Telegram Group Search
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هیچ‌کس‌در هیچ‌جای زمین موظف نیست که برایمان حال خوب بیاورد...
هنر این است که بلد باشیم
شاد باشیم
و شادی بیافرینیم...

صبح بخیر♥️
🍃
اگر با آدم های غرغرو همنشین باشید عیب جو و غرغرو می شوید و آن را طبیعی می دانید

اگر دوست شما دروغ بگوید، در ابتدا از دستش ناراحت می شوید ولی در نهایت شما هم عادت می کنید به دیگران دروغ بگوییدو اگر مدت طولانی با چنین دوستانی باشید، به خودتان هم دروغ خواهید گفت.

اگر با آدم های خوشحال و پر انگیزه دمخور شوید شما هم خوشحال و پرانگیزه می شوید و این امر برایتان کاملا طبیعی است.

"تصمیم بگیرید به مجموعه افراد مثبت ملحق شوید وگرنه افراد منفی شما را پایین می کشند و اصلا متوجه چنین اتفاقی هم نمی شوی"

📚 یک روز را 365 بار تکرار نکن
👤 اندرو متیوس


🌹
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اما عزیزِ من داستان تو هنوز تمام نشده!
تو خواهی خندید،
در جایی که قبلا گریسته بودی…

صبح بخیر ♥️
🍃
تفاوت سیب و توت فرنگی

معلمی به یک پسر هفت ساله ریاضی درس می‌داد. یک روز که پسر پیش معلم آمده بود، معلم می‌خواست شمارش و جمع را به پسرک آموزش دهد. معلم از پسر پرسید: «اگر من یک سیب، با یک سیب دیگه و یک سیب دیگه به تو بدهم، چند تا سیب داری؟»
پسرک کمی فکر کرد و با اطمینان گفت: «چهار!»
معلم که نگران شده بود انتظار یک جواب درست را داشت؛ سه. معلم با ناامیدی با خود فکر کرد: «شاید بچه درست گوش نکرده باشه.»
او به پسر گفت: «پسرم، با دقت گوش کن. اگر من یک سیب با یک سیب دیگه و دوباره یک سیب دیگه به تو بدم، تو چند تا سیب داری؟»
پسر ناامیدی را در چشمان معلم می‌دید. او این بار با انگشتانش حساب کرد. پسر سعی داشت جواب مورد نظر معلم را پیدا کند تا بلکه خوشحالی را در صورت او ببیند اما جواب باز هم چهار بود و این بار با شک و تردید جواب داد: «چهار.»
یأس بر صورت معلم باقی ماند. او به خاطر آورد که پسرک توت فرنگی خیلی دوست دارد. با خودش فکر کرد شاید او سیب دوست ندارد و این باعث می‌شود نتواند در شمارش تمرکز کند. معلم با این فکر، مشتاق و هیجان زده از پسر پرسید: «اگر من یک توت فرنگی و یک توت فرنگی دیگه و یک توت فرنگی دیگه به تو بدم، چند تا توت فرنگی داری؟»
پسر که خوشحالی را بر صورت معلم می‌دید و دوست داشت این خوشحالی ادامه یابد دوباره با انگشتانش حساب کرد و با لبخندی از روی شک و تردید گفت: «سه؟»
معلم لبخند پیروزمندانه‌ای بر چهره داشت. او موفق شده بود. اما برای اطمینان، دوباره پرسید: «حالا اگه من یک سیب و یک سیب دیگه و یک سیب دیگه به تو بدم، چند تا سیب داری؟»
پسر بدون مکث جواب داد: «چهار!»
معلم مات و مبهوت مانده بود. با عصبانیت پرسید: «چرا چهار سیب؟»
پسر با صدایی ضعیف و مردد گفت: «آخه من یک سیب هم تو کیفم دارم.»
وقتی کسی جوابی به شما می‌دهد که متفاوت از آنچه می‌باشد که شما انتظار دارید، سریع نتیجه‌گیری نکنید که او اشتباه می‌کند. شاید ابعاد و زوایایی از موضوع وجود دارد که شما درباره آنها هنوز فکر نکرده‌اید یا شناخت ندارید.


👤 برایان تریسی

🌱
Most of the problems in life come because of two reasons:
We act without thinking or we keep thinking without acting.

بیشتر مشکلات در زندگی به دو علت به وجود میان:
بدون فکر کردن عمل می‌کنیم یا بدون عمل کردن به فکر کردن ادامه می‌دیم...

📚
☀️

صبح مثل معجزه میماند،
آغاز دوباره‌ی یک زندگیست...

🍃
5 چیز لوکس در زندگی:
زمان
سلامتی
یک ذهن آرام
توانایی سفر
خوانایی پر از عشق

📚
خودگویی‌های کارآمد

✍️ بیست عبارت زیر به شما کمک می‌کنند تا با مشکلات زندگی به طرز دیگری برخورد کنید. ممکن است نتوانید گذشته را کنترل کنید، اما می‌توانید شرایط امروز و فردای خود را کنترل کنید.

۱. من شکست نخوردم. رفتارم شکست خورد.
۲. می‌توانم از شکستم پند بگیرم.
۳. شکست می‌تواند مرا به چالش بکشد.
۴. می‌توانم بیشتر سعی کنم.
۵. شاید این شکست نبود.
۶. می‌توانم به رفتارهای دیگر که می‌تواند موفق شود، دقیق شوم.
۷. می‌توانم به آن‌چه کنترل کنم، دقیق شوم.
۸. نیازی به موفقیت در آن کار وجود نداشت.
۹. رفتارهایی بودند که فایده‌ای دربرداشتند.
۱۰. هرکس در کاری شکست می‌خورد.
۱۱. شاید کسی متوجه نشد.
۱۲. آیا هدف درستی داشتم؟
۱۳. شکست، مهلک نیست.
۱۴. آیا معیارهای بیش از اندازه سخت‌گیرانه داشتم؟
۱۵. آیا بهتر از قبل بودم؟
۱۶. هنوز می‌توانم کارم را مثل گذشته‌ها انجام بدهم، این یکی با مشکل روبه‌رو شد.
۱۷. شکست خوردن در کاری معنایش این است که من سعی خودم را کردم. بدتر از آن سعی نکردن است.
۱۸. تازه شروع کرده‌ام.
۱۹. فردا، روز موفقیت دیگری است.
۲۰. فردا، همین امروز است.

🌱
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هیچ‌کس‌ در هیچ‌جای زمین بقچه‌ای همراهش نیست که برایمان حال خوب بیاورد...
هنر این است که بلد باشیم شاد باشیم و شادی بیافرینیم.

صبح بخیر🌱

🍃
هیچ چیز به اندازه ذهن تغییر یافته قدرتمند نیست.
شما ميتوانيد ظاهر خود را تغيير دهيد ،
محل اقامتتان راتغيير دهيد ،
همسرتان را تغيير دهيد ،
اما اگر ذهن خود را تغيير ندهيد ،
همان تجربه مشابه دائما و بارها و بارها اتفاق خواهد افتاد، زيرا همه چيز به صورت ظاهری تغيير كرده است اما هيچ تغيير درونی صورت نگرفته است.
تمام مسائل تو را ذهنيت كنونی ات خلق کرده و اگر بخواهی مسائلت حل بشوند ،
اين ذهنی که مسئله ساخته قادر به حلش نخواهد بود
بنابراين ابتدا بايد ذهنيتت را تغییر بدهی.

🍃
چه ویژگی نزیسته‌ای در زندگی والدین‌تان، پدربزرگ و مادربزرگ‌تان وجود داشت؟ زندگی نزیسته آن‌ها چه تأثیری بر زندگی شما گذاشته است؟ شما چطور با انجام دادن کاری مخالف آنچه که آن‌ها انجام می‌دادند به دام زندگی نزیسته آن‌ها افتاده‌اید؟‌

وقتی به زندگی نزیسته والدین‌مان می‌پردازیم، منزجر شدن از آن‌ها دردی را دوا نمی‌کند. ضدیت با والدین تنها چسبیدن به الگوهای کهنه خانوادگی را محکم‌تر می‌کند. سعی کنید خطاهای آن‌ها را با دلسوزی و شفقت بپذیرید، و علیه‌شان واکنش نشان ندهید. آن‌ها فقط آگاهی لازم برای بهتر عمل کردن در شرایط موجود زمان خودشان را نداشتند.‌

هدف از تعمق درباره شرایط کودکی خودتان این نیست که مقصر را پیدا کنید بلکه این کار، گام اول در راه آگاه شدن از الگوهایی است که همچنان تجربه‌های کنونی زندگی‌تان را شکل می‌دهند. آن عکس‌العمل‌های روانی کاملاً می‌توانست متفاوت از چیزی باشند که اکنون هست و هنوز هم می‌توان تغییرشان داد.‌

شما نمی‌توانید از شر عقده‌ها خلاص شوید، اما می‌توانید چنگال‌شان را شل کنید و تنوع و دامنه واکنش‌هاتان را وسیع‌تر کنید. تغییر دادن این عقاید تکراری مستلزم آگاهی بیشتر و وسیع‌تر است. دفترچه یادداشتی بخرید و بنویسید که کی، کجا و چطور احساس می‌کنید گیر افتاده‌اید، محدود یا کوچک شده‌اید.‌

وقتی از اثر عقده‌هاتان آگاه می‌شوید، نباید درباره خودتان قضاوت کنید یا مأیوس شوید. فقط با آگاه شدن بیشتر از این روندهایِ جهان زیرین، زندگی شما شروع به تغییر می‌کند. هرگاه برنامه قدیمی محدودکننده را رها کنید، توان بالقوه نزیسته‌تان به طرز کامل‌تری ظهور خواهد کرد.

🌱
صبح بخیر زندگی🌹
🍃
| ۱۲ ویژگی رفتاری یک شخصیت سالم |

۱. کمک گرفتن از هوش اجتماعی
با داشتن هوش اجتماعی، فرد فعالیت‌های بی‌ارزش و بی‌فایده را از فهرست کار‌هایی که باید انجام دهد، حذف می‌کند و به انجام رفتار‌های مفید و سازنده می‌پردازد. واضح است که یکی از دلایل نرسیدن افراد به اهداف‌شان، اختصاص دادن زمان شان به انجام کار‌هایی است که یا ضروری نیستند یا اولویت ندارند.

۲. داشتن قدرت حل‌مسئله
با داشتن توانایی و یادگیری مهارت حل مسئله فرد در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود و سعی می‌کند راه حل مناسب را پیدا کند. حتی به تکرار مکررات هم نمی‌پردازد، برای حل مشکلات باید ابداع و تنوع در تصمیم‌گیری داشت که بهره‌بردن از مهارت حل‌مسئله باعث می‌شود به این هدف دست یافت.

۳. بروز احساسات
بزرگ سال سالم باید گذشت و بخشش داشته باشد و سخت و غیر قابل‌انعطاف نباشد و در عین حال بتواند خشم خود را بروز دهد. فردی که مدام خشمش را فرو می‌خورد و جرئت بروز احساسات خود را ندارد، عادی و سالم نیست. البته بروز خشم باید بدون صدمه و اهانت به خود و دیگران باشد و نباید ذره‌ای به شخصیت خود یا دیگران لطمه بزند.

۴. مقابله با استرس
واقعیت این است که ما در فضایی سرشار از استرس و اضطراب به سر می‌بریم. بزرگ سال سالم با این فشار‌ها مقابله یا از سازوکار‌های مقابله‌ای برای رفع استرس‌ها استفاده می‌کند تا خود را برای رو به رو شدن با هر موضوع استرس‌زایی آماده کند. بزرگ سال سالم تحمل خود را برای محرومیت‌ها و فقدان‌ها بالا می‌برد و در نهایت به پذیرش واقعیت می‌رسد.

۵. داشتن قدرت مدیریت
فرد سالم قدرت مدیریت محیطی را که در آن زندگی و کار می‌کند، دارد. او با فکر کردن و تحلیل رفتار‌های اعضای خانواده، دوستان، همکاران و ...، تلاش می‌کند شرایط زندگی را برای اطرافیانش مطلوب‌تر و با انتقاد‌های سازنده به آن‌ها کمک کند تا پیشرفت چشمگیری داشته باشند.

۶. شجاعت
شخصیت سالم شجاعت دارد و در واقع حد مطلوبی از آن مد نظر است که نه در آن تهور و خطرپذیری بسیار است و نه زمین گیر شدن پای ترس‌های افراطی. شجاعت برای انجام امور، اعتماد به نفس را بالا می‌برد و این یکی از رموز موفق شدن در هر کاری است.

🌱
🔴پنجاه و دومين دوره کامل CBT درمان شناختی رفتاری 100 ساعته -30% تخفیف

🔴 دکتر سارا بنی هاشمی

🔴 مدرک مورد تایید وزارت علوم (قابل ترجمه رسمی)

🔸 مجازی(امکان بازپخش تا سی روز بعد از برگزاری برای دوره آنلاین)

◀️ زمان: 8 تیر الی 23 شهریور
◀️ پایان مهلت ثبت نام: 6 تیر

🔴مجازی: 8 میلیون و 400 هزار تومان
🔺 امکان پرداخت اقساط

..............................
🔺ثبت نام از طریق سایت

🟠 شماره تماس: 02142920

👈لینک عضویت در کانال کارگاه های روانشناسی
.
اغلب از مراجعان حتی آنهایی که با تشخیص یک بیماری وخیم زندگی می‌کنند، شنیده‌ام که می‌گویند تجربه ابتلا به سرطان باعث شده است که زندگی را بهتر زندگی کنند.

مراجعان می‌توانند از طریق درمان سوال‌ها و شرایط خود را بررسی کرده و با کمک مشاور، روابط‌شان را با دیگرانِ مهم و همچنین ارزش‌ها، باورها و پیش‌فرض‌هایی را که تاکنون زندگی‌شان را تحت تاثیر قرار داده است دوباره بررسی کنند. آنها ممکن است بیشتر به زندگی کردن در لحظه اکنون بپردازند و در روابط‌شان عشق بیشتری را ابراز نمایند.

من از گلوریا کسی که ۳۸ سال داشت، خواستم درباره نحوه‌ای که دوست داشت در مدت کوتاه زندگی‌اش زندگی کند بنویسد: او نوشت، اینکه به شما بگویند به زودی خواهید مرد، آن لحظه پایان راه نیست؛ اما (اگر بخواهید)، آغاز یک ماجرای بسیار قوی، هیجانی، آسیب‌زا و زیباست.

این تجربه منحصر به فرد است و اغلب به تنهایی در انزوا انجام می‌شود، اما من سعی دارم بهترین استفاده را از آن ببرم...  می‌خواهم شیمی‌درمانی شوم، همه لباس‌ها و کفش‌های درون کمدام را بپوشم و تجربه و دانشم را در اختیار افرادی قرار دهم که هنوز به جایی که من هستم نرسیده‌اند. می‌خواهم سعی کنم کارهایی را انجام دهم که مرا خوشحال می‌کند و به خانواده و دوستانم بیشتر عشق بورزم.

لورا بارنت

🍃
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صبح شد
چشم بگشای که خورشید شِکُفت
باز کن پنجره را با دمِ صبح
باید از خانه‌ی دل
گَرد پریشانی رُفت!

صبح بخیر

🍃
يکی از مهارت های مورد نياز زندگی مشترک، مهارت دلجویی کردن است.

از آنجا که خانم ها خيلی شنيداری هستند و دوست دارند بشنوند بهتر است، مردها عبارت هايی مانند اين که

«من هنوز تو رو دوست دارم» و «تو برايم مهمی» و «من منظوری نداشتم» را زياد استفاده کنند. نياز ذاتی خانم ها دوست داشته شدن و دوست داشتن است؛ بنابراين وقتی در موضوعی قرار مي گيرند که آزرده خاطرند نياز ذاتی شان، آسيب مي بيند و با خودشان فکر می کنند «من رو دوست نداره» يا «نفهميد من دوستش دارم.»

لازم به ذکر است که نياز ذاتی آقايان نيز قدرت و توانايی است. معمولا در بحران ها احساس آزاردهنده آقايان بي کفايتی و تحقير شدن است؛

بنابراين بايد کلماتي به کار گرفته شود که اين احساس از او گرفته و حس توانمندی به او بازگردانده شود؛ بيان عبارت هایی مانند

«من می دونم که تو می تونی» و «می دونم به فکر ما هستی و حواست هست» بسيار مهم است.

به طور کلی در دلجويی کردن بايد به فرهنگ کلماتی که بين تان است، بيشتر توجه کنيد و هر آنچه را که برای بهتر شدن حال طرف مقابل تان لازم است انجام دهيد.

🌱
در تیم سلامت روان کاداپول کنار هم؛ کتاب های خوب می‌خونیم، فیلم های خوب تماشا می‌کنیم، فایل های آموزشی و موسیقی های خوب گوش میدیم و از سلامت روانمون در این روزهای پر از اضطراب و استرس مراقبت می‌کنیم. 🌱

https://www.tg-me.com/Kadupulteamm
با احترام به خود زندگی کن 🤍

📚
2024/06/20 07:30:12
Back to Top
HTML Embed Code: