Telegram Group Search
🔸کمیسیون اروپا روز پنج‌شنبه ۲۷ اردیبهشت به ظن عدم حفاظت کافی فیس‌بوک و اینستاگرام در خصوص فعالیت آن‌لاین کودکان، تحقیقاتی را در مورد این دو شبکه اجتماعی آغاز کرد.

🔸این جدیدترین مورد از تحقیقات از شرکت متا، مالک فیس‌بوک و اینستاگرام، براساس قانون خدمات دیجیتالی اتحادیه اروپاست که از سال گذشته به اجرا گذاشته شد و هدف آن پاکسازی پلتفرم‌ها و حفاظت از کاربران شبکه اینترنت است.

🔸کمیسیون اروپا گفت نگران است الگوریتم‌هایی که فیس‌بوک و اینستاگرام از آن استفاده می‌کنند با ویدئوهای و پیام‌های خود، «از ضعف‌ها و بی‌تجربگی کودکان سوءاستفاده کرده و رفتار اعتیادآور را ترغیب کنند.»

🔸این نهاد افزود که این سامانه‌های الگوریتمی می‌تواند کودکان را به ورطه اعتیاد به محتوای زیان‌بار بکشاند.

🔸کمیسیون اروپا علاوه بر این، شیوه‌های استفاده متا از ابزار تشخیص سن کاربران را بررسی خواهد کرد که هدف آن جلوگیری از دسترسی کودکان به فیس‌بوک و اینستاگرام و همین‌طور مضامین نامناسب است. طبق مقررات اتحادیه اروپا کودکان بالای ۱۳ سال می‌توانند از این دو پلتفرم استفاده کنند.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
⭕️ آیا جنبش دانشجویی آمریکا می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟


📌اصرار بر ادامه تظاهرات ممکن است سیاست سنتی آمریکا در حمایت از اسرائيل را به‌نوعی دستخوش تغییر کند

🖊دیدگاهی از محمد خیر ندمان

♦️شماری از دانشجویان دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک در تاریخ ۱۸ آوریل با راه‌اندازی تظاهراتی برای حمایت از فلسطین، خواستار تغییر سیاست ایالات متحده در قبال جنگ غزه شدند. ادامه این جنبش دانشجویی به راه‌اندازی اعتراض‌هایی مشابه در سایر دانشگاه‌های آمریکا منجر شد. اکنون با توجه به گسترش روزافزون دامنه این اعتراض‌‌ها، این پرسش مطرح می‌شود که آیا جنبش دانشجویی آمریکا می‌تواند حمایت ایالات متحده از جنگ اسرائيل در نوار غزه را متوقف کند؟ به‌ویژه اینکه اعتراض‌های دانشجویی آمریکا در بازه زمانی ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۲ توانست در پایان دادن به جنگ ویتنام نقش موثری ایفا کند.

بیشتر بخوانید...

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
⭕️چرا نوشتن با دست برای تفکر و یادگیری بهتر از تایپ کردن است؟

📌نوشتن با دست حافظه را تقویت و یک پایه قوی و محکم برای خواندن، نوشتن و درک مفاهیم ایجاد می‌کند

♦️اگر شما هم در دسته افرادی قرار دارید که خواسته یا ناخواسته با عصر دیجیتال و دنیای کامپیوتر پیش رفته‌اید، احتمالا به‌سختی به یاد می‌آورید آخرین باری که وقت زیادی را برای نوشتن با دست صرف کرده‌اید، چه زمانی بوده است. اما پژوهش‌ها نشان می‌دهد نوشتن با دست مزایای قابل توجهی برای مغز و یادگیری و حافظه دارد.

بیشتر بخوانید...

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

مقاله هفته:
تجارب زیسته اساتید از چالش های ساختاری دروس کارورزی در دانشگاه فرهنگیان در دوران کرونا(مجازی)

پژوهشگران:
دکتر مظهر بابایی، دکتر ولی احمد کرماج

@ssmovahed2
👇👇👇👇👇👇
EDUS_Volume 30_Issue 2_Pages 189-212.pdf
920.4 KB
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

کتاب هفته:
تحولات رخ داده در آموزش مجازی در دوران کرونا

سال انتشار اثر: ۲۰۲۳

@ssmovahed2
👇👇👇👇👇👇
Justyna_Żywiołek,_Anand_Nayyar,_Mohd_Naved,_Joanna_Rosak_Szyrocka.pdf
9.1 MB
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

آموزش سواد مالی به کودکان: تجربه ای از تایلند

www.tg-me.com/کانال یادگیری، بالندگی، توسعه/com.ssmovahed2
👆👆👆👆👆👆👆

بازپخش از کانال:
یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

آدینه به خیر و خوشی👋

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

اولین روز هفته بخیر 🙏

روستای وشنوه، کهک، استان قم


@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

سراب
سیاوش قمیشی

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

کلیپ هفته:
در داخل مغز چه می گذرد؟ درس آموخته هایی برای کنشگران تعلیم و تربیت

www.tg-me.com/کانال یادگیری، بالندگی، توسعه/com.ssmovahed2
👆👆👆👆👆👆👆

بازپخش از کانال:
یادگیری، بالندگی، توسعه
🔸 قطب علمی آموزش عالی و توسعه برگزار می کند:

آموزش و بهسازی در آموزش عالی ایران: چالش ها و راهکارها
نگاهی به تجارب دانشگاه های برتر

سخنران نشست:

🎙دکتر اسماعیل جعفری، دانشیار گروه علوم تربیتی، مدیر منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه شهید بهشتی

📆 دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳

ساعت ۱۰ الی ۱۲

🏢 دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه شهید بهشتی، اتاق ۳۱۴

تلگرام | وب سایت | واتساپ | اینستاگرام
👌 پایان سال تحصیلی/ نکاتی برای والدین


پایان سال تحصیلی می تواند طیف وسیعی از احساسات را در کودکان ایجاد کند در این مطلب 10 نکته برای تسهیل انتقال ارائه شده است:

👈 روال ها را ثابت نگه دارید

روال‌ها باعث ایجاد اعتماد به نفس، کنجکاوی، مهارت‌های اجتماعی، کنترل خود، مهارت‌های ارتباطی و موارد دیگر می‌شوند با پایان یافتن سال تحصیلی، برنامه خانواده تغییر می کند تا حد امکان برنامه خواب را باز در اولویت قرار دهید وقتی کودکان خسته باشند در تنظیم احساسات و مدیریت تغییرات مشکل دارند.

👈 فرزندتان را تشویق کنید برای معلمش کارت درست کند

درست کردن و دادن کارت می تواند یک فعالیت عالی باشد این همچنین تمرین مهارت قدردانی است ارسال کارت می تواند برای معلم نیز معنی زیادی داشته باشد و فقط مزایای مثبت برای کودک ندارد.

👈 به فرزندتان کمک کنید فهرستی از تمام موفقیت های خود در سال تحصیلی تهیه کند از پیدا کردن یک دوست جدید گرفته تا انجام به موقع تکالیف.

تقویت مثبت از دیرباز در درمان شناختی رفتاری و سایر رویکردهای تغییر رفتار مورد استفاده قرار گرفته است تأمل در موفقیت‌ها به آن‌ها کمک می‌کند در خود احساس قدرت و افتخار کنند این همچنین می تواند یک سند مفید برای آغاز سال تحصیلی آینده باشد.

👈 احساسات فرزندتان را چک کنید

در مورد افکار و احساسات او در رابطه با این انتقال (شروع تعطیلات تابستانی) بپرسید صرف نظر از اینکه فرزندتان چگونه پاسخ می دهد پرسیدن سؤال نشان می دهد شما به او اهمیت می دهید و می دانید که مدرسه بر او تأثیر می گذارد.

👈 با احساسات فرزندتان همدلی کنید

از واکنش های او حمایت و تجربه آنها را عادی کنید کودک شما ممکن است طیف وسیعی از احساسات را داشته باشد ممکن است فقط بگوید که احساس خوبی دارد.

👈 در مورد اتفاقاتی که در کودکی تجربه کرده اید بگویید

شامل داستان‌ها و خاطرات از زمان‌هایی که همه چیز خوب بود و و زمانی که همه چیز برای شما سخت بود البته بدون اینکه چیزی بیش ازحد ناراحت‌کننده را فاش کنید. روایت درمانی می تواند به عنوان پایه ای برای تغییر افکار واحساسات؛ که ممکن است در سیستم اعتقادی والدین یا کودک وجود داشته باشد، مورد استفاده قرار گیرد. این امر مستلزم "برجسته کردن" یا بازگویی داستانی ست که به دنبال موفقیت در برابر ناملایمات روی داده است.

👈 حضور داشته باشید

در حالی که چشم انداز آینده اهمیت دارد به همان اندازه مهم است که به فرزندتان در جایی که اکنون هست بپیوندید زمانی را برای بازی و خواندن با هم اختصاص دهید تا مراقبت و عشق شما را احساس کند زمان خواب می تواند برای داشتن این ارتباط و تقویت یک فضای محبت آمیز مناسب باشد.

👈 با معلمان فرزندتان در مورد زمینه های بالقوه او برای رشد تحصیلی و اجتماعی ارتباط برقرار کنید

اگر از قبل این اطلاعات را ندارید از معلمان فرزند خود بپرسید چگونه می توانید در تابستان از فرزند خود حمایت کنید شاید در تابستان امسال لحظاتی پیش بیاید که بتوانید در فعالیت های مرتبط با زمینه های رشد فرزندتان شرکت کنید.

👈اگر بیش از یک فرزند دارید نسبت به واکنش ها و نیازهای مختلف آنها حساس باشید تلاش کنید حمایت خود را برای هر یک فردی کنید. همانطور که والدین دارای بیش از یک فرزند می‌دانند کودکان ممکن است از جنبه‌های مهم کاملاً متفاوت باشند - حتی مخالف.

👈 پایان مدرسه را جشن بگیرید

آداب گذر در همه فرهنگ ها مشخص است پایان یک پایه و رفتن به مرحله بعدی یکی از این آیین هاست. از فرزندتان بپرسید که چگونه می‌خواهد تقدیر شود ..


منبع : Alissa Greif Ovadia مشاور مدرسه در بروکلین


خانم زهره عابدینی (کارشناس ارشد روان شناسی و آموزش کودکان استثنایی)

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
⭕️ دانش‌آموز ١٣ ساله لهستانی در اردوی مدرسه زایمان کرد

♦️سخنگوی پلیس شهر آشویتس لهستان اعلام کرد که عصر چهارشنبه ۱۵ مه (۲۶ اردیبهشت)، معلمان یک مدرسه که در حال سپری کردن اردوی تفریحی بودند، با پلیس و خدمات پزشکی تماس گرفتند و وضعیت نامساعد یک دختر دانش آموز را گزارش دادند. پس از آنکه پلیس به اقامتگاه دانش‌آموزان رسید متوجه شدند که حال یک دختر بد شده و در دستشویی اقامتگاه نوزاد خود را به دنیا آورده است.
پلیس، دانش‌آموزان را در یک مرکز مراقبت‌های ویژه در زاتور در نزدیکی کراکوف مستقر و مادر و نوزاد را به بیمارستان منتقل کرد تا تحت درمان قرار بگیرند.
وضعیت این مادر نوجوان «پایدار» گزارش شده و نوزاد او به دلیل «مشکلات سلامتی» به بیمارستان دانشگاه کراکوف منتقل شده است.
دادستانی تحقیقات در ارتباط با یک فرد ناشناس به اتهام رابطه جنسی با فرد زیر ۱۵ سال را شروع کرده است. طبق قوانین لهستان اگر مجرم به سن قانونی رسیده باشد، با مجازات ۲ تا ۱۲ سال زندان روبرو خواهد شد.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه

🔻انتشار تصویر استقبال از علیرضا فیروزفر، شهردار زنجان در مدرسه قرآنی «امام حسن مجتبی» آن شهر خبرساز شد.

🔹در این تصویر دیده می‌شود که دانش آموز خم شده و به هنگام ورود شهردار زنجان، بر روی زمین شاخه گل می‌گذارند. کاربران شبکه‌های اجتماعی نوشتند که این دانش‌آموزان «مجبور شده‌اند» که به جای قدم‌های علیرضا فیروزفر گل بگذارند.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🔻پیمان معادی بازیگر نقش اول و یکی از نویسندگان سریال «افعی تهران» امروز سه شنبه، ۲۵ اردبیهشت، با انتشار پستی در حساب خود در اینستاگرام به حواشی تازه پیرامون این سریال  واکنش نشان داده است.
 
 صحنه مواجهه شخصیت آرمان بیانی در سریال «افعی تهران» با ناظم مدرسه‌اش، واکنش‌های زیادی در پی داشته و منجر به شکایت وزیر آموزش و پرورش از عوامل این سریال شده که  این صحنه را «توهین به مقام معلم» خوانده است.
 
در این سکانس از سریال «افعی تهران»، معاون یک مدرسه پسرانه بارها و به دلایل مختلف دانش‌آموزی را تنبیه بدنی می‌کند و این دانش‌آموز وقتی بزرگ می‌شود (پیمان معادی) این ناظم بازنشسته را سوار اتومبیل کرده و به انتقام‌گیری تهدید می‌کند.
 
پیمان معادی در حساب اینستاگرام خود «شخصیت ناظم مدرسه در این سریال را شخصیتی ساختگی خوانده که مانند دیگر شخصیت‌های اصلی سریال، با تمامی نقاط قوت و ضعفشان نماد اعضای صنف‌شان به حساب نمی‌آید.»
 
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🔵 تحقیقات نشان می‌دهد که در دانشگاه‌ها نیمی از دانشجویان به شکل مرتب از هوش مصنوعی مولد استفاده می‌کنند (البته نه صرفا برای تقلب) اما حدود ۱۲ درصد به صورت روزمره به آن رجوع می‌کنند.

🟣 با وجود این، محققان دانشگاه استنفورد در ایالات متحده سال گذشته اعلام کردند که نرخ تقلب به نظر تاثیری از هوش مصنوعی نگرفته است. تا ۷۰ درصد از دانش‌آموزان دبیرستانی به نوعی از تقلب اعتراف می‌کنند و نزدیک به یک سال پس از عرضه chatGPT نیز این آمار تغییری نکرده است.

‼️آموزش و یادگیری طی سال‌های اخیر دستخوش تغییرات چشمگیری بوده است. پیشرفت‌های حوزه تکنولوژی و ورود ابزارها و نرم‌افزارهای جدید به بازار هر کدام بر شدت این تغییرات افزود تا اینکه با همه‌گیری ویروس کرونا در سال ۲۰۱۹ استفاده از فناوری در آموزش هرچند از سر اجبار افزایش یافت.
تا پیش از این سبک قالب آموزش، حضور یافتن در مرکز آموزشی و تدریس به مانند گذشته بود.

تاکنون فناوری در این مرحله بیشتر حالتی سرگرم‎کننده و نوآورانه داشته. اما پس از عمومی شدن هوش مصنوعی و توسعه آن، سیستم آموزشی در جهان به‌کل دگرگون خواهد شد.


📖 مطالب بیشتر 👇
🆔
@AI4You_IR
علی رمضانی، مدیرکل سابق فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با رکنا گفته است: «در دولت سیزدهم، در فرایند انتخاب معلم طی تفاهم نامه‌ای بین وزارت آموزش و پرورش با حوزه علمیه در قالب طرح امین، معلم هایی جذب شده‌اند که طبق گزارش‌های میدانی، برخی از آن‌ها نتوانستند نیازهای علمی دانش آموزان را سر کلاس‌ها برطرف کنند، بنابراین تعدادی کلاس را وسط سال تحصیلی رها کرده اند.»
رمضانی تاکید کرده است «نوع نیاز دانش آموزان نسل جدید، با انتخابی که آموزش و پرورش در انتخاب معلم دارد، کلا در مسیرهای متفاوتی قرار دارند، برای همین نارضایتی دانش آموزان از فضای مدارس زیاد شده است.»

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
2024/05/27 04:41:41
Back to Top
HTML Embed Code: