Telegram Group Search
بی‌بی‌سی جهانی در گزارشی اعلام کرد به اسناد محرمانه از جلسه استماع سپاه پاسداران درباره پرونده نیکا شاکرمی، نوجوان معترض ۱۶ ساله، دست یافته که نشان می‌دهد او در جریان خیزش انقلابی مورد تعرض و آزار جنسی ماموران حکومتی قرار گرفته و کشته شده است. بر اساس این گزارش،


🌹نیکا شاکرمی پس از بازداشت به‌دست سه مرد و در جریان انتقال به بازداشتگاه، از خود دفاع کرده و شعارهای خیزش انقلابی را تکرار کرده است


. یکی از ماموران به نام آرش کلهر با جوراب دهان او را بسته و یکی دیگر به نام صادق منجزی روی این نوجوان نشسته و او را ضرب و جرج کرده ...

زخمی که نو میشود
زخمهایی که انگیزه ادامه راهمان میشود

تسلیم نمیشویم❗️
#جنگ_علیه_زنان
#نیکا_شاکرمی
#زن‌_زندگی_آزادی
#قیام_ژینا
#دادخواهی

@zan_j
داستان مصطفا، یک مسافر قاچاقی

آمار دقیق ایرانیانی که دریا را برای گریختن به اروپا استفاده می‌کنند، در دسترس نیست. آنها معمولا جوانانی هستند که آینده‌ای را برای خود در کشورشان نمی‌بینند و راه پرخطر اما کوتاه‌تر را امتحان می‌کنند.

https://www.tg-me.com/iv?url=https://www.radiozamaneh.com/815435/&rhash=0ceb6994783a68
هر۶ساعت یک اعدام..❗️

امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ زندانیان سیاسی در زندان‌های اوین (بند زنان،۴،۶و۸)، قزلحصار، مرکزی کرج، خرم‌آباد، خوی، نقده، سقز و مشهد در اعتراض به اعدام‌ها در ایران برای چهاردهمین هفته در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

زندانیان اعتصابی این هفته در اعتراض به اعدام‌های اخیر (هر ۶ ساعت یک نفر در ایران حلق آویز می‌شود) اعتصاب کردند.
زندانیان خطاب به نهادهای حقوق بشری و بین‌المللی _که برای محکوم کردن این احکام ضد بشری دنبال مدرک می‌گردند_ می‌گویند که با هر ۶ ساعت مماشاتِ شما جان یک جوان در ایران گرفته می‌شود و توماج صالحی‌ها در صف اعدام هستند. زندانیان سیاسی از همه‌ی وجدان‌های بیدار می‌خواهند که صدای زندانیان اعدامی و خانواده‌های‌شان باشند.


لازم به ذکر است روز یکشنبه ۹ اردیبهشت زندانیان سیاسی در #زندان_قزلحصار _ با انتشار بیانیه‌ای حکم اعدام #توماج_صالحی #حبیب_دریس #عباس_دریس #مجاهد_کورکور و ... را محکوم کرده و اشاره کردند به اینکه" حکم توماج تنها کوه یخ اعدام‌ها در این اقیانوس خون است".

سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد #اعدام_قتل_عمد_دولتی_است
Blackfishvoice1

@zan_j
زنان «کولی»: آزادِ نا‌آزاد
سرایل - یکی از آنان می‌گوید: «اصلاً زبونم رو باز نکردم، تا اومدم حرف بزنم و بگم این رسم ماست، شلاق خوردم!» کولی باشی و زن هم باشی در عمیق‌ترین لایه‌ی ستم غرقت می‌کنند.


🔸آن‌ها در کودکی ازدواج می‌کنند و ازدواج‌شان نیز درون‌گروهی است. به‌ندرت پیش می‌آید خارج از افراد قبیله با کسی وصلت کنند. گاهی هم با دختران و پسران خانواده‌های تنگدست در روستاها و مراتع اطرافشان ازدواج می‌کنند. در برخی موارد مثلاً اگر مردان در قبیله با افرادی خارج از قبیله درگیر می‌شدند و کسی خارج از قبیله کشته می‌شد مجبور به پیاده‌کردن این رسم می‌شدند؛ یعنی دختری را به خویشان مقتول می‌دادند و آن زن دیگر هرگز حق دیدن اقوام و گروه خود را نداشت. این رسم اکنون از میان رفته است.
زنان کولی در اغلب موارد از امکانات بهداشتی و پزشکی محروم بودند چرا که در خارج از شهر و در چادر زندگی می‌کردند. وسایل جلوگیری برای فرزندآوری (اگرچه خود نیز به دلیل اعتقاد به زاییدن فراوان نمی‌خواستند از ابزار پیشگیری بارداری استفاده کنند) چندان هم در دسترس آنان نبود. حتی خانه‌های بهداشت در مناطق حومه‌ای و روستایی برای در اختیار گذاشتن امکانات بهداشتی، چندان روی خوشی به کولی‌ها نشان نمی‌دادند. این را زنان کولی می‌گویند.

https://www.tg-me.com/iv?url=https://www.radiozamaneh.com/815462/&rhash=0ceb6994783a68
زن و جامعه (زن کارگر)
Photo
زن طلاهایش را فروخته و با ارثیه پدری‌اش، پول پیش خانه را پرداخت کرده و با حقوقش اقساط خانه را داده است اما خانه فقط به نام شوهر است و زن هیچ مدرک قانونی ندارد. حالا پس از مرگ شوهرش، برادر و خواهرهای شوهرش می‌خواهند خانه را بفروشند و سهمشان از ارث شوهرش را بگیرند. زن اگر خانه را بفروشد، آواره می‌شود و باید سربار برادرشوهرش شود و اگر ازدواج کند، حضانت دخترش را از دست می‌دهد. زیرا زنی که پابه‌پای شوهر کار کرده و خانه و زندگی ساخته، از زندگی مشترک سهمی ندارد و همه چیز در اختیار شوهر است و میراث مرد هم فقط به پسرش می‌رسد. حالا با زنی مسلمان در جامعه مذهبی و سنتی اردن مواجه هستیم که در آن رابطه جنسی بدون ازدواج، گناه و حرام است و زن بعد از مرگ شوهرش باید از غیرت و آبروی شوهرش محافظت کند اما تنها چاره پیش رویش این است که باردار شود و پسری به دنیا بیاورد. گویی همه سرنوشت یک زن به مرد گره خورده است: شوهری که او را شریک خانه و زندگی نمی‌داند، برادری که از او می‌خواهد مثل یک بیوه خوب از حقش بگذرد، برادرشوهری که می‌خواهد سایه بالای سر او و دخترش باشد و پسری که از مادرش برای دریافت میراث پدر حق بیشتری دارد. اما نوال می‌خواهد حقش را بگیرد، نه فقط برای اینکه عمرش را برای ساختن خانه و زندگی صرف کرده است، بلکه برای اینکه دخترش یاد بگیرد که زیر سایه هیچ مردی باقی نماند.

در چهل و یکمین جلسه سینماتک کایه دو فمینیسم به نقد و تحلیل فیلم ان‌شاء‌الله یک پسر  ساخته امجد الرشید می‌پردازیم و با حضور مرضیه محبی، وکیل دادگستری پیرامون حقوق زنان پس از مرگ شوهر بحث و گفت‌وگو می‌کنیم.

برای شرکت در جلسه لطفا از طریق شماره زیر در واتس‌اپ با ما در ارتباط باشید
+905524358833
کایه دو فمینیسم


#فیلم
#خشونت_ساختاری
#زن‌_زندگی_آزادی
#انقلاب_اجتماعی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تهران
ما برای نجات و آزادی توماج و همه زندانیان سیاسی هرکاری لازم باشه انجام میدیم.

توماج صدای قیام زن زندگی آزادی
صدای دادخواهی
صدای تو صدای من
صدای کشتگان انقلاب


#قیام_علیه_اعدام
#زن_زندگی_آزادی
#انقلاب_رهایی


@zan_j
بیانیه

در گرامی‌داشت روز جهانی کارگر




کم مه، روز جهانی کارگر، از راه می‌رسد و در ایران پا به خیابان‌هایی می‌گذارد که این روزها، ویژه‌تر از همیشه، مملو از ماموران انتطامی و امنیتی است؛ صفی که بخشی از دستگاه تحمیل منویات حاکمیت به مردم است، از جمله تحمیل فقر و فلاکت. «روز کارگر» در ایران همواره این صف را در مقابل خود دیده است که چگونه تجمع کارگران را پراکنده و آن‌ها را زده و بسته و بازداشت کرده و نگذاشته است مراسم مستقل خود را برگزار کنند. و اگر مناسبت این روز از اعتراض همبسته‌‌ی کارگران شیکاگو و سرکوب شدید آن به دست پلیس سر برآورده است، کارگران ایران سال‌هاست که در مناسبت «روز کارگر» به‌سر می‌برند. آن‌ها هر روز برای بدیهی‌ترین حقوق خود دست به اعتراض زده‌اند، هر روز سرکوب شده‌اند و هر روز شکست‌ها و پیروزی‌های خود را شمرده‌اند. به این معنا در ایران هر روز، روز کارگر است. تا این وضعیت را دریابیم کافی است بدانیم امسال اولین اعتراض و اعتصاب کارگران در نخستین روز آن، اول فروردین، انجام گرفت: کارگران راه‌آهن خراسان به دلیل پرداخت نشدن حقوق و مزایای خود دست از کار کشیدند. در سال گذشته بیش از 1600 اعتصاب و اعتراض کارگری و صنفی ثبت شده و البته بسیاری‌شان همراه با یورش ماموران و ضرب و جرح و بازداشت اعتصابیان و معترضان بوده است. این حجم از تجمع و فریاد نشان‌گر غارت نیروی کار و وسعت بیدادی است که از سوی صاحبان قدرت و مکنت بر پرشمارترین و اساسی‌ترین طبقه‌ی جامعه تحمیل شده است.
 هنگامی‌که دستمزدها در همدستی کارفرما و دولت چندبرابر زیرِ خط فقر تعریف و تعیین و بخشی از همین حد هم صرف باج‌خواهی روزانه‌ی شرورِ مستِ تیغ برکفِ بازار می‌شود، این تعریف و تعیینِ سطح برخورداری از زندگی فقط برای کارگران نیست بلکه شامل همه‌ی کسانی می‌شود که از قدرت اقتصادی و سیاسی سهمی ندارند؛ فقط نان و مسکن و گوشت و پوشاک و میوه نیست که هردم بیش‌تر و بیش‌تر از سفره‌ی مردم کاسته و به رویای ذهن‌شان بدل می‌شود بلکه فرهنگ آن‌ها، از آموزش و کتاب و سینما و تئاتر و موسیقی و . . . نیز اسیر اثرات فقر می‌شود و آسیب می‌بیند. در این شرایط اعتلای فرهنگی که نه، ابتذال فرهنگی رخ می‌نماید

https://telegra.ph/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%87-04-30-3
هرچه تیشه بزنیم
بشکافیم دل معدن را
یا شب و روز ببافیم
بسازیم
زمین شخم زنیم
باز این سفره ی ما
از نان خالی ست
زحمت ما هیچ است
برتن خسته ی ما زنجیر است
نیست راهی که بکاهد
از این بار عظیم
که بر شانه ی ماست
هیچ راهی نمانده ست دگر
جز نبردی که در آن متحد برخیزیم
تا که ویرانه کنیم نظم ویرانگر را
و بسازیم جهان را از نو !

🖍نسیم یزدانی
#اول_ماه_مه_روز_جهانی_کارگر
#زنده_باد_مبارزه_طبقاتی_کارگران

@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پخش صحبت‌های #توماج_صالحی در مترو تهران
«فردا اگه کشته شدم، به یاد من گریه نکن، گریه تو کسی رو زنده نمی‌کنه...کسی گریه تو رو باور نمی‌کنه...دروغه...اگه واقعیت داشت، کنار من بودی»


#توماج_صالحي_آزاد_بايد_گردد
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#زن‌_زندگی_آزادی
#نان_کار_آزادی
#پوشش_اختیاری

@zan_j
بخشی از ساختمان‌های اداری دانشگاه کلمبیا به دست دانشجویان معترض افتاد

🔹دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا، تالار همیلتون در این دانشگاه را به تسخیر خود درآوردند.

🔹آخرین باری که ساختمان تالار همیلتون در دانشگاه کلمبیا به تسخیر دانشجویان معترض درآمده بود، اعتراضات دانشجویی سال 1968 بود./هم میهن
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پوسترهای فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران به‌مناسبت ۱۲ اردیبهشت روز معلم

برای بازنشر در شبکه‌های اجتماعی

# همه می‌آییم !

🔸وعده ما:
🔸 پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت
🔸 ساعت ۱۰

🔸تهران: مقابل سازمان برنامه و بودجه
🔸مراکز استان‌ها: مقابل اداره کل
🔸شهرستان‌ها: مقابل اداره آموزش و پرورش


شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳


@zan_j
🔸هم‌زمان با واکنش‌های گسترده داخلی و بین‌المللی به صدور حکم #اعدام برای #توماج_صالحی، زنان و مردان در داخل ایران با وجود همه فشارها و تهدیدها، به روش‌های مختلف حمایت خود را از این خواننده معترض نشان می‌دهند.

🔸در این ویدئو دو دختر در تهران بدون #حجاب_اجباری با عکس‌هایی توماج و نوشته‌های حمایت‌آمیز از او در یک خیابان پرتردد راه می‌روند.

🔸توماج صالحی، خواننده و رَپِر معترض، آبان ۱۴۰۱ به دلیل حمایت از اعتراضات #زن_زندگی_آزادی بازداشت و در دادگاه انقلاب محاکمه شد.

🔸او ۲۷ آبان ۱۴۰۲ «پس از تحمل ۲۵۲ روز زندان انفرادی، و مجموعا یک سال و ۲۱ روز حبس» به قید وثیقه آزاد شد اما ۱۲ روز بعد و پس از انتشار ویدئویی که در آن شکنجه‌ شدنش در زندان را شرح داده بود، با «ضرب‌وشتم» بازداشت شد.

#توماج_صالحي_آزاد_بايد_گردد
#علیه_اعدام
#رضارسائی
#عباس_دریس ..‌
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد


@zan_j
زن و جامعه (زن کارگر)
Photo
متن ارسالی برای #نیکا_شاکرمی


نیکای عزیز و شجاع، امروز اسنادی منتشر شده که نشان می‌دهد تو، به وحشیانه‌ترین حالت ممکن وقتی تنها ۱۶ سال داشتی کشته شدی. تو را گرفته‌اند؛ در همان روزی که آزادانه کنار ما در حوالی بلوار کشاورز، چند قدم آن طرف‌تر، نزدیکی پارک لاله، فریاد «زن، زندگی، آزادی» سر می‌دادی. همان روزی که جسورانه و شادمان، بالای یک سطل زباله شال آتش‌زده‌ات را در هوا می‌چرخاندی. ما پیش از این هم می‌دانستیم کشته شده‌ای، اما امروز چشم‌مان بر جزئیات هولناک لحظات آخرت باز شد؛ با قساوتی فراتر توان تحمل جسم و جان. چه کسی می‌داند چه بر تو گذشته است؟ تو که تقلا می‌کردی خودت را نجات دهی و زندگی کنی. شاید تمام جوانان و نوجوانانی که آن روزها در خیابان بودند، بفهمند که تو چه کشیدی دختر. احتمالا هنگامی که قلبت به‌شدت می‌تپیده، در کوچه‌پس‌کوچه‌ها می‌دویدی تا شاید کمتر دچار گازگرفتی آن گازهای اشک‌آور فلفلی شوی، تا شاید گوشه امنی پیدا کنی که آنجا گوشی‌‌ات آنتن دهد و دوستانت را پیدا کنی. آن هم در روزهایی که همه عالم و آدم مشکی‌پوش بودند تا شناسایی نشوند اما در همان حالت هم هیچ‌کداممان برای هم غریبه نبودیم، به جز قاتلان. می‌گفتند تو سردسته بودی. اما نمی‌دانستند که تو، ما و همه‌ی جوانان این کشور پرچم «زن، زندگی، آزادی» را برابرانه هدایت می‌کردیم و می‌کنیم. همه ما سردسته‌ بودیم. تک‌تک ما و حالا آن‌ها می‌دانند که ما تمام نمی‌شویم. نیکای جسور، نوشته‌اند در محفظه یخچالی ون هم به تنهایی از خودت دفاع می‌کردی، داد می‌زدی، فحش می‌دادی، شعار می‌دادی و مقاومت می‌کردی. من هم غرق خشمم از خشونتی که بر تو رفته، هم از شجاعت تو مانده‌ام. شجاعت؟ میل سرکشانه زندگی‌ و آزادی‌خواهی؟ می‌گویند تا آخرین لحظه در اتاقک سردی که هیچ‌کدام از ما صدایت را نمی‌شنیدیم، فریاد می‌زدی. چه می‌گفتی؟ چون من تو را با آن صدای زیبایت به یاد دارم که سلطان قلب‌ها می‌خوانی و می‌گویی: «بچه‌ها نخندینا.» با رقصیدنت، شعر خواندنت در کودکی در آن علفزار، تصاویر مهرورزی‌ات به دیگر موجودات زنده. نیکای عزیز، تو مانند آن دیگرانِ نامیرا هستی. صدای‌تان متصل شده به «زن زندگی آزادی» و همچنان در بلندای بلوار کشاورز، میان شاخ و برگ‌ درخت‌هایش و آواز گنجشگان پارک لاله می‌رقصد. امکان ندارد خون تو، یاد تو و فریادهایت فراموش شود. زیرا می‌شکند دستی که بر بدن تو تازیانه زده است، می‌شکند دستی که به تو خشونت جنسی رسانده است و می‌شکند دستی که دوباره برای ریختن خون ما به خیابان آمده تا ما را خفه کند. #زن_زندگی_آزادی #ژن_ژیان_ئازادی
#اعتراضات_سراسری
دینا قالیباف دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه بهشتی امروز، پس از ۱۶ روز بازداشت به قید وثیقه آزاد شد❗️

جمهوری در حال احتضار اسلامی از سر استیصال و ضعف جنگ تمام‌عیاری را علیه زنان به همه‌ی خیابان‌های کشور کشانده است.
شدت سرکوب‌ها را افزایش داده فعالین حنبشها را بازداشت و احکام سنگین صادر میکند ...


#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#علیه_حاکمیت_سرکوب_زندان
#علیه_اعدام

@zan_j
گفته می شود زنی که مدتی پیش ویدیوی حضور بدون حجابش در مجتمع قضایی بهشتی تهران منتشر شد #مرضیه_مومنی کارشناس مامایی است و در جریان اعتراضات سال گذشته مطب محل کارش پلمب و حساب‌های بانکی‌اش مسدود شده و اکنون در بازداشت است.

#جنگ_علیه_زنان
#زن‌_زندگی_آزادی
#پوشش_اختیاری
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ترانه:

دیپورت‌شده
کاری از: گروه آخرین انترناسیونال / با زیرنویس فارسی
ترجمه‌ی ایلیا فراهانی
#نان_کار_آزادی
#صلح_رفاه_آبادی

@zan_j
2024/05/01 00:12:02
Back to Top
HTML Embed Code: