Telegram Group Search
ندای زنان ایران
Photo
🔻 ارسال پرونده ۶۰ سال حبس فعالان حقوق زنان و فعالان سیاسی در گیلان به اجرای احکام

فروغ سمیع‌نیا، یکی از فعالان زن گیلان امروز پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳، از ارسال پرونده‌ی ۶۰ سال حبس فعالان حقوق زنان و فعالان سیاسی گیلان به اجرای احکام خبر داد.

این فعال حقوق زنان که به ۶ سال زندان محکوم شده امروز در پستی اینستاگرامی نوشت:

«بالاخره پرونده رفت اجرای احکام و ما هر روز منتظر ابلاغیه‌ایم که برای گذروندن حبس راهی زندان بشیم. نمی‌دونیم زمان مشخص اجرای حکم کی هست و البته این خودش یه ابزار فشار به زندانی محسوب می‌شه .
اما تو همین دوران، مجبوریم اگر شغلی داریم استعفا بدیم. لباس‌های زندان رو آماده کنیم و منتظر ابلاغیه‌ای بشیم که هر لحظه امکان ظاهرشدنش هست.
خیلی از دوستانم برای اجرای حکم رفتن اما خودم اولین باری هست که این حس عجیب رو تجربه می‌کنم
آمادگی برای گذراندن حبسی که حقت نیست.
با آزاده رفتیم و لباس برای زندان خریدیم. با زهره رفتیم دادگستری و به وضعیت زندان شکایت کردیم. با کمک زهرا نوبت دکتر برای چکاپ گرفتیم و با احساس و وسواس عجیبی سعی داریم که همه کارها درست پیش بره . گویا مسافرت بزرگی در پیش داریم.
ناراحتم؟ در واقع اصلا. اما اگر بپرسی خوشحالم باز جوابم منفی خواهد بود. فقط منتظرم زندگی جدیدی رو شروع کنم.
هر کنشگری که داخل مرزهای ایران رو برای فعالیت انتخاب کرده، طبیعتا چنین روزی رو در زندگیش پیش‌بینی کرده و من هم از این قاعده مستثنی نبودم. چهار سالی هم هست که پرونده باز دارم و این یعنی خطر زندان به طور جدی در زندگیم بود. اما وقتی که می‌خوای تجربه‌اش کنی حسی متفاوت سراغت میاد.
از خودم می پرسم که روزهای آخر چی رو می‌خوای تجربه کنی که در زندان قادر به انجامش نیستی و پاسخم لیست بلندبالایی هست. اما در واقع من از این لیست قدم‌زدن در خیابان رو انتخاب می‌کنم.
خیابان‌‌های این شهر به شکل غریبی با زندگی من عجین شده و در واقع هر گوشه خیابان برای من نمادی از مقاومت بوده. علاوه بر اون در خیابان‌های شهر زندگی با هیجان بالایی در جریان هست . نوجوان‌هایی که سبک زندگی خودشون رو انتخاب کردند و با ساز و صدای خنده و شیطنت در واقع خیابان رو از آن خودشون کردند. شاید دلم برای همین زندگی تنگ می‌شه .
شب که به خونه برمیگردم و لباس و وسایل آماده زندان رو گوشه اتاق می‌بینم ، با خودم میگم باز هم یک شب دیگه خونه هستم .
اینکه همه این حس‌ها رو دوستانت هم همزمان باهات تجربه می‌کنند هم فضای متفاوتی رو در ذهنت می‌سازه. کاش انسان‌هایی که این مسائل رو تجربه می‌کنند کمتر و کمتر بشه . این خاطرات و روایت‌ها هم قصه‌هایی بشه که برای کودکان کشور تعریف می‌کنن».

روز ۲۵ مردادماه ۱۴۰۲، دوازده‌نفر از فعالان حقوق زنان گیلان با یورش ماموران امنیتی به منازل خود در شهرهای رشت، انزلی، لاهیجان و فومن بازداشت و در دادگاه بدوی، مجموعا به بیش از ۶۰ سال حبس محکوم شدند. حکمی که در نهایت در در شعبه یازده دادگاه تجدید‌نظر استان گیلان و بدون برگزاری دادگاه، عینا تایید شد.

#زهره_دادرس #آزاده_چاوشیان #زهرا_دادرس #متین_یزدانی #سارا_جهانی #جلوه_جواهری #هومن_طاهری #شیوا_شاهسیاه #نگین_رضایی #فروغ_سمیع_نیا #یاسمین_حشدری
#گیلان
#فعالین_زنان

سرخط
@nedaeziran
🔴 عدم واریز حق ناچیز پرستاری معلولان

بهروز مروتی،فعال حقوق معلولان در مصاحبه‌ای با خبرگزاری حکومتی ایلنا گفته است، حق پرستاری بسیاری از معلولان هنوز واریز نشده است و خبری هم در موردِ واریز آن به کسی نداده‌اند.

به گفته او،  این افراد با وجود داشتن مشکلات جسمی بسیار، درگیرِ ادارات مختلف هستند و تنها پاسخی که به آنها داده می شود این است که "پیگیر باشند."

او تاکید کرده در حال حاضر این افراد بلاتکلیف هستند و نمی‌دانند مسئله خود را چگونه باید پیگیری کنند.

این فعال حقوق معلولان افزوده است: "اگرچه رقم مستمری و حق پرستاری بسیار ناچیز است، اما چشم افراد به همین رقم ناچیز است تا بخش کوچکی از مشکلات خود را برطرف کنند، اما متاسفانه هیچ کسی به آنها پاسخگو نیست."

@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 محبوبه خشنودی از آسیب دیدگان چشمی در اعتراضات ۱۴۰۱ با انتشار ویدئو گذاشتن چشم مصنوعی خود  دلنوشته ای را نوشت .

🔸میگذره و عادت میکنی که دیگه بدون اون بیلبیلکه پروتزت رو دربیاری و دوباره جا بندازی.
میگذره و عادت میکنی که نمیتونی منتظر بشی حمله پنیکت تموم بشه و بعد به ادامه زندگیت برسی.
میگذره و عادت میکنی بدون اینکه جای دقیقشو ببینی قطره رو درست بریزی وسط چشمت.
میگذره و عادت میکنی تلاطم روحت رو با نفس‌های عمیق پشت سر بذاری.
میگذره و عادت میکنی.

این جمله رو اطرافیان من زیاد ازم شنیدن؛ عادت کردن تلخ‌ترین ویژگی خوب آدمیزاد هست...
انگار تاکیدم به این جمله برای این روزها بود.

  #محبوبه_خشنودی
#زن_زندگی_آزادی
#چشم_برای_آزادی
@nedaeziran
مریم محمودآبادی به‌طور موقت از زندان سیرجان آزاد شد

مریم محمودآبادی، یکی از بازداشتی‌های جنبش «ژن، ژیان، ئازادی» با گذاشتن وثیقه ۶۰۰ میلیون تومانی به‌طور موقت از زندان سیرجان آزاد شد.
، او جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ و بدون این‌که وسایل شخصی ضبط شده‌اش در زمان بازداشت به او بازگردانده شود از زندان بیرون آمده است.
مریم محمودآبادی ۲۵ ساله، ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با یورش مأموران امنیتی به منزلش در سیرجان بازداشت و به بازداشتگاه اطلاعات سپاه در کرمان منتقل شد. او پس از نزدیک به سه هفته بازداشت در انفرادی زندان کرمان، از ۱۶ خرداد به زندان سیرجان منتقل شده بود. نهادهای حکومتی به او اتهام‌های «توليد و انتشار تصاوير و آثار مبتذل و مستهجن» و همچنین «توهين به مقدسات اسلام و انتشار اكاذيب» را وارد کرده اند.
مریم محمودآبادی آبان ۱۴۰۱ نیز در جریان اعتراضات سراسری «زن، زندگی آزادی» در ایران، بیش از یک ماه را در انفرادی اطلاعات سپاه و سپس زندان کرمان در بازداشت بود. او آن‌زمان در نهایت با قرار وثیقه و به صورت موقت از زندان آزاد شد.
@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
کنفدارسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری:‌ حقوق سندیکایی در ایران رعایت نمی‌شود

کنفدارسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری با انتشار گزارش سال ۲۰۲۴ میلادی خود ایران را در بین کشورهایی قرار داده است که حقوق سندیکایی در آنها تضمین نشده و رعایت نمی‌شود.
به گزارش وب سایت کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری، در این گزارش اشاره شده است که معلمان ایرانی از سال ها قبل خواستار شرایط کاری مناسب و به رسمیت شناختن حقوق و آزادی های اساسی بوده اند. با این همه مقامات جمهوری اسلامی اقدام به سرکوب آنها و فعالان صنفی شان کرده اند.
در این گزارش با اشاره به تشدید برخوردها با معلمان و فعالان آنها پس از آغاز اعتراضات به کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد در شهریور سال ۱۴۰۱ آمده است که در حال حاضر ۴۴ تن از مسئولان و اعضای شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران به دلیل فعالیت های صنفی به طور خودسرانه در بازداشت هستند.
کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری نوشت: فعالان صنفی معلمان «با نقض شدید اساسی‌ترین حقوق قانونی شان»، مانند وارد شدن اتهام های دروغین به آنها، محروم شدن از قوانین قضایی، ممکن نبودن دسترسی به وکیل، تحمل شکنجه برای اعترافات دروغ مواجه هستند.
در این گزارش همچنین به تلاش جمهوری اسلامی برای واردار کردن معلمان به کناره گیری از فعالیت های صنفی، دسترسی نداشتن معلمان زندانی به درمان پزشکی مناسب و نیز آزار و اذیت اعضای خانواده های آنها اشاره شده است.
در حال حاضر، شماری از معلمان و فعالان صنفی آنها به اتهام های امنیتی در زندان هستند، شماری از آنان به قید وثیقه ازادند و شماری نیز با برخوردهای اداری مانند اخراج مواجه شده اند.
تشدید برخوردهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی با فعالان صنفی معلمان، کارگران و بازنشستگان در سالیان اخیر با انتقادهای فزاینده ای از سوی اتحادیه ها و سندیکای های کارگری در جهان همراه بوده است.

جمعه بیست و پنجم خرداد ۱۴۰۳
@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❤️ جشن فارغ التحصیلی زیبا و متفاوت دانشجویان روانشناسی دانشگاه اصفهان در میدان نقش جهان

@nedaeziran
الناز شفیعیان در رقابت فینال کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر بانوان زیر ۲۳ سال مسابقات آب‌های آرام قهرمانی آسیا صاحب مدال طلا شد.

#ورزش_زنان

@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تجمع چند تن از کارگران به همراه خانواده خود در زابل در اعتراض به گرانی

روز جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳،  چند کارگر به همراه خانواده خود بخاطر گرانی و تورم افسارگسیخته مواد غذایی، و قیمت بالای رهن و اجاره املاک با در دست داشتن پلاکاردهایی در یکی از خیابانهای شهر زابل تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند.

@nedaeziran
🔻تداوم بازداشت و بلاتکلیفی یک متهم به سب النبی در زندان نهاوند

حسین جهانیان، شهروندی که به اتهاماتی از جمله «سب النبی» متهم است، علیرغم گذشت چندین ماه از زمان بازداشت، کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان نهاوند به سر می‌برد.

این در حالی است که طرح اتهام «سب النبی» می‌تواند به صدور حکم‌های سنگین از جمله اعدام منتهی شود.

رسانه‌های حقوق بشری عنوان کرده‌اند که اتهامات انتسابی علیه آقای جهانیان، تبلیغ علیه نظام، توهین به خامنه‌ای، توهین به خمینی و سب النبی از طریق توهین به مقدسات است.

حسین جهانیان، متولد ۱۳۶۱، پدر یک فرزند و شهروند ساکن نهاوند است. در تاریخ سی‌ام آذر سال گذشته او توسط نیروهای امنیتی نظام در نهاوند بازداشت و به زندان این شهر منتقل شد.

@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نسیم آزادی

کاری از بهادر هادی‌زاده

بهادر هادی‌زاده، هنرمند عکاس

@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تداوم اعتصاب و تجمع اعتراضی نیروهای پاکبان منطقه ۴ زاهدان بدلیل عدم پرداخت معوقات سال جاری در شهرداری این منطقه


امروز شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، پاکبانان شهرداری منطقه ۴ بدلیل عدم پرداخت چند ماهه حقوق معوقه از اول سال جاری و برای برخی از بهمن و اسفند سال گذشته در چهارمین روز اعتصاب خود  در داخل شهرداری منطقه ۴ پنهه شمالی اداره خدمات شهری زاهدان تجمع و اعتراضی کرده و خواستار پرداخت معوقات سال جاری خود شدند.

گفتنی است قرار بود روز چهارشنبه شهرداری معوقات سه ماهه آنها را پرداخت کند که این کار صورت نگرفت و نیروها از شب روز سه‌شنبه اعصاب کردند.

@nedaeziran
فریبرز بختیاری، معاون سلامت آسایشگاه کهریزک با اشاره به اینکه مشکل اصلی #سالمندان کشور عدم رسیدگی مسئولین به نیازهای آنها است، گفت: هم اکنون حدود ۱۰ میلیون سالمند داریم که هیچ برنامه‌ای برای بهبود وضعیت آنها در نظر گرفته نشده است. ۱۰ تا ۳۰ درصد از این افراد، نیازمند خدمات مختلف هستند، برای رفع مشکلات زندگی سالمندان، ارگان‌های مختلف از جمله بیمه‌ها، کمیته امداد و مراکز بهداشتی و درمانی، هیچ برنامه در حال اجرا، موفق و فراگیری برای رفع مشکلات سالمندان کشور ندارند.

#سالمندان
@nedaeziran
🔺مدیرکل بهزیستی قزوین: بیشتر کودکان کار در این استان ۶ تا ۱۲ سال سن دارند

علی دهباشی‌پور، مدیرکل بهزیستی استان قزوین در مورد وضعیت کودکان کار در این استان گفت: «بیشتر کودکان اتباع و ساکن شهر قزوین با محدوده سنی ۶ تا ۱۲ سال هستند.»

به گزارش خبرگزاری ایلنا، دهباشی‌پور افزود:«در حال حاضر ۴۱ درصد کودکان کار قزوین ایرانی و ۵۹ درصد هم جزء اتباع هستند.»

مدیر کل بهزیستی استان قزوین، "کمبود اعتبارات دولتی"، "افزایش تورم و هزینه‌های زندگی"، "عدم انگیزه کافی در کودکان و خانواده آنان جهت آموزش‌های حرفه‌ای"، "عدم فرهنگ سازی در خصوص نحوه برخورد با کودکان" و "حضور مداوم کودکان اتباع فاقد کارت اقامت" را ازجمله چالش‌های موجود در زمینه کودکان کار و خیابان برشمرد.

@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
بررسی عکس‌ها: ت (تعهد)، د (دادگاه)، نبود کارت شناسایی یعنی بازداشت


متن ارسالی به بیدارزنی پیرامون بازداشت زنان دارای پوشش اختیاری توسط گشت ارشاد



«امروز از محدوده تئاتر شهر رد می‌شدم، مامورهای گشت رو دیدم و راهم رو برگردوندم، ولی با موتور افتادن دنبالم و فیلم می‌گرفتن.
سوار ‌ون شدم. دختری خواهش می‌کرد: «مادرم بیماری ام‌اس داره، بذارید حداقل بهش زنگ بزنم و بگم که دستگیر شدم»، ولی مامورها اولین کاری که می‌کنن، این هست که گوشی‌ات رو ازت میگیرن و تو رو می‌فرستن ته ون.

چند نفر رو که شال سرشون بود رو میارن داخل. اونها یه لحظه شالشون افتاده و میگن که الان سر کردیم، چی از جون ما می‌خواین؟ ولی مامورها گوش نمیدن. فقط میخوان سریع ون رو پر کنن و ببرن.

مامورهای زن به مامورهای موتوری‌ میگن: «ون دیگه جا نداره». موتوری‌ها میگن: «خب چهارتایی بشینن».

هوا نزدیک سی‌درجه است و ۱۲ تا زن بازداشتی رو توی یک ون علاوه بر دو تا مامور زن، جا دادن. یه خانم رو توی ولیعصر میبینم که سوار نمیشه، مامور مرد، موبایل زن دیگری رو از دستش می‌گیره و می‌بره.
زن همچنان سوار ون نمیشه و موبایل پیش مامور مرد می‌مونه و با بی احترامی میگه: «گوشیش پیش منه، جد و آبادشون رو در میارم از امنیت».

به ما اعلام کرده بودند که ظرف نیم ساعت به کلانتری می‌رسیم اما این پروسه یک ساعت طول کشید. سه ساعتی جلوی کلانتری توی ون نشستیم و حتی اجازه ندادن تا پنجره‌ها رو باز کنیم. مامورها با خشونت، پنجره‌ها رو به‌روی ما بستن و در هوای خفه ،کنار هم نشستیم.
در بین جمع، دانشجوهای ساکن خوابگاه هم داریم و از صبح، هیچی نخوردن و اونها رو مقابل خوابگاه دستگیر کردن.

مامورها به ما اعلام میکنن که برق رفته و عکساتون رو هنوز چاپ نکردن و اجازه نمیدن داخل کلانتری بیاید. توی ون، آهنگ‌های علیزاده و موزیک‌های شاد پاپ و … پخش می‌شه. برای مامورها، جلوی آدم‌هایی که نزدیک چهار ساعت هست که هیچی نخوردن، غذا میارن و توی هوای خفه ون، بوی غذا هم می‌پیچه. وقتی هم میریم داخل کلانتری، مامور زن به همکاراش گفت: «باید روزی ۱۲ تا بازداشتی تحویل بدیم، اگه بیشتر باشه که خوشحال‌ترم میشن».

سربازا باهم میگن: «دستور اومده روزی ۲۰۰ تا مستندات تحویل بدیم و دستور از بالا اومده».

عکس‌هایی که از ما گرفتن رو چاپ می‌کنن و کلی اثر انگشت و امضا می‌گیرن و یک مامور مرد به عکس‌ها نگاه میکنه و هرکدوم که حجاب داشته باشه می‌نویسه:  تعهد (ت بالای پرونده) و هرکدوم بی‌حجاب بوده،  دادگاه (د بالای پرونده) و اگر کارت شناسایی نداشته باشی میگه بازداشتگاه می‌مونی.
این جماعت از هیچ بازی روانی‌ای دریغ نمیکنن...»


#جنگ_علیه_زنان
#زن_زندگی_آزادی
#نه_به_حجاب_اجباری
#به_عقب_برنمیگردیم
@nedaeziran
گزارشی از آخرین وضعیت وریشه مرادی در زندان اوین

#وریشه_مرادی که به بغی متهم است، علیرغم گذشت ۳۲۰ روز از زمان دستگیری، کماکان به صورت بلاتکلیف در #زندان_اوین بسر میبرد. این متهم سیاسی دچار مشکلات جسمانی بوده و نیازمند رسیدگی تخصصی پزشکی است. همچنین، او بیش از چهل روز است که به دستور قاضی ابوالقاسم صلواتی، از برقراری تماس تلفنی و ملاقات با خانواده و وکیل خود محروم مانده است.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این متهم سیاسی ضمن تایید این خبر گفت: “خانم مرادی از بیماری های متعددی از جمله درد مفاصل و کمر رنج میبرد و به سختی قادر به راه رفتن است. همچنین او از زمان بازداشت تاکنون با کاهش وزن شدیدی مواجه شده است. وی در سه ماه اخیر به دلیل بیماری دو بار به بیمارستان خارج از زندان اعزام شده است، اما رسیدگی تخصصی صورت نگرفته و تنها پزشکان بیمارستان به معاینه وی اکتفا کرده اند. در صورتی که وریشه نیازمند رسیدگی تخصصی پزشکی اعم از فیزیوتراپی و آزمایشات متعدد است که این رسیدگی ها تاکنون انجام نشده است.”

@nedaeziran
#همدان: گردهمایی فرهنگیان بازنشسته در برابر دفتر نماینده ی مجلس (حمیدرضا حاجی بابایی)، در اعتراض به اجرا نشدن کامل رتبه بندی و همسان سازی، پرداخت نشدن بستانکاری ها و پایمال شدن حقوق خود
۲۶ خرداد

#تاحق_خودنگیریم_آروم_نمینشینیم
@nedaeziran
2024/06/16 00:57:10
Back to Top
HTML Embed Code: