Telegram Group Search
🔴 واژه‌ی AI Agent (عامل هوش‌مصنوعی) واژه‌ای‌ست که علاقه‌مندان به AI این روزها زیاد باهاش روبه‌رو می‌شن. بنابراین در این پست به توضیح این مفهوم می‌پردازیم.

این مفهوم جدید نیست و پیش‌تر با عنوان Intelligent Agent در هوش مصنوعی بررسی می‌شد. اخیرا این مفهوم شکل و شمایل مدرن‌تری به خود گرفته و تحت نام AI Agent پوست‌اندازی کرده‌ست.

در تعریف قدیمی، Intelligent Agent سامانه‌ای (نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری یا ترکیبی) است که محیط (Environment) پیرامون خود را از طریق حس‌گرها (Sensors) ها، مشاهده و درک کرده (Perception)، بر اساس یک هدفی که برای او تعریف شده (Agent Goal) و اجرای یک برنامه‌ی تصمیم‌گیری (Agent Function) عملی (Action) را از میان اعمال ممکن انتخاب کرده و توسط عمل‌گرهای خود (Actuators) آن عمل را در محیط انجام می‌دهد. انجام آن عمل در محیط، وضعیت (State) را تغییر داده و تمامی این مراحل در یک حلقه، تکرار می‌شوند تا درنهایت عامل به هدف خود برسد.

این مفهوم، از ابتدا یک ایده‌ی مناسب برای مدل‌کردن سامانه‌های هوشمند مثل انواع روبات‌ها، اتومبیل‌های خودران، برنامه‌های هوش مصنوعی و … بود.

با پیدایش مدل‌های بنیادین مثل LLM ها، دنیای نرم‌افزار هم دچار انقلاب شده و علاقه به توسعه‌ی نرم‌افزارها، سرویس‌ها و دستیارهای هوشمند و خودمختار افزایش یافته‌ست.

در توسعه‌ی نرم‌افزار کلاسیک، همه‌ی‌کار‌ها روی دوش توسعه‌دهنده است، توسعه‌دهنده، هدف برنامه رو مشخص می‌کند، این هدف رو به تعدادی task کوچک‌تر می‌شکند، خروجی هر task را مشخص می‌کند و منطق ترتیب انتخاب task ها را در برنامه می‌نویسد.

با همه‌گیرشدن LLMها، خیلی از برنامه‌ها LLM-powered شدند، در این برنامه‌ها همچنان توسعه‌دهنده هدف برنامه رو مشخص می‌کند، این هدف رو به تعدادی task کوچک‌تر می‌شکند و منطق ترتیب انتخاب task ها را در برنامه می‌نویسد. اما خروجی هر task بر اساس یک پرامپت ورودی به یک LLM به دست می‌آید.

این سبک طراحی و توسعه‌ی محصول، خیلی سریع جای خود رو به RAG-based application ها داد. در اپلیکیشن‌های RAG، برای یافتن خروجی هر task فقط به دانشی که LLM موقع آموزش دیده‌ست بسنده نمی‌شود و دانش به‌روزتر و کامل‌تری همراه با پرامپت به LLM داده می‌شود تا با توجه به آن دانش، خروجی task را مشخص کند.

با افزایش توان استدلال LLM ها، منطق اجرایی برنامه‌ها نیز به LLM ها سپرده شد (توسعه نرم‌افزارهای مبتنی بر Chain و Router). به عبارت دیگر توسعه‌دهنده، هدف برنامه رو مشخص می‌کند و این هدف رو به تعدادی task کوچک‌تر می‌شکند، اما خروجی هر task و منطق ترتیب انتخاب task ها توسط LLM انجام می‌شود.

و اما ترند این روزها در توسعه‌ی سرویس‌های نرم‌افزاری ظاهرا به سمت AI Agent ها در حرکت‌ست. در این نرم‌افزارها، توسعه‌دهنده، فقط هدف برنامه رو مشخص می‌کند، یک LLM سعی می‌کند آن هدف را بررسی و درک کرده، آن را به دنباله‌ای از task های کوچک و قابل دست‌رسی بشکند، با توجه به هدف، و اطلاعات جانبی که از محیط (پایگاه‌های داده‌ای، RAG، فایل‌ها، سرچ، APIها و …) دریافت می‌کند، منطق و اولویت اجرای این task ها را مشخص کرده و در نهایت به ابزارها و Actuator های مربوطه دستور انجام task را می‌دهد. این عمل در یک حلقه،‌ تکرار شده تا AI Agent به هدف خود برسد.

مثلا یک چت‌بات خدمات مشتریان را در نظر بگیرید که intent ها و action ها از قبل برای آن مشخص نشده و این عامل، طی تعامل با مشتری، با چرخیدن در پایگاه‌های داده و مستندات و به‌صورت خودمختار اقدام به رفع مشکل می‌کند.


🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
YouTube Summarizer
تبدیل کلیپ یوتیوب به مقاله

سرویسی که در آن می‌توانید هر لینک یک ویدیو در YouTube وارد کنید، فقط با یک کلیک - و در عرض یک دقیقه یک توضیح متن فشرده ساختاریافته با تمام نکات اصلی ویدیو را دریافت خواهید کرد.

کاملا رایگان
حتی میتونید کلیپهای بلند مدت هم بهش بدید
یک سرویس رویایی هست بنظرم

https://chatwith.tools/youtube-summarizer

#معرفی_سایت



🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
🔴پیوند سر انسان حدود یک دهه دیگر ممکن می‌شود

🔹اگر بخواهیم ادعای استارتاپ BrainBridge را باور کنیم، در آنچه بیشتر شبیه صحنه آغازین فیلم‌های علمی-تخیلی و ترسناک به نظر می‌رسد، عملیات پیوند سر انسان که جراحان رباتیک انجامش می‌دهند، می‌تواند طی یک دهه وارد بیمارستان‌ها شود!
🔹این زاییده فکر «هاشم الغیلی»، زیست‌شناس مولکولی ساکن برلین، است که به فیلم‌ساز، تهیه‌کننده، نویسنده و اطلاع‌رسان علمی تبدیل شده است. شاید او را از ٢٠٢٢ به یاد داشته باشید، زمانی که تولد نوزاد با رحم مصنوعی را پیشنهاد داده بود.
🔹آخرین سرمایه‌گذاری او، BrainBridge، قصد دارد برای حفظ وضعیت مغز، درحالی‌که یک سر به بدن اهداکننده سازگار پیوند زده می‌شود، از سیستم‌های رباتیک پرسرعت استفاده کند.
🔹الغیلی می‌خواهد عمل‌های پیوند تمام سروصورت را انجام دهد تا به افرادی که ناتوانی شدیدی دارند، روحیه بدهد. الگوریتم‌های هوش مصنوعی این جراحی را هدایت می‌کنند. بسیاری از بازوهای رباتیک برای برداشتن سر و اتصال آن به تنه جدید هدایت می‌شوند و نخاع، اعصاب و رگ‌های خونی را دوباره به هم وصل می‌کنند.



🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
🔴 اکستنش کارآمد مایکروسافت برای Vscode برای کارهای Data Science

اگر تجربه کار کردن با csv رو داشته باشید و بخواهید یه کار تحلیلی دم دستی بکنید احتمالا مستقیم میرید سراغ notebook. حالا یا jupyter رو مستقیم توی بروزر اجرا کنید یا  توی vscode هی باید کد روی dataframe های پاندا بزنی مخصوصا جایی باشه کد زدنه واقعا اهمیت نداشته باشه و خروجی تحلیل موردی شما اهمیت بیشتری داشته. مثلا وقتی که بخواهید unique_count مقادیر هر ستون رو بگیرید. یا مثلا سریعتر بتونم چندتا چیز رو با هم فیلتر کنم و درگیر نوشتن کوئری روی Dataframe نشم خیلی بهتره.
این اکستنش مایکروسافت
Data Wrangler
باهاش کار کردن واقعا لذت بخشه و سرعت کار رو بالا میبره مجبور نیستی روی چیزی که دوست نداری تمرکز کنی و فقط روی نتیجه تمرکز میکنیی.

جالبش اینکه هم روی سلولهای Jupyter  کار میکنه یعنی میتونید با کد pandas تغییرات مد نظر رو بدید و دیتافریم حاصل رو میگیره و روی تحلیل اولیه میزنه و هم روی فایل CSV رو با ابزارهای تحلیلی باز میکنه و از عملیاتهایی که انجام میده کد تولید میکنه.

https://github.com/microsoft/vscode-data-wrangler

#DataScience



🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
🔴 ایلان ماسک : من یک «آدم فضایی» هستم😐

🔹ایلان ماسک به‌تازگی در جریان حضورش در رویداد ویوا تک (Viva Tech) در پاریس گفت که یک «بیگانه» (Alien) است و «کسی او را باور نمی‌کند».

🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
یکی از معرفی های جذاب گوگل در گوگل آی او امسال این ابزار برای ریسرچرا بود که باهاش می تونید پیپرهای آکادمیک رو به یه گفت و گوی صوتی تبدیل کنید 😍😍😍



https://illuminate.withgoogle.com/




🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
چیت شیت الگوریتم های ماشین لرنینگ به همراه راهنمای آن در مدیوم :
https://medium.com/dataflair/beat-the-heat-with-machine-learning-cheat-sheet-365c25bd1c3


🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
ثبت نام سومین دوره کار آموزی WebGIS در سال جدید با محوریت فریم ورک ها و ابزار های زیر بر گزار میشود:

فریمورک انگولار؛ پایتون و ابزارهای متن باز
فریمورک ریکت پایتون و ابزارهای متن باز
فریمورک Nodejs و ابزار های متن باز

شرایط دوره:

💎اولویت با افرادی است که تسلط مقدماتی به ابزار های یاد شده داشته باشند.

💎تسلط مقدماتی به کتابخانه ها و ابزارهای برنامه نویسی وب مانندhtml, css, jscript, openlayer, leaflet,react, دیتابیس لازم است.
💎این دوره رایگان است و هزینه ای دریافت نمی شود.
💎مدت زمان دوره ۹ ماه تا ۱۲ ماه می باشد.

💎محدودیت رشته دانشگاهی وجود ندارد.

جهت ثبت نام پیام دهید.
@fazel_shahcheragh




🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
دوره های رایگان JavaScript در سال 2024:

1. Learn JavaScript
https://codecademy.com/learn/introduction-to-javascript

2. JavaScript for Beginners
https://simplilearn.com/learn-javascript-basics-free-course-skillup

3. Javascript Essentials
https://udemy.com/course/javascript-essentials/

4. JavaScript Fundamentals
https://udemy.com/course/javascriptfundamentals/

5. Learn to Program in Javascript: Beginner to Pro
https://udemy.com/course/programming-in-javascript/

6. Code Your First Game: Arcade Classic in JavaScript on Canvas
https://udemy.com/course/code-your-first-game/

7. Learn JavaScript - Full Course for Beginners
https://youtube.com/watch?v=PkZNo7MFNFg&ab_channel=freeCodeCamp.org

8. Learn Intermediate JavaScript
https://codecademy.com/learn/learn-intermediate-javascript

9. Programming with JavaScript
https://imp.i384100.net/DK10Wb

10. Meta Front-End Developer Professional Certificate
https://imp.i384100.net/k0bgjx




🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
فرصت های #سرمایه_گذاری در معادن سنگ آهن
(مگنتیت و هماتیت)

مخاطبین
سرمایه گذاران بخش خصوصی
فعالین حوزه صادرات
فعالین حوزه صنعت و معدن
مشاوران سرمایه گذاری
شرکت های معدنی


سر فصل ها

معرفی انواع معادن سنگ آهن
بررسی زنجیر‌ه ارزش سنگ آهن
ریسک های سرمایه گذاری در سنگ آهن
معرفی پروژه تجاری
پرسش و پاسخ


ارائه دهنده: سید رشید شاهچراغ
مدیرعامل شرکت پیمایش گستر شاهوار
هم بنیان گذار سامانه هوشمند اطلاعات معدنی (سهام)
مشاور سرمایه گذاری و تامین مالی پروژه های معدنی

زمان:۱۰ خرداد ۱۴۰۳ ساعت: ۱۹ الی ۲۰:۳۰

ثبت نام و اطلاعات بیشتر: 09303189423
برگزار کننده:شرکت پیمایش گستر شاهوار
لینک ثبت نام: کلیک کنید
#معدن
#سنگ
#پیمایش_گستر_شاهوار
#سنگ_آهن
#مگنتیت
#هماتیت
#فولاد #گندله
🔴 قابلیت‌های پولی ChatGPT رایگان شد

کاربران رایگان ChatGPT اکنون به ویژگی‌های جدید معرفی شده با GPT-4o مانند GPTهای سفارشی، تجزیه‌و‌تحلیل نمودارها، و سوال پرسیدن از تصاویر دسترسی دارند. این قابلیت‌ها که پیش‌تر فقط به مشترکین پولی اختصاص داشت، اکنون برای همه قابل استفاده است و خبر آن توسط حساب رسمی OpenAI در ایکس اعلام شده است.

با این حال، مشترکین از محدودیت‌های کمتر در مکالمه با AI برخوردارند. وقتی کاربران رایگان به محدودیت‌های خود در استفاده از GPT-4o برسند، سیستم به طور خودکار به استفاده از مدل GPT-3.5 تغییر می‌دهد.

#ChatGPT
#هوش_مصنوعی

🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
مدل جدید Mistral با تمرکز روی کدنویسی با نام Codestral معرفی شد.

این اولین code-model تیم Mistral هست و نسبت به مدل‌های مشابه مثل codellama و deepseek-coder عملکرد خیلی بهتری داره و توانایی کدزدن با ۸۰ زبان برنامه‌نویسی مختلف رو داره. مدل اپن‌سورس و در HugginFace برای دانلود در دسترسه، همچنین روی اکستنشن‌های محبوب vscode هم اضافه شده. اگر هم که ollama رو دارید با دستور زیر می‌تونید اجراش کنید:
ollama run codestral

https://mistral.ai/news/codestral/


🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
🔴 مشاوره رایگان با موضوع :

تامین سرمایه و تجاری سازی محصولات و خدماتGIS پایه (۳ نفر)

ارزیابی ایده های استارتاپی( ۵ ایده)

مطابق معمول همیشه اولویت با افرادی است که زودتر درخواست ثبت نمایند.


🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
کانال باشگاه فناوران اطلاعات مکانی در پیام‌رسان بله با توجه به در خواست دوستانی که برای دنبال کردن مطالب باشگاه در تلگرام با مشکل مواجه می شوند ایجاد شده...از این پس پست ها را در بله هم میتوانید دنبال کنید.

لینک:

ble.ir/join/Dwd5vQAQAL
"همایش ملی حدنگاری (کاداستر) اراضی و املاک"
📆 زمان : تیر ماه ۱۴۰۳ هفته قوه قضایی

🔗 برای اطلاعات بیشتر به سایت همایش مراجعه نمایید :
www.hamayesh.ssaa.ir/cadastre


🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
آگهی استخدام متخصص GIS



🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
کاربری در گیتهاب پس از دوران کرونا دسترسی به کتابخانه شخصی خود از منابع علم داده را باز کرده این منبع برای کمک به هر دانشمند داده مشتاقی که مایل به دستیابی به موفقیت در این زمینه است، مناسب است. این مخزن هر هفته با منابع جدید به روز می شود.

این مجموعه شامل منابعی است که طی 5 سال جمع آوری شده که حاوی منابع آکادمیک و حرفه ای برای علم داده است.
اگر عاشق داده‌ها هستید، این روز خوش شانس شماست زیرا با 500 ترابایت اسناد و دوره‌های آموزشی مختلف، آن را بیشتر دوست خواهید داشت.
برای دانشجویانی که پس از کارشناسی ارشد در علوم داده، بانک بزرگی از پایان نامه های کارشناسی ارشد نظری و کاربردی در موضوعات مختلف مانند رشته های مالی، پزشکی، تدارکات، اقیانوس شناسی، محیط زیست و امنیت را به دو زبان فرانسوی و انگلیسی از سال 2000 تا 20019 پیدا خواهند کرد.
دوره هایی از بهترین دانشگاه های جهان مانند استنفورد، MIT، و برکلی، به عنوان چند مورد، و همچنین خلاصه ای از تمام فناوری های فعلی، به خوبی سازماندهی شده اند تا نیازهای دانش فوری شما را برآورده کنند.
اگر قصد دارید علم داده را در حوزه مالی اعمال کنید، باید بدانید که مدارک کامل MBA (مالی، مدیریت، اقتصاد، مدیریت ریسک و پورتفولیو، بازاریابی، رهبری ...) و برای دانشمندان داده با تجربه تر وجود دارد. ، مجموعه کاملی از بیش از 300 ترابایت دوره آموزشی IT وجود دارد.
به طور خلاصه، این شامل اندکی از همه چیز است، اما چیزهایی که برای تبدیل شدن به یک دانشمند داده موفق به آن نیاز دارید، بیشتر است.


🔗 https://drive.google.com/drive/folders/1CgN7DE3pNRNh_4BA_zrrMLqWz6KquwuD?usp=sharing


Github : https://github.com/Moado/The-Data-Scientist-s-Toolbox

سر زدن به سایر بخش های این مخزن هم خالی از لطف نیست :

👉An open source Data Science repository to learn and apply towards solving real world problems

https://github.com/Moado/Data-Science

👉A collection of various deep learning architectures, models, and tips for TensorFlow and PyTorch in Jupyter Notebooks

https://github.com/Moado/Models-of-Deep-Learning

#Ml
#DataScience


🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
اختلال گسترده در GPS مسیریاب‌ها را مختل کرده ...برخی نقاط تهران لوکیشن میزنید...اصفهان رو نشون میده.


🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
2024/06/03 12:36:49
Back to Top
HTML Embed Code: