم ذر و ...

این اثر در جشنواره‌های بین المللی جایزه‌ی «بهترین انیمیشن سال» رو گرفته.


این انیمیشن در دنیایی فانتزی درباره‌ی جهان آخرت، روح، هدف و معنای زندگی صحبت میکند و می‌تواند بهانه‌ی خوبی برای آغاز گفتگو با فرزندانتان درباره‌ی مسائل مهمی مثل جهان آخرت، مرگ، چگونه زیستن در دنیا، حل اختلاف با والدین و… باشه!

تماشای این انیمیشن برای کودکان و نوجوانان بالای ۹ سال پیشنهاد میشود که با همراهی والدین می تواند بهترین فرصت برای مطرح کردن موضوعاتی چون جهان پس از مرگ ، هدف و معنای زندگی و اهمیت داشتن یک زندگی معنادار باشد. این انیمیشن به زیبایی دنیای افسردگی و عوامل شکل گیری افسردگی و راهکارهای عملی و مثبت رهایی از این دنیای تاریک را به نمایش گذاشته است

‌‌@atefehabdi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سه علامت عدم بلوغ عاطفی هیجانی
و سه راهکار رسیدن به پختگی و بلوغ

فایل کم حجم
@dr_iman_fani
قسمت اول :

هان ای قبیله زخمی دلسرد نشوید ، ما برای این ایام ساخته شده ایم !
ما به حکم ضرورت ، استادان رستاخیز شده ایم ، استاد برخاستن و ایستادن دوباره!


شما حق دارید ارزیابی تک تک شما درست است . قلب همه ما به درد آمده است ، حقیقتا انسان برای دیدن و مشاهده آنچه این روز ها در دنیا رخ میدهد واقعا باید جگر داشته باشد.

با این حال شما را تشویق میکنم ، از شما درخواست میکنم، از شما با ملایمت می خواهم که لطفا روح تان را با انزجار از این ایام دشوار خشک نکنید. مویه نکنید ، خصوصا امیدتان را از دست ندهید.زیرا واقعیت این است که ما برای این ایام ساخته شده ایم .

میخواهم لحظه ای دست تان را بگیرم و به شما اطمینان دهم که به رغم یاس ها ، خشم ها و درد ها و حتی با وجود سرخوردگی از یافتن راه نجات ما خود آن رهبرانی هستیم که سالها انتظارشان را میکشیدیم ، ما از کودکی دقیقا برای این زمانه بزرگ شده ایم...


برگرفته و تلخیص از مقاله ای از خانم #دکتر_استس روانکاو یونگی گردآوردی از
#عاطفه_عبدی
روانشناس و خانواده درمانگر


ادامه دارد.....

🌸@atefehabdi
قسمت دوم :

شما دریانوردانی هستید که حس میکنید گم شده اید و بی نقشه اید، شما بی منبع نیستید . شما تنها نیستید!

از عرشه کشتی به اطراف نگاه کنید و ببینید میلیون ها قایقِ انسانهای درست و درستکار با شما روی آب هستند میدانم که بسیاری از شما نیز در مغز استخوانتان همیشه این را میدانستید.

هرچند لایه های بیرونی و سطحی شما ممکن است در اثر توفان های سهمگین بلرزد ، به شما اطمینان می دهم که جنسِ الوارهایی که دماغه و سکان تان را ساخته اید از جنگلی ژرف تر به قدمت میلیون ها سال ساخته شده است! میگویند الوارهای قدیمی زبر و رگه دار در برابر توفان می ایستد، محکم می ماند،دوام می آورد و به رغم توفان به پیش می رود.


ما برای ایام تاریکی چون این تربیت شده ایم ، درست از همان روزی که پا به سیاره زمین گذاشته ایم.هزاران سال است که در سراسر جهان، انسانهایی چون ما بارها و بارها زمین خورده اند، نیمه جان شده در اثر خامی ،سادگی،عدم عشق،مواجه با چیزهای مرگبار،سهل انگاری، خیانت، مورد حمله انواع شوک های روانی ، فرهنگی و جسمانی قرار گرفته اند.

خوب دقت کنید این اولین بارمان نیست!
همه ما میراث و سابقه ای فراوان از دلسرد شدن داریم اما به حکم ضرورت استادان رستاخیز و دوباره ایستادن شده ایم.

ما بارها و بارها شاهده زنده این امر بوده ایم که آنچه طرد شده ، تبعید شده ، گم شده ، یا به گل نشسته را میتوان از نو زنده کرد.این حقیقت به همان قدر برای دنیای ویران شده ی اطراف مان تشخیص درست و قطعی است که روزی برای خویشتن های به طرز مرگبار زخمی شده خودمان درست بوده است.

قطعا رفتن به جهنم و بازگشت دوباره کمک میکند تا کشتی های محکم و مطمئنی باشیم. حتی اگر احساس نکنید که چنین هستید، بدانید که هستید!

در ایام دشوار ، تمایل به ضعف و دلسردی در برابر بزرگی و عظمت مشکلات در دنیا اوج میگیرد، روی نادرستی ها تمرکز نکنید! خودتان را با غرق کردن در مرداب افکار منفی بیمار نکنید! و همچنین اصرار بر تغییر دادن آنچه فراتر از توان شماست نکنید این یعنی هدر دادن باد بدون برافراشتن بادبان ها....


همگی ما مورد نیاز هستیم ، مورد نیاز این ایام دشوار هستیم ، این تنها چیزی است که میدانم.با همه تلخی ها با انسان های بزرگی ملاقات خواهیم کرد که به ما درود خواهند گفت ، دوستمان خواهند داشت و راهنمایی مان خواهند کرد و ما آن ها را به محض این که ظاهر شوند خواهیم شناخت!

به زبان هوانوردان و دریانوردان ، اکنون زمان پیشروی ما با تمام قواست ...

حلقه های بیرونی گردباد بسیار پر تلاطم است و هسته مرکزی آن نسبتا آرامتر است

تا زمانی که هر چه که باعث چنان دایره نحسی شده فرو بنشیند آرام بگیرید ، برای آرام کردن تندباد ابتدا باید آشوب های بیرونی را مهار کنید یکی از گام های مهم در این مسیر این است که نگذارید به میان موج عواطف منفی یا یاس و نوامیدی که تلاطم و آشوب را بیشتر میکند کشیده شوید!

برای آوردن صلح و عدالت به دنیا وجود گروه کوچک اما مصمم ضروری و کافی است ، گروهی متشکل از روح هایی درخشان که در اولین ، دومین و صدمین تند باد ودتوفان تسلیم نشوند.

آیا شما هنوز ایستاده اید؟!
باور کنید شما حتی با پرچم هایی تکه تکه شده هنوز توانا و قابل هستید .
اگر هنوز ایستاده اید یعنی از موانع زیادی جان سالم به در بردید شما حقیقتا شایسته دریانوردی هستید.

خوب میدانید که چرا به این سیاره آمدید ای قبیله زخمی شما از توفان گذر کرده هایی هستید که باید برخیزید و قدرت روحتان را نشان دهید.

برگرفته از مقاله ای از خانم
#دکتر_کلاریسا_پینکولا_استس
روانکاو یونگی
گردآوردی :
عاطفه عبدی
روانشناس و خانواده درمانگر
مدرس دوره های روانشناسی تحلیلی

شماره واتس آپ برای هماهنگی وقت های مشاوره آنلاین و تلفنی:

09369999748

🌸@atefehabdi
Audio
قسمت اول فایل صوتی
سال نو خلق خودی نو
👆🏻🎧👆🏻🎧🌱🎼👆🏻

روانشناس و کارشناس:عاطفه عبدی
#گروه_روانشناسی_کیمیا
#عاطفه_عبدی
🆔@atefehabdi
Audio
قسمت دوم فایل صوتی
سال نو خلق خودی نو
👆🏻🎧👆🏻🎧🌱🎼👆🏻

روانشناس و کارشناس:عاطفه عبدی
#گروه_روانشناسی_کیمیا
#عاطفه_عبدی
🆔@atefehabdi
Audio
قسمت سوم فایل صوتی
سال نو خلق خودی نو
👆🏻🎧👆🏻🎧🌱🎼👆🏻

روانشناس و کارشناس:عاطفه عبدی
#گروه_روانشناسی_کیمیا
#عاطفه_عبدی
🆔@atefehabdi
Forwarded from سلامت روان عاطفه عبدی (atefe abdi)
👆🏻🎼🌸لطفا این سه فایل صوتی رو قبل از شروع سال جدید گوش کنید و برای تمام کسانی که براتون عزیز هستند و مایل هستید در سال جدید خود جدیدی را خلق و ملاقات کنند ارسال کنید👆🏻🎼🌸

با آرزوی بهترین ها برای شما

عاطفه عبدی
روانشناس و خانواده درمانگر
از دانشگاه شهید بهشتی

☎️📞 تلفن:
☎️ 02122880530
☎️ 02122880960

🆔@atefehabdi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ايام مي آيند تا بر شما مبارك شوند، مبارك شماييد !

(از مقالات شمس تبريزي)

مباركي ايام، به حضور آگاهانه و پر مهر و برکت شماست. نو به نو شدن جان و دلتان و حال و احوالتان مبارک باشد
🌸🌱🙏🏻🌱🌸🌱🙏🏻🌱🌸

🌱@atefehabdi
.
براي خيلي از ما ساده تر است كه دور و بر خود را نگاه كنيم و بگوييم:خب حداقل من معتاد به الكل يا مخدر يا ... نيستم.

ولي #واقعيت اين است كه همه ما به شدت #معتاد يك انتخابيم و آن "رنج" كشيدن است.دقيقا همان چيزي كه ميخواهيم نداشته باشيمش و باز به آن معتاديم.

افراد زيادي نميخواهند كه به اين موضوع اعتراف كنند ولي اگر دقيق هم نگاه كنند، زندگي بدون #رنج را نمي شناسند!

واقعيت اين است كه ما نميدانيم با وقت و انرژي خود چه كار كنيم اگر رنج در ميان نباشد!

با ابزار رنج است كه خود را پنهان ميكنيم و مجبور نيستيم به خودمان نگاه كنيم و بگوييم: تو کیستی و رويايت چيست؟

آدياشانتي
#گروه_روانشناسی_کیمیا

.
راه های ارتباطی ما:

همراهان تهران ، شهرستان و خارج از کشور برای هماهنگی وقت های آنلاین و تلفنی روی شماره واتس آپ زیر پیام بدهند همکاران اولین فرصت پاسخگو خواهند بود:👇🏻

☎️
0936 999 9748

🌱@atefehabdi

#روانشناسی_رنج #روانشناسی_تحلیلی #کارل_گوستاو_یونگ #وابستگی ٓگاهی #رهایی #بهبودی #روانشناسی_یونگ #رواندرمانی #رواندرمانگر #مشاوره_آنلاین #مشاوره_تلفنی
تعریف سواد ازنظر «یونسکو» و راهکارهای بهبود زندگی

سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد، تعریف جدیدی از باسوادی ارائه داده است.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید مفهوم سواد در قرن گذشته، تغییرات بسیاری کرده است و این چهارمین تعریف سواد است که توسط #یونسکو به‌صورت رسمی اعلام می‌شود. به‌طور خلاصه و طبق این تعریف، باسواد کسی است که بتواند از خوانده‌ها و دانسته‌های خود تغییری در زندگی خود ایجاد کند.
با تعریف جدیدی که یونسکو ارائه داده باسوادی توانایی «تغییر» است و باسواد کسی است که بتواند با آموخته‌هایش، تغییری در زندگی خود ایجاد کند.


جدیدترین تعریف :
علم با عمل معنا می‌شود.

جالب است بدانید که یادگیری در متون روان‌شناسی، به‌صورت ایجاد تغییر پایدار در رفتار تعریف می‌شود. پس ایجاد تغییر در رفتار، مهم‌ترین مؤلفه #باسواد بودن است.

🌱@atefehabdi
خرم آن کس که در این محنت‌گاه
خاطری را سبب تسکین است

روز روانشناس بر همه همکاران گرامی مبارک باد 🌱🙏🏻🌸

@atefehabdi
برای درمان شاعرانه بیماری ها باید روش های هنرمندانه پیدا کنیم تا روحمان بتواند سبک زندگی ای که باعث آزارمان شده را مورد بازبینی قرار دهد

در هر بیماری یک مشکل موسیقیایی وجود دارد و درمان آن هم یک راه حل موسیقیایی می طلبد. هر چقدر استعداد موسیقیایی طبیب بهتر باشد درمان سریعتر و موثرتر خواهد بود.

بسیاری از طبیبان باستان مانند رابرت فلود و فیچینو موسیقیدان بوده اند. آنها باور داشتند که طبیب برای درمان بیماری باید موسیقی و ریتم جسم و روحِ بیمار را بشناسد!

ضرب آهنگ این بیماری چیست؟
این بیماری با چه عناصری در تضاد قرار گرفته است؟
ماهیت ناهمسازی که بین بیمار و زندگی ایجاد شده و خود را به صورت درد و مرض نشان می دهد چیست؟

بیماری به دنبال معنای خود می گردد نه درمان!

#مراقبت_از_روح #توماس_مور #معنای_زندگی #معنادرمانی #لوگوتراپی #گروه_رواشناسی_کیمیا

🌱@atefehabdi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هنگامی که زندگی ناآرام است، تصور وجود نیرویی عظیم ، خردمند و طبیعی در درونمان آرامش بخش است.

اگر به جای تسلیم به اتفاقات بیرونی با نیروهای شفابخش که در درونمان وجود دارد متحد شویم ، احساس می کنیم در حقیقتی عمیق ریشه داریم .

در آن لحظات ارتباط با حقیقت وجودی مان، یعنی آنچه یونگ «سلف» می نامد، می تواند پیوند و حمایت لازم را برای تسکین ترس از ترک شدن و تنهایی را برای فرد فراهم کند.

دکتر #جیمز_هالیس
روانکاو نویسنده
کتاب مرداب روح

-------

اتصال به خویشتن «سلف» یکی از مفاهیم بنیادین در روانکاوی یونگی محسوب میشود. اگر #ایگو یا من آگاه ،هوشیار است خویشتن یا سلف تمامیتی کامل ولی ناهوشیار است، سلف شامل تمام امکانات و پتانسیل های ژرف و کهن الگویی است که ایگوی هوشیار و محدود ، اغلب هیچ اطلاعی از آن ندارد!

سلف آن خزانه کل است که میل به وحدت دارد خزانه عظیمی که از رگ گردن به ما نزدیک تر است اما همچنان به دلیل فرآیندهای روانشناختی ِناخودآگاه دور به نظر میرسد...

#عاطفه_عبدی
دکتری تخصصی روانشناسی
روانشناس و خانواده درمانگر
مدرس مباحث روانشناسی تحلیلی یونگ



شماره واتس آپ برای هماهنگی وقت ها:

09369999748
2024/04/25 16:56:35
Back to Top
HTML Embed Code: