Telegram Group Search
📝 برگه هایی از پرونده پزشکی بنیان گذار جمهوری اسلامی

▫️آیت‌الله سیدروح‌الله موسوی خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران پس از حدود نزدیک به 14 روز حضور در بیمارستان قلب جماران و انجام دو عمل جراحی، در 13 خرداد 1368 رحلت کردند.

▫️دکتر سید حسن عارفی رئیس تیم پزشکی رهبر فقید انقلاب اسلامی بعدها درباره نوع بیماری ایشان اعلام کرد: لمفوم معده امام از نوعی نادر بود و راهی جز عمل جراحی وجود نداشت. در این جستجو به کوشش حمید متقی، برگ‌هایی از پرونده پزشکی این چهره تاثیرگذار تاریخ معاصر ایران از سال 1357 تا 1368 مرور شده است.

📺 @ecoiran_webtv
Forwarded from تبلیغات
Forwarded from تبلیغات
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تو کارمانی، فقط یک تماشاگر نیستی، یک شریک در کسب‌وکار هستی!
تو این برنامه، شاهد ارائه طرح‌های دو تیم برای جلب نظر داوران و جذب سرمایه از طریق تامین مالی جمعی هستید.
اما شما فقط یک تماشاگر نیستید!
شما می‌تونید با سرمایه‌گذاری روی طرح منتخب، در سود اون شریک بشید، سودی مناسب. کارمانی رو ببینید و فرصتی برای کسب سود و تبدیل شدن به یک سرمایه‌گذار موفق داشته باشید.
سه‌شنبه ۸ صبح می‌تونید قسمت دوم کارمانی رو از فیلیمو تماشا کنید.
تلگرام:

@karencrowd
@kaarmoney
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 قانون ناپلئونی برای تجار ایرانی

▫️اولین قانون تجارت در ایران حدود یکصد سال پیش در زمان «علی اکبر داور» تصویب شد. ظاهرا منبع تدوین این قانون هم «قانون بازرگانی فرانسه» بود که به عنوان «کد ناپلئون» مشهور بود. درحال حاضر شاکله قانون تجارت کشور نیز همان قانون تدوین شده در زمان علی اکبر داور است.

▫️اما قانون تجارت جدید به تازگی در مجلس تصویب شده است. سوال اصلی این است که آیا تغییر قانون تجارت می‌تواند چالش‌ها و مسائل مبادلات تجار را حل کند؟ سوال مهم دیگر آنکه قانون تجارتی که برای عصر امروز تدوین می‌شود باید دارای چه ویژگی‌هایی باشد و آیا قانون جدید چنین ویژگی‌هایی را دارد؟ و پرسش مهم دیگر آنکه مشکلات قانون تجارت ناشی از خود قانون است یا نحوه رسیدگی به آن؟

▫️گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد در میزگرد «نقد و نظر» این بار با حضور حمید قنبری، حقوقدان و مشاور بانک مرکزی، عباس کریمی، رییس انجمن آیین دادرسی مدنی ایران و فرشید فرحناکیان، عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز، سراغ ارزیابی قانون تجارت رفته است.

نسخه کامل در تلگرام

نسخه کامل در سایت

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 کشت و کار ایرانی روی زمین های افریقایی/ هزینه فایده کشاورزی فراسرزمینی

نسخه صوتی

▫️کشت فراسرزمینی به معنای کاشت انواع محصول در اراضی سایر کشورها و واردات آن به کشور است. این نوع کشت، موضوعی است که طی چند سال اخیر در کشورمان مطرح شده است.

▫️اما در کشت فراسرزمینی چه کشورهایی پیشرو هستند؟ بیشترین سهم کشت فراسرزمینی در چه کشوری است؟ این موضوع چقدر در ایران جایگاه پیدا کرده و چه اقداماتی در این راستا صورت گرفته است؟

▫️محمد علی رضایی بعنوان رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در ایران فود به این سوالات پاسخ داده است.

▫️او توضیح داده که در حال حاضر بیشترین سهم از کشاورزی فراسرزمینی ایران در افریقا انجام شده است.

#ایران_فود

📺 @ecoiran_webtv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹 منتقدان و حامیان وضع موجود

نسخه صوتی

▫️امروز در پایان آخرین روز انتخابات 43 نامزد دیگر هم در صحنه حاضر شدند تا مجموعا 80 نامزد برای انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم ثبت نام کنند.

▫️در این قسمت از برنامه «چهاردهم» به مواضع و صحبت‌های اسحاق جهانگیری، محمدباقر قالیباف و مهرداد بذرپاش پرداختیم. بذرپاش و قالیباف، هر کدام به نحوی خود را در سیاست‌های دولت رییسی، شریک می‌دانند و از همین جهت، پرچم تداوم دولت او را در دست دارند.

▫️در کنار این دو نامزد حامی دولت، حضور دیگر نامزدهای منتسب به دولت نیز مورد توجه است اما مهمتر از آمدگان، نیامدن محمد مخبر، معاون اول دولت و کفیل ریاست‌جمهوری است که با وجود گمانه‌زنی‌ها از حضور در انتخابات صرفنظر کرد.

▫️در انتها، به عوامل موثر بر مشارکت انتخاباتی مردم علاوه بر انگیزه‌های سیاستمداران برای مشارکت در انتخابات پرداختیم.

#انتخابات

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 صف دقیقه نودی در وزارت کشور

نسخه صوتی

▫️شلوغ ترین روز ثبت نام انتخابات ثبت شد/ صف 43 نفری در خیابان فاطمی

▫️تاکید رهبری بر ویژگی‌های رییس دولت چهاردهم

▫️بیانیه جدید مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته ای ایران

#اکوخبر

📺 @ecoiran_webtv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹 قانون جدید ناجی تجار می‌شود؟

نسخه صوتی

▫️قانون تجارت مجموعه مدون تمامی قوانینی است که بر فعالیت های بازرگانی هر کشور نظارت می کند. اولین قانون تجارت در ایران حدود یکصد سال پیش به تصویب رسید و تا سال جاری نیز همچنان مرجع امور بازرگانی در کشور است. اما دولت ها طی چند دهه اخیر تلاش کردند بنا به ضرورت های روز، این قانون را تغییر دهند؛ تلاشی که گفته می شود پس از 20 سال بلاتکلیفی بالاخره در 28 فروردین ماه امسال به نتیجه رسید.

▫️در میزگرد نقد و نظر گروه رسانه ای «دنیای اقتصاد» با موضوع «ارزیابی قانون تجارت» تلاش شده تا به ابهامات این قانون و نتایج اجرای آن به شکل فعلی پاسخ داده شود.

▫️حمید قنبری، حقوقدان و مشاور بانک مرکزی، عباس کریمی، رییس انجمن آیین دادرسی مدنی ایران و فرشید فرحناکیان عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز سخنرانان این نشست هستند.

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 مبدا تنش‌زدایی ایران و اعراب

▫️محمد خواجویی، پژوهشگر مسائل خاورمیانه درباره ریشه بهبود روابط ایران و اعراب توضیح داد که اساسا احیای روابط بین ایران و کشورهای عربی را صرفا نباید در ارتباط با سیاست خارجی ایران با این کشورها ببینیم بلکه این اتفاق در ادامه یک روندی بود که از حدود 4 سال پیش یعنی ژانویه سال 2021 و اوایل دوره ریاست‌جمهوری جو بایدن در آمریکا آغاز شد.

▫️این کارشناس ادامه داد:« طی حدود 4 سال اخیر شاهد روند تنش‌زدایی بین کشورهای منطقه هستیم؛ از آن زمان تاکنون روابط بین عربستان و قطر، ترکیه با امارات و ترکیه و مصر احیا شده و احیای روابط ایران با این کشورها نیز به نحوی در ادامه روند تنش‌زدایی بین کشورهای منطقه قابل ارزیابی است. »

▫️به گفته این کارشناس، مبنای این تنش‌زدایی این است که طی حدود یک دهه و به طور مشخص از زمان انقلاب‌های عربی روند تحولات امنیتی به سمتی رفت که کشورهای منطقه احساس خطر کردند و احساس کردند که این روند می‌تواند به موجودیت آنها آسیب بزند. »

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 مصوبه ساخت هتل ولنجک خارج از صلاحیت کمیسیون ماده 5 است

▫️صادق کاشانی، حقوقدان حوزه شهری در جریان شکایت شهرسازان از پرونده هتل ولنجک می‌گوید که بررسی مصوبه این هتل خارج از صلاحیت کمیسیون ماده 5 است. او در نشست رسانه‌ای که برای چرایی شکایت از شهرداری برگزار شد، توضیح داد: «کمیسیون ماده 5 یک کمیته فنی دارد و این پرونده پیشتر در کمیته فنی بررسی شده بود و با ساخت هتل یازده طبقه موافقت نشد و پرونده برگردانده شد. اما با تغییر مدیریت شهری با (ساخت) سی طبقه موافقت می‌شد».

نسخه کامل در سایت

📺 @ecoiran_webtv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 سریع‌القلم: با مثلث قدرت باید هماهنگ بود

نسخه صوتی

▫️محمود سریع القلم استاد دانشگاه شهید بهشتی در دومین رویداد جامع معدن و صنایع معدنی اظهار کرد: در جهانی که زندگی می کنیم شاهد اتفاق مهمی هستیم که جهان مثلثی از امریکا و روسیه و چین است در حالی که ۳۰ سال پیش جهان دو قطبی بود.

▫️سریع القم می گوید 11 هزار تحریم علیه روسیه تنظیم شده اما در ۲۰۲۳ چین و روسیه ۲۴۰ میلیارد دلار باهم تبادل داشتند، تناقضات در جهان امروز بالا است و همه سعی می کنند  با سه قدرت هماهنگ شوند.  نکته کلیدی برای بهره برداری از این فرصت هماهنگی با هر سه قدرت است.  شبکه سازی مهمترین ویژگی این جهان است به ویژه برای کشورهایی که ژئوپلتیک دارند.

#دومین_رویداد_جامع_معدنی

📺 @ecoiran_webtv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 بلاتکلیفی قانونی بانک مرکزی

نسخه صوتی

▫️بانک مرکزی همچنان از نظر قانونی نمی‌داند باید چه هدفی را در اولویت قرار دهد.

▫️در یک میزگرد تخصصی کارشناسان بر این نکته تاکید کردند که در قانون بانک مرکزی ایران اولویتی بین اهداف در نظر گرفته نشده ولی در اکثر کشورهای دنیا ارجحیت هدف ثبات قیمت‌ها بر سایر اهداف پذیرفته شده است.

▫️از نظر متخصصان، امکان تغییر ساختار بانک مرکزی در یک مدت زمان کوتاه وجود نداشته و تغییر ساختار نیازمند صرف زمان است، اما با توجه به الزامات قانونی وضع شده در قانون جدید و لازم‌الاجرا بودن آن از خرداد ماه سال ۱۴۰۳، تغییراتی باید در ساختار بانک مرکزی انجام شود.

▫️این مباحث در نشست تخصصی با موضوع «ساختار بانک مرکزی در جهت تسهیل عملیات سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری» مطرح شد که میزبان یکتا اشرفی معاون توسعه مدیریت و منابع بانک مرکزی ؛ محمد طالبی دبیرکل بانک مرکزی ؛ داود دانش جعفری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ مهرزاد ذاکری مدیرکل امور مجلس بانک مرکزی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی صاحب‌نظر بانکی و امیرحسین امین‌آزاد عضو هیات مدیره بانک خاورمیانه سیاست‌های پولی و ارزی بوده است.

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 سرنوشت واردات خودروهای دست دوم در مدیریت شهری پنجم

▫️«چه رخ داد که برخی به فکر واردات خودروی دست دوم در کشور افتادند؟» پیمان سنندجی، رییس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی تهران که سابقه حضور طولانی مدتی در مدیریت شهر را هم داشته است، می‌گوید: اواخر سال 97 و 98 وضعیت فرسودگی در ناوگان حمل و نقل پیچیده شده بود آن زمان موضوع خودروهای دست دوم مطرح شد و تبدیل به لایحه شد تا بتوانیم خودروی دست دوم را وارد کنیم، آن مقطع زمانی بود که خودروسازان هنوز شروع به تولید نکرده بودند و خطوط تولید اتوبوس‌ها در کشور جمع شده بود و تفکری ایجاد شد که خودروی دست دوم می‌تواند مفید باشد.

▫️او ادامه می‌دهد: همان زمان دو تفکر در کشور به وجود آمده بود که آیا شان مردم سوار شدن خودروی دست دوم است و تفکر دیگر این بود که ما خودروی زیر 5 سال می‌خریم که تغییر تکنولوژی داده‌اند.

نسخه کامل در تلگرام

نسخه کامل در سایت

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 اثر رنگارنگ از کودکان اوتیستیک

▫️ برخی از کودکان اوتیستیک، هفته‌ای که گذشت، متفاوت بود. نقاشی‌های برخی از آن‌ها روی دیوار نمایشگاهی در خیابان کریمخان تهران رفت و آن‌ها برای ساعاتی غرق در دنیای خیال شدند.

▫️نقاشی کودکان اوتیستیک، پر از جزییات است، رنگ‌ها متنوعند و خط‌ و خطوط اما یکسانند. مربیان نقاشی این کودکان می‌گویند، الگوی آنها تکراری و یکسان است و به همین دلیل باید مدام طرح‌ها و نقش‌های تازه را برای آن‌ها تصویر کرد.

▫️هنوز علت دقیق ابتلای کودکان به طیف اوتیسم مشخص نیست. اما آنچه که پدران و مادران روایت می‌کنند، گاهی ناامیدی از روند درمانی این کودکان است. در این ویدیو سری به نمایشگاه نقاشی این کودکان در خانه هفت دست تهران زدیم و با تعدادی از خانواده‌ها و مربیان گفت‌وگو کردیم.

▫️سوگل دانائی گزارش می‌دهد.

#طیف_اوتیس

📺 @ecoiran_webtv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 همیشه پای یک دولت در میان است

نسخه صوتی

▫️یک محقق ارشد اقتصاد معتقد است: دلیل اصلی تورم همیشه و همه جا یک سیاست مالی و پولی است.

▫️مهراب کیارسی، محقق ارشد اقتصاد دانشگاه کانادا در همایش ملی شهرت و اعتبار بانک مرکزی با تاکید بر اینکه تورم‌های بزرگ پایدار همواره یک پدیده مالی هستند، عنوان کرد: دولت‌هایی که در طول زمان کسری‌های پایدار بودجه‌ای داشته باشند حتی اگر برای کنترل تورم، سیاست پولی انقباضی را در دستور کار قرار دهند اما سیاست های مالی را اصلاح نکنند ممکن است در کوتاه مدت تورم را مدیریت کنند اما بعد از مدتی گرفتار تورم بزرگتری خواهند شد.

▫️به گفته او تورم های پایدار بلندمدت همواره یک ریشه مالی دارند.

▫️او در این همایش به دو پرسش اصلی نیز پاسخ داده است: اول اینکه تورم چه زمانی خوب است و چه زمانی بد؟ دوم آنکه چرا طی چند دهه گذشته بانک مرکزی توانایی کنترل تورم را نداشته است.

▫️کیارسی در پایان به این نکته مهم اشاره می‌کند که بانک مرکزی زمانی معتبر است که به مردم اطمینان بدهد واقعا به آنچه می‌گوید عمل می‌کند.

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 راز سیاه بانوی شب‌ها

▫️صنعت عطرسازی یکی از صنایع مترقی در جهان است که در مسیر پیشرفت قرار دارد؛ اما آیا کارگرانی که در این صنعت کار می‌کنند هم سود می‌برند؟

▫️به گزارش اکوایران، به تازگی بی‌بی‌سی‌ورلد (بی‌بی‌سی جهانی) مستندی درباره کودکان کار در مزارع گل یاسمن مصر منتشر کرده که اسراری تاریک از صنعت عطرسازی را فاش می‌کند.

▫️در ویدیوی بالا مختصری از این مستند را ببینید.

#عطرسازی

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 فضاى احتمالی در انتخابات زودهنگام

▫️ابراهيم متقى، استاد دانشگاه تهران درباره فضاى رقابت هاى انتخابات رياست جمهورى زودهنگام در كشورمان گفت در شرايط فعلى ساخت سیاسی از قدرت لازم برای کنترل نخبگان حکومتی برخوردار است؛ نکته دیگر آنکه این نخبگان خود را با قواعد نظام سیاسی تطبیق می‌دهند.

▫️وى افزود: همچنين هیچ خلا قدرتی در ارتباط با ساختار بوجود نیامده است. ضمن این که حادثه‌ای که شکل گرفت منجر به چالش سیاسی یا امنیتی برای کشور نشده است.

▫️به گفته اين استاد دانشگاه به نظر می‌رسد نشانه‌هایی از خلا قدرت کم شدت وجود دارد و اتفاقا زمینه لازم برای رقابت‌های انتخاباتی بین نخبگان را بوجود می‌آورد و در نتیجه فضا برای تقسیم مجدد قدرت بین گروه‌های سیاسی و برخی نخبگان که از قبل انگیزه لازم را داشتند به وجود آمده است.

▫️وى توضيح داد: در این دوره از رقابت‌های انتخاباتی به احتمال زیاد یک سری از کاندیداهای دوره‌های قبل مشارکت خواهند کرد. اما افراد نوظهور و افراد جوانی که در دوره آقای رئیسی تجربه وزارت را پیدا کردند نیز انگیزه کافی برای نقش‌یابی در فضای انتخابات را دارند.

📺 @ecoiran_webtv
2024/06/05 00:53:00
Back to Top
HTML Embed Code: