اولین همکاری انجمن علمی زیست‌شناسی دانشگاه دامغان با مرکز آموزش کشاورزی و منابع طبيعی رسول اکرم (ص) دامغان در قالب کارگاه پرورش زنبور عسل انجام شد.

🔸تا به اینجا بخش تئوری این کارگاه در روز های سه شنبه و شنبه، ۲۵ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ (به درخواست مدیریت حراست دانشگاه) توسط جناب آقای مهندس سالار به همراه جناب آقای مهندس صدرالهی و جناب آقای دکتر فتاح از مدرسان و مسؤلین مرکز آموزش کشاورزی و منابع طبيعی رسول اکرم (ص) دامغان برگزار شد.

🌹سپاس ویژه از این عزیزان نام برده، مدیریت و روابط عمومی مرکز آموزش کشاورزی و منابع طبيعی رسول اکرم (ص) دامغان که فرصت این همکاری را فراهم کردند و همه دوستانی که قبول زحمت کردند و در این بخش از کارگاه حضور داشتند 🙏


@du_bio
⚫️ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

شهادت رئیس جمهور کشورمان آیت الله "سید ابراهیم رئیسی" و همراهان شهید ایشان را تسلیت عرض می نماییم.


▪️ روابط عمومی انجمن علمی زیست‌شناسی دانشگاه دامغان
🐢23 می از سال 2000 تاکنون به عنوان روز جهانی لاک پشت ها در سراسر دنیا نام گذاری شده است.

🔸لاک پشت های ساکن ایران شامل سه نوع لاک پشت های دریایی ، لاک پشت های نیمه آبزی و لاک پشت های خاکی می باشند.
لاک پشت های دریایی جز ء رده خزندگان و یکی از گونه های  شاخص سلامت اکوسیستم های دریایی می باشد. طی سالهای اخیر کلیه گونه های لاک پشت دریایی از طرف اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی (IUCN) به عنوان گونه های در خطر انقراض معرفی گردیده اند.

🔺کاهش تخریب زیستگاه های تخمگذاری، افزایش اقدامات حفاظتی، و ارتقا آگاهی های جوامع محلی، اقداماتی است که می تواند به بهبود وضعیت این گونه در معرض خطر کمک کند.

@haste_dubio
@du_bio
نتایج اولیه کنکور ارشد اعلام شد.

🔹متقاضیان می‌توانند نتایج آزمون خود را از سایت sanjesh.org مشاهده کنند. /ایسنا
📚با حضور چند تن از مسئولین دانشگاه دامغان از ۲ کتاب منتشر شده توسط اعضای هیات علمی دانشکده زیست‌شناسی در انتشارات دانشگاه دامغان رونمایی شد.


🔶این کتاب ها عبارتند از:

🔹کتاب آنتی بیوتیک‌ها و آزمون‌های حساسیت ضدمیکروبی تالیف دکتر فاطمه سلیمی، که به تاریخچه بیماری‌های عفونی از قبیل وبا، طاعون و … و مسیر پیموده شده تا کشف نسل جدید آنتی بیوتیک‌ها اشاره دارد.

🔹کتاب برق زیستی ( تاریخچه الکتریسیته زیستی ) تالیف دکتر محمود اله دادی روایتی از تغییرات تاثیر الکتریسته بر سلول‌ها است. این کتاب به مروری بر تاریخچه 200 ساله علم الکتروفیزیولوژی می‌پردازد.


@du_bio
انجمن علمی زیست شناسی دانشگاه دامغان
🔰هسته سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی انجمن علمی زیست‌شناسی دانشگاه دامغان با همکاری دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه برگزار می‌کند: 🔍 کارگاه آموزش جامع نرم‌افزار رفرنس دهی مندلی (MENDELEY) ⚪️مدرس: خانم مائده کیا دانش آموخته مقطع ارشد رشته سلولی و تکوینی…
کارگاه "آموزش جامع نرم افزار رفرنس دهی مندلی" توسط سرکارخانم مائده کیا باحضور جمعی از دانشجویان علاقه مند در تاریخ ۷ خرداد ۱۴۰۳ (به درخواست مدرس و شرکت کنندگان) برگزار گردید.

🔹شرکت کنندگان در این کارگاه دو ساعته به صورت‌ عملی با این نرم افزار و نحوه کار با آن آشنا شدند.

🌹سپاس از همه دوستانی که در این کارگاه برگزار شده قبول زحمت کردند و حضور داشتند 🙏

#هسته
#هسته_سلول_های_بنیادی

@haste_dubio
@du_bio
🌷از سال ۱۳۸۴ با درخواست اتحادیه گل و گیاه کشور و همکاری وزارت جهاد کشاورزی، دفتر گل و گیاه و شورای عالی انقلاب فرهنگی، ۲۵ خردادماه به‌ عنوان روز ملی گل و گیاه نامگذاری شد.

🔹کشور پهناور ایران از نظر موقعیت جغرافیایی، تنوع آب و هوایی و توپوگرافی دارای شرایط ویژه‌ای می‌باشد و در نتیجه از تنوع گونه‌های گیاهی گلدار و بی گل فراوانی برخوردار است.
شناخت دقیق گونه‌های گیاهی و دستیابی به تنوع زیستی گیاهی کشور و نیز هر گونه برنامه‌ریزی پیرامون توسعه و مدیریت منابع طبیعی کشور بدون مطالعه عمیق و شناخت دقیق و مطمئن پوشش گیاهی غیر ممکن می‌باشد.

@haste_dubio
@du_bio
2024/06/15 10:46:05
Back to Top
HTML Embed Code: