Telegram Group Search
رشت؛ حمیده زراعی بار دیگر به طور خشونت‌آمیز بازداشت شد

حمیده زراعی، شهروند گیلک اهل شهر رشت و ساکن کرج و از بازداشت‌شدگان در جنبش "ژن، ژیان، ئازادی"، در حین سپری کردن دوره حکم تبعید در زادگاه خود، بار دیگر توام با خشونت بازداشت شد. بازداشت به فاصله تنها دو روز از از اتمام دوره حکم انجام گرفته است.
سبزوار؛ تایید محکومیت علی پویان مقدم توسط دادگاه تجدیدنظر

حکم شش ماه حبس تعزیری علی پویان مقدم، شهروند اهل سبزوار توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران، عینا تایید و لازم‌الاجرا اعلام شد. او از بازداشت‌شدگان جنبش "ژن، ژیان، ئازادی" است.
هه نگاو
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دیدار و تجدید پیمان گوهر عشقی و مینا سلطانی (دایه مینا)، مادران دادخواه ستار بهشتی و شهریار محمدی

جمعه ۱۸ خرداد ۱۴۰۳

📌خانواده های دادخواه به عنوان نیروهای محرکه جنبش دادخواهی و جنبش سرنگونی، صدای انقلاب زن زندگی آزادی را بارها و بارها منعکس کرده و میکنند.
در فضایی که جمهوری اسلامی برای رأی و انتخابات از مردم گدایی می‌کند، دیدار و همبستگی خانواده‌های دادخواه به معنی هر چه پر رنگ تر شدن دادخواهی بر متن سرنگونی جمهوری اسلامی و انقلاب زن زندگی آزادی است‌ و نماینده نه قاطع و بزرگ کل جامعه ایران به تمامیت نظام دزدمحور، متجاوز و جنایتکار اسلامیست.

جنایتکاران را نه می‌بخشیم و نه فراموش می‌کنیم
قسم به خون یاران ایستاده‌ایم تا پایان
✌️زنده‌باد جنبش دادخواهی
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حضور پدر و مادر جاویدنام جواد حیدری در کنار مزار زنده یاد ابراهیم کتابدار از جانباختگان آبان خونین ۹۸
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سعود تعدادی از کوهنوردان بە قلە
"مزگەوتوو میرزا" در منطقە چل چشمە
"چل چەمە" و زندە نگە داشتن یاد جانباختە راە آزادی شاهو بهمنی.

شاهو بهمنی یکی از جانباختگان جنبش انقلابی ژن ژیان ئازادی است کە در روز ۲٦ آبان با شلیک نیروهای سرکوبگر رژیم جانباخت.

@raadiofarhang

حکم اعدام محمدجواد وفایی‌ثانی برای بار دوم در دیوان عالی کشور نقض شد

بابک پاک‌نیا وکیل دادگستری، از تقض حکم اعدام محمدجواد وفایی‌ثانی از بازداشت‌شدگان اعتراضات آبان ۱۳۹۸، در دیوان عالی کشور خبر داده است.

به نوشته این وکیل دادگستری، شعبه نهم دیوان عالی کشور برای دومین بار حکم اعدام صادره علیه محمدجواد وفایی‌ثانی را نقض و پرونده را برای رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض ارجاع داده است.

محمدجواد وفایی‌ثانی، متولد سال ۱۳۷۴، بهمن مته ۱۳۹۸ در مشهد بازداشت شد. او به «افساد فی‌الارض» از طریق «تحریق و تخریب اماکن خاص از جمله ساختمان تعزیرات حکومتی» متهم شده بود.

این زندانی در ابتدا توسط شعبه چهارم دادگاه انقلاب مشهد به اعدام محکوم شد. حکمی که البته در دیوان عالی کشور نقض شد و پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه دوم دادگاه انقلاب مشهد ارسال شد. این شعبه نیز مجددا محمدجواد وفایی‌ثانی را به اعدام محکوم کرد.

حال دیوان عالی کشور دوباره حکم اعدام صادره از سوی شعبه دوم دادگاه انقلاب مشهد را نیز نقض کرده است.
بنا بر گزارش‌ها محمدجواد وفایی‌ثانی در دو سال ابتدایی بازداشت به منظور اخذ اعترافات اجباری در زندان تحت شکنجه بوده است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

افشین اصغرزاده، فاتح قله اورست، صعود خود به بلندترین قله دنیا  را به ‎غزاله چلابی، کیان پیرفلک و همه جان‌باختگان راه آزادی تقدیم کرد.

@raadiofarhang
تداوم پرونده‌سازی علیه یکی از بازداشت‌شدگان جریان انقلاب

«هیمن خواستان»، فعال مدنی و از بازداشت‌شدگان جریان انقلاب «زن، زندگی، آزادی» مجددا مورد پرونده‌سازی قرار گرفته و از سوی دادگاه انقلاب سنندج احضار شده است.

او که سال گذشته بر اثر فشار نهادهای اطلاعاتی خامنه‌ای مجبور به خروج از ایران شد، به اتهامات «تبلیغ علیه نظام» و «فعالیت در گروههای معارض» بە شعبه دوم دادگاه انقلاب سنندج احضار شده است.

این شهروند کُرد کە در میانە جریان انقلاب در تاریخ دهم مهر ۱۴۰۱ در سنندج بازداشت شد، بعد از بیش از سه هفته بازداشت در بازداشتگاه ادارە تروریستی اطلاعات سنندج با تودیع وثیقه ۵۰۰ ملیون تومانی به صورت موقت آزاد شد.

او از سوی دادگاه انقلاب سنندج بە اتهام «اقدام علیه امنیت ملی وتوهین بە خمینی» بە سە سال و شش ماه و یک روزحبس تعزیری محکوم شد.

طبق گزارش منابع آگاه، آقای خواستان در نهایت پس از اعمال فشار نهادهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی از یک سال پیش ناچار بە ترک ایران
شده است.

@raadiofarhang
علی‌فضا جلیلیان: وضعیت من شبیه پرونده نوید افکاری است

ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
علی‌فضا جلیلیان: وضعیت من شبیه پرونده نوید افکاری است ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
علیرضا (علی‌فضا) جلیلیان، پناهجوی کُرد ایرانی که سه سال است در کمپ‌های دیپورتی ترکیه به سر می‌برد، در فایلی صوتی از فعالان و نهادهای حقوق بشری خواسته است تا مانع استرداد او به ایران شوند.

آقای جلیلیان با بیان اینکه وضعیت او شبیه به پرونده جاویدنام نوید افکاری است، افزود که تا زمانی که در‌ ترکیه هستم برای من اقدامی انجام دهید، چون در صورت دیپورتم به ایران کاری از دست کسی برای من برنمی‌آید و اعدام خواهم شد.

او در تاریخ نهم خردادماه برای جلوگیری از استرداد خود توسط ترکیه به ایران، دست به خودکشی زد.

آقای جلیلیان می‌گوید که خطر دیپورت وی شدت گرفته و در این صورت، جان او به دلیل پرونده‌سازی‌های پیشین جمهوری اسلامی در معرض خطر خواهد بود و نیاز فوری به حمایت تمامی افراد و سازمان‌های حقوق بشری دارد.

این پناهجوی کُرد ایرانی پیشتر به دنبال پرونده‌سازی مقامات انتظامی و امنیتی جمهوری اسلامی، با اتهام دروغین "قتل رئیس پلیس" یکی از شهرهای غربی کشور متهم و با خطر اعدام مواجه شد.

او تاکید کرده است که در ایران، تنها درگیری فیزیکی با ماموران جمهوری اسلامی داشته و فرد مقتول، با اسلحه سازمانی جمهوری اسلامی کشته شده است.

علیرضا جلیلیان، سال گذشته بلافاصله پس از آزادی از کمپ آیدین ترکیه از سوی عناصر جمهوری اسلامی جهت ربایش و بازگرداندن وی به ایران مورد حمله قرار گرفته بود.

پیشتر، آقای جلیلیان در واکنش به حمله مزدوران، اقدام به خودزنی کرد و همچنین حمایت مردم مانع از ربایش او شد و حاضران در محل وی را به بیمارستان منتقل کردند.

وی در گذشته، نیز پس از آزادی از کمپ و انتقال به بیمارستان، از بیم تهدیدهای عوامل جمهوری اسلامی درباره قتل وی، دوباره به کمپ بازگردانده شده بود.
@raadiofarhang
تداوم بازداشت و بلاتکلیفی شش متهم به «بغی» در زندان اوین

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
تداوم بازداشت و بلاتکلیفی شش متهم به «بغی» در زندان اوین ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
وحید بنی عامریان، پویا قبادی، بابک علیپور، ابوالحسن منتظر، سید محمد تقوی و اصغر دانشفر کماکان در زندان اوین در بازداشت و بلاتکلیفی به سر می‌برند.

بر اساس گزارش هرانا، این شهروندان چندی پیش در یک پرونده مشترک از بابت اتهاماتی از جمله «بغی» تفهیم شدند. اتهامی که می‌تواند به صدور حکم‌های سنگین از جمله اعدام منتهی شود.

آنها کماکان به صورت بلاتکلیف در سالنهای مختلف بند چهار زندان اوین به سر می‌برند.

این متهمان سیاسی در تاریخ بیست و پنجم اردیبهشت ماه، در شعبه پنجم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب تهران به ریاست بازپرس علیزاده در یک پرونده مشترک به ظن عضویت و همکاری با یکی از گروه‌های مخالف نظام از بابت اتهام بغی و از بابت اتهام اجتماع و تبانی بر علیه امنیت کشور تفهیم شدند.

ابوالحسن منتظر در تاریخ یکم دی ماه سال گذشته و بابک علیپور دیگر متهم سیاسی پاییز سال گذشته توسط نیروهای امنیتی نظام در تهران بازداشت شدند.

در تاریخ چهارم اسفندماه ۱۴۰۲، نیز پویا قبادی توسط نیروهای امنیتی نظام در شهرستان چالدران بازداشت و به زندان ماکو منتقل شد. او سپس در تاریخ یازدهم اسفندماه همان سال، به زندان اوین انتقال یافت.

سید محمد تقوی نیز به همزمان با آقای قبادی در یکی از شهرهای استان آذربایجان غربی توسط نیروهای امنیتی نظام بازداشت شد. همچنین اصغر دانشفر پیشتر توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به زندان اوین منتقل شده بود.

ابوالحسن منتظر ۶۵ ساله و از زندانیان سیاسی دهه ۶۰، پیشتر در سال ۱۳۹۷ توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و چندی بعد آزاد شد.

وی در نهایت توسط دادگاه انقلاب تهران به پنج سال حبس محکوم شد. آقای منتظر در سال ۹۹ جهت تحمل حبس به زندان منتقل شد و در فروردین ماه سال گذشته پس از تحمل سه سال حبس به دنبال صدور بخشنامه عفو از زندان رجایی شهر کرج آزاد شد.

بابک علیپور به همراه برادرش روزبه علیپور در تاریخ ۱۳ آبان‌ماه ۹۷ در بازار تره‌بار رشت در حال کار دستگیر شدند. سرانجام بابک علی پور توسط شعبه یک دادگاه انقلاب رشت از بابت اتهام “عضویت در گروه‌های مخالف نظام” به پنج سال حبس تعزیری محکوم شد. این حکم در مرحله تجدیدنظر عینا تایید شد.

در نهایت بابک علی پور از تاریخ ۱۲ تیرماه ۱۳۹۸ جهت تحمل دوران محکومیت خود بازداشت و راهی زندان لاکان رشت شده بود که پس از دو سال حبس به صورت مشروط آزاد شد. وی مجدد از بابت پرونده دیگر بازداشت و به دو سال حبس محکوم شد که در بهار سال گذشته از زندان لاکان رشت آزاد شده بود.

پویا قبادی اهل شهرستان سنقر در استان کرمانشاه و فارغ‌ التحصیل مهندسی برق از دانشگاه سنندج نیز در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ توسط نیروهای امنیتی نظام در تهران بازداشت و در دو پرونده مجزا توسط دادگاه انقلاب تهران مجموعا به هجده سال زندان و تبعید به نیک شهر واقع در استان سیستان و بلوچستان محکوم شد. در نهایت، آقای قبادی در بهار سال ۱۴۰۲، به دنبال صدور بخشنامه عفو از زندان رجایی شهر کرج آزاد شده بود.

سید محمد تقوی، ۵۷ ساله و از زندانیان سیاسی دهه ۶۰، دارای مدرک مدرک لیسانس گرافیک دانشگاه تهران که پیشتر از این نیز سایقه محکومیت و تحمل حبس را دارد.

@raadiofarhang
وضعیت نگران‌کننده چهار متهم پرونده اکباتان در بازداشتگاه اطلاعات سپاه

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
وضعیت نگران‌کننده چهار متهم پرونده اکباتان در بازداشتگاه اطلاعات سپاه ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
گزارش‌های انتشار یافته از وضعیت نگران‌کننده میلاد آرمون، سید محمدمهدی حسینی، مهدی ایمانی و نوید نجاران، چهار متهم پرونده موسوم به اکباتان تهران در بازداشتگاه اداره تروریستی اطلاعات سپاه حکایت دارد.

بر اساس گزارش مجموعه حقوقی دادبان، این چهار متهم پرونده اکباتان، علاوه بر «مشارکت در قتل عمد»، به «محاربه» نیز متهم هستند.

دادبان پیشتر به نقل از یک منبع آگاه از انتقال نوید نجاران از زندان قزلحصار به بازداشتگاه اداره تروریستی اطلاعات سپاه در تاریخ یازدهم اردیبهشت ماه خبر داده بود.

این منبع مطلع گفته بود «هیچ یک از مقامات قضایی و زندان پاسخ درستی درباره دلیل و مکان انتقال به خانواده این زندانی نداده‌اند، اما برخی منابع به آنها گفته‌اند نوید نجاران به بازداشتگاه اطلاعات سپاه منتقل شده است.»

طبق این گزارش، انتقال این چهار متهم از زندان قزلحصار به بازداشتگاه اداره تروریستی اطلاعات سپاه، دستکم چند هفته زودتر از انتشار خبر آن از سوی دادبان و دست‌کم دو ماه پیش از تایید آن از سوی محمدحسین آقاسی وکیل مدافع یکی از این چهار متهم صورت گرفته است.

این وکیل دادگستری ششم خرداد ماه انتقال متهمان به بازداشتگاه اطلاعات سپاه را تایید کرده بود.

پیش از این رضا شفاخواه وکیل دادگستری در بیست‌وهفتم فرودین ماه از ارسال مجدد پرونده از سوی مدیر شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک تهران به دادسرا با هدف رفع نقص خبر داده و گفته بود، ارجاع مجدد پرونده به دادسرا از سوی شعبه ۱۳ «محرمانه» عنوان شده است.

ارسال مجدد پرونده اکباتان تهران از سوی دادگاه کیفری به دادسرا برای آنچه که «رفع نقص محرمانه» خوانده شده، در حالی است که بنا بر اطلاع قاطع دادبان، ختم کامل رسیدگی پرونده در دادگاه کیفری در زمستان سال گذشته از سوی دادگاه اعلام شده بود و از این رو مشخص نیست چرا پرونده‌ای که رسیدگی به آن در دادگاه خاتمه یافته، مجددا از سوی همان دادگاه به دادسرا بازگردانده شده است؟

وضعیت نگران‌کننده اصلی اما نه ارسال مجدد پرونده به دادسرا، بلکه حضور میلاد آرمون، سید محمدمهدی حسینی، مهدی ایمانی و نوید نجاران در بازداشتگاه اداره تروریستی اطلاعات سپاه برای بازجویی مجدد است.

@raadiofarhang
بابک پاک‌نیا، وکیل محمدجواد وفایی‌ثانی، زندانی ورزشکار در مشهد، جمعه ۱۸ خرداد، از نقض حکم اعدام موکلش خبر داد.
آقای پاک‌نیا در حساب ایکس خود نوشت: «شعبه نهم دیوان عالی کشور برای مرتبه دوم با حکم‌ اعدام محمدجواد وفایی‌ثانی مخالفت کرد و ‌با نقض حکم فرجام خواسته و‌ البته، اصراری تلقی نکردن دادنامه بدوی، پرونده برای رسیدگی‌مجدد، به شعبه هم‌ عرض ارجاع شد.»
بابک پاک‌نیا، دی‌ماه ۱۴۰۰ اعلام کرد قاضی دادگاه رای به «اتهام افساد فی‌الارض» داده و متهم را به اعدام محکوم کرده است.
منابع حقوق بشری، محمدجواد وفایی‌ثانی را ۲۷ ساله و قهرمان بوکس آموزشگاه‌های مشهد معرفی کرده‌اند که اسفند ۱۳۹۸ در رابطه با اعتراضات آبان‌ماه آن سال به افزایش ناگهانی قیمت بنزین بازداشت شد.

راديو فردا
#گلرخ_ایرایی از زندان: این است فضای انتخاباتی دیکتاتورها

«یکی از آن‌هایی که به مردم شلیک کرد من بودم، ما کشتیم. حالا چه کسی می‌خواهد ما را محاکمه کند؟»
این بخشی از دیالوگ یک فیلم نیست. حسن نوروزی، یکی از چند نایب رییس کمیسیون قضایی مجلس جمهوری اسلامی است که این‌طور از کشته‌شدگان آبان سخن می‌گوید. حالا همین فرد نامزد کرسی ریاست جمهوری‌ست. هم او و هم دیگر نامزدها به همین راحتی به مردم شلیک می‌کنند و در اوج بی‌عدالتی، کسی توان محاکمه‌شان را ندارد.

مثل: مصطفی پورمحمدی که در دهه ۶۰ دادستان هرمزگان، کرمانشاه، خوزستان و خراسان بود و صدای قهقهه‌اش در هیات مرگ و چانه‌زنی‌اش بر سر اعدام انسان‌ها، برای همیشه در گوش ما و در گوش تاریخ خواهد پیچید. چهره‌ای که علاوه بر بودن در هیات چهار نفره مرگ، نقشی پررنگ در قتل‌های زنجیره‌ای نیز داشت. پس از خیزش و در روزهایی که بسیاری را کشته و زخمی کرده بودند و جوانان را به دار می‌کشیدند، او بر ضرورت بازسازی ساختار فرهنگی جامعه تاکید داشت. حال نیز با مدارک شناسایی‌اش وارد ستاد انتخابات کشور شد تا مبادا از قافله عقب بماند.

سعید جلیلی، بدون کمترین توان و تجربه برای اداره کشور، فرمان‌بر و تحت امر خامنه‌ای، و احتمالا گزینه تعیینیِ موردنظر او برای پست ریاست جمهوری.

وحید حقانیان، مباشر اصلی خامنه‌ای، در موردش همین بس که در اعتراضات سال ۱۳۸۸، سپاه ثارالله و سپاه محمد رسول‌الله را علیه معترضان سازماندهی می‌کرد.

اعتراضاتی که در پی سرکوب بی‌امانشان، بسیاری کشته یا دچار نقص عضو، بسیاری مفقود و بسیاری به حبس‌های طولانی محکوم شدند و بسیاری را وادار به ترک وطن کرده و زخم‌های آن بر تن‌های بسیاری و بر جان‌هامان تا پایان خواهد ماند.

علیرضا زاکانی که هر آن‌چه از فساد مالی و عملکردش از یاد برود، حضورش در جنایات «کوی دانشگاه» و سوءاستفاده از کودکان کار و زباله‌گرد به عنوان نیروی کار ارزان، در دوره مدیریت او در شهرداری از ذهن پاک نخواهد شد.

مهرداد بذرپاش که به جای محاکمه و پاسخ به فساد و زمین‌خواری ارتقای مقام یافت.

محمدباقر قالیباف، شخصیتی مشهور در میان مفسدان مالی، چماق‌کشی که برخورد گاز انبری با دانشجویان در خیابان در جنایات کوی دانشگاه از افتخاراتش است و احضار، بازجویی و بازداشت روشنفکران و روزنامه‌نگاران از دیرباز در کارنامه‌اش ثبت شده است.

محمود احمدی‌نژاد که پس از عملکردش در دهه ۶۰، در ترورهای برون‌مرزی و در شهرداری تهران و تعطیلی مراکز فرهنگی و تاسیس مراکز مذهبی و سینه‌زنی، با دریدن راهپیمایی سکوت معترضان و خس و خاشاک خواندن مردم، رییس دولت شد. مردی که بی‌پرنسیب بودن را مردمی‌بودن ترجمه کرد و بر اصول آن دولتی را بنا کرد که هشت سال اداره امور را در دست داشت.

و زهره الهیان که پیش‌تر به دلیل مخالفت مراجع تقلید با حضورش در تصدی وزارت، کناره‌گیری کرد و مورد تقدیر علما قرار گرفت و حالا در پی چند دهه سرکوب و تحقیر زنان و طرد شدن‌شان از عرصه‌ سیاسی به دلیل عدم اجماع رجال بر سر تفسیر واژه‌ «رجلیت» و در پی خیزشی با حضور گسترده‌ زنان و نقش محوری‌شان در خیابان و تصمیم رجال بر حضور نمادین زنان در لیست کاندیداتوری انتخابات، ایفای این نقش را بر عهده گرفته است.

و بسیاری دیگر که اعلام حضور کردند و شرح عملکرد و پیشینه‌شان بر کسی پوشیده نیست. ما این فضای هولناک را و تصدی این قماش افراد در مناصب دولتی و حکومتی را زندگی می‌کنیم و کشته می‌شویم و قاتلان‌مان نه‌تنها مجازات نمی‌شوند بلکه در سازمان ملل برایشان مراسم یادبود برگزار می‌شود. این است فضای انتخاباتی که دیکتاتورها ایجاد می‌کنند تا بتوانند در عین دیکته کردن خواست خود به جامعه، مدعی مشارکت مردم در سرنوشت خود باشند.

گلرخ ایرایی
زندان اوین - خرداد ۱۴۰۳
كميته مبارزه براى آزادى زندانيان سياسى
مادر حسین شنبه‌زاده، زندانی سیاسی، در انتظار تماس فرزند دلبندش

این تصویر مادری است با تلفنی در دست، منتظر یک تماس از حسین، او نمی‌داند فرزندش در چه حالی است، کجاست اصلا.

کم نداریم از این مادران منتظر، مادرانی خون جگر خورده، مادران دادخواه، مادران دل‌تنگ، مادران چشم انتظار، بیایید صدای فرزندان آن‌ها باشیم. تنهایشان نگذاریم.

روزنامه ایران، ارگان دولت جمهوری اسلامی ایران، نوشته است: «حسین شنبه‌زاده، ویراستار و مترجم و فعال شبکه‌های اجتماعی، متهم به جاسوسی برای موساد شده است. نامبرده از طریق یکی از شبکه‌های اجتماعی با افسران رده بالای سرویس جاسوسی موساد در ارتباط بوده و تحت پوشش فعالیت ویراستاری اقدام به جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز موساد از داخل کشور می‌نموده است.»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بهرخ مولایی، خواهر جاویدنام پویا مولایی، از اقوام ماه‌منیر مولایی‌راد (مادر کیان پیرفلک) که سال گذشته به دست ماموران حکومتی کشته شد، ویدیویی در اینستاگرام منتشر کرده که نشان می‌دهد مراسم نخستین سالگرد پویا مولایی بر مزار او برگزار شد. در این مراسم، لباسی محلی و گل‌آرایی‌شده به یاد او قرار داشت.
پویا مولایی، پسرعموی مادر کیان پیرفلک، کودک کشته‌شده در خیزش انقلابی ۱۴۰۱، روز ۲۱ خردادماه ۱۴۰۲ در روستای پرچستان و در مراسم دهمین سالگرد تولد کیان، به دست ماموران جمهوری اسلامی کشته شد.


«بهار اوی وا گل گندم
مو تهنا و درد دل مندم…»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بی تابی مادر محمود مهرابی زندانی سیاسی محکوم به اعدام
محمود مهرابی زندانی سیاسی از سال ۱۴۰۱در  زندان است و با صدور کیفرخواستی به ۱۸۷ اتهام از جمله (افساد فی الارض)متهم شده است.
وی چندی پیش از سوی دادگاه انقلاب اصفهان به اعدام‌ محکوم شده است.

@raadiofarhang
انجمن قلم آلمان خواستار آزادی حسین شنبه‌زاده شد
اخبار روز انجمن قلم آلمان جمعه ۱۸ خرداد / ۷ ژوئن با انتشار بیانیه‌ای خواستار آزادی فوری و بی‌قید و شرط حسین شنبه‌زاده، ویراستار، مترجم و فعال شبکه‌های اجتماعی شد.
به‌گفته انجمن قلم آلمان حسین شنبه‌زاده سه‌شنبه ۱۵ خرداد / ۴ ژوئن بدون توضیح رسمی بازداشت شد و این بازداشت ممکن است به دلیل اظهارنظر او در شبکه اجتماعی ایکس در مورد پست علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی باشد.
انجمن قلم آلمان توضیح داده است که شنبه‌زاده در کامنت پایین مربوط به پست خامنه‌ای تنها یک نقطه گذاشته است و این می‌تواند دلیل دستگیری او باشد.
این اقدام شنبه‌زاده همچنین بحث‌های گسترده‌ای را در شبکه‌های اجتماعی به‌راه انداخت. انجمن قلم آلمان آورده است: «این واقعیت که رژیم حتی از یک نقطه ساده هم می‌ترسد، نشان می‌دهد که در چه وحشتی به‌سر می‌برد و سرکوبش علیه مردم تا کجا پیش می‌رود.» مرکز قلم آلمان با بیان این‌که حسین شنبه‌زاده، پیش‌تر در سال ۲۰۱۹ (۱۳۸۹) به دلیل فعالیت در شبکه‌های اجتماعی محکوم شده بود، دستگیری تازه او را «حمله آشکار به آزادی بیان» دانسته است.
2024/06/08 13:19:06
Back to Top
HTML Embed Code: