Telegram Group Search
Forwarded from L
میز علوم شناختی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدّنی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی برگزار می‌کند:

سلسله‌نشست‌های شناخت‌پژوهی
دوره دوم: فرهنگ در آینه زبان و ذهن

📚 تأملی انتقادی بر مقاله‌های کتاب «زبان، فرهنگ و شناخت»

🔹نشست چهارم
    فرهنگ و رشد زبان


🎤 سخنران
     دکتر مهری فیروزعلیزاده


🗓 سه‌شنبه ۱ خردادماه ۱۴٠۳
🕗 ساعت ۱۶ الی ۱۸

🔸شرکت در این رویداد برای عموم علاقه‌مندان، به هر دو صورت حضوری و آنلاین و پس از هماهنگی با ادمین، آزاد و رایگان است.

📥 جهت ثبت‌نام و اطّلاعات بیش‌تر، به ادمین پیام دهید:

@shokoofaCog
دکتر سید کمال خرازی رییس هیات امنای موسسه آموزش عالی علوم شناختی در دهمین همایش بین المللی علوم شناختی اعلام کرد: بحمدالله گامهای بسیار مثبت و چشمگیری در سال‌های اخیر برای مطالعات جدی در حوزه مغز و علوم اعصاب در کشور برداشته شده است و کسب نتایح و موفقیت‌ها ی بیشتر نیازمند سرمایه‌گذاری وسیع در این حوزه است.

وی گفت: در حال حاضر یازده مرکز تحقیقات مغز و علوم اعصاب در ایران راه‌اندازی و درحال فعالیت و ارائه خدمات هستند.

بینانگذار ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی دراین همایش با حضور دکتر سید محمد مهدوی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و مدیران ارشد این ستاد، جمع کثیری از محققان، اساتید، پژوهشگران، دست‌اندرکاران حوزه علوم شناختی و دانشجویان با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های وسیع کشورهای مختلف در حوزه مغز و علوم اعصاب گفت: با وجود تلاش‌ها و گام‌های بسیار مثبت و توجه بیشتر به حوزه دانش مغز و علوم اعصاب در کشور هستیم.


متن کامل خبر

www.cogc.ir
⚫️ انالله و اناالیه راجعون


▪️سَلَامٌ عَلَىٰ إِبْرَاهِيمَ
كَذَٰلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ
إِنَّهُ مِنْ عِبَادِنَا الْمُؤْمِنِينَ 🏴

▪️ شهادت ناباورانه آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور اسلامی ایران و همراهان ایشان را به پیشگاه حضرت ولی‌عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب و ملت شريف ايران تسلیت عرض می‌کنیم.

⚫️ Cogc.ir
میز علوم شناختی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدّنی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی برگزار می‌کند:

🔖نشست ویژه
(سلسله‌نشست‌های شناخت‌پژوهی)

پروفسور حسن عشایری

فرهنگ در مغز:
«تأملی بر مغز اجتماعی-فرهنگی از منظر عصب‌شناسی»



🧠 دنیای اجتماعی ما چگونه در مغز بازنمایی می‌شود؟

🌏 بازنمایی دنیای اجتماعی در مغز، چگونه بر شناخت و رفتار ما انسان‌ها تاثیر می‌گذارد؟

🗣 مغز چگونه موضوعاتی مانند ارتباط اجتماعی، همدلی، قضاوت‌های اخلاقی، طبقه‌بندی اجتماعی، نژادپرستی و مواردی از این دست را پردازش می‌کند و بر تصویر ذهنی ما از جامعه اثر می‌گذارد؟



👤دبیر نشست
دکتر لیلا اردبیلی

🗓 سه‌شنبه ۸ خرداد ۱۴٠۳
🕗 ساعت ۱۶ تا ۱۸

شرکت در این رویداد برای عموم علاقه‌مندان، به هر دو صورت حضوری و مجازی آزاد است.

📌نشانی: خیابان پاسداران، خیابان شهید مومن‌نژاد، پلاک ۱۲۴، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدّنی، سالن فارابی

🔗لینک حضور مجازی در نشست:

b2n.ir/icscs



@ICSCSCogGroup
دکتر سید کمال خرازی رییس هیات امنای موسسه آموزش عالی علوم شناختی در دهمین همایش بین المللی علوم شناختی اعلام کرد: بحمدالله گامهای بسیار مثبت و چشمگیری در سال‌های اخیر برای مطالعات جدی در حوزه مغز و علوم اعصاب در کشور  برداشته شده است و کسب نتایح و موفقیت‌ها ی بیشتر نیازمند سرمایه‌گذاری وسیع در این حوزه است.

وی گفت: در حال حاضر یازده مرکز تحقیقات مغز و علوم اعصاب در ایران راه‌اندازی و درحال فعالیت و ارائه خدمات هستند.

بینانگذار ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی دراین همایش با حضور دکتر سید محمد مهدوی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و مدیران ارشد این ستاد، جمع کثیری از محققان،  اساتید، پژوهشگران، دست‌اندرکاران حوزه علوم شناختی و دانشجویان  با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های وسیع  کشورهای مختلف در حوزه  مغز و علوم اعصاب گفت: با وجود تلاش‌ها و گام‌های بسیار مثبت و توجه بیشتر به حوزه دانش مغز و علوم  اعصاب در کشور هستیم.

🌐 متن کامل خبر

www.cogc.ir
دکتر”سید محمد مهدوی ” دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مراسم اختتامیه دهمین همایش علوم شناختی گفت: امسال آزمایشگاه ملی مغز و نیز آزمایشگاه ملی نخستیان برای توسعه فعالیت های تحقیقاتی درحوزه دانش مغز و نیز علوم اعصاب شناختی با حمایت این ستاد در تهران راه اندازی و فعالیت خود را آغاز می کنند.

دکتر مهدوی با اشاره به اینکه مرکز آزمایشگاهی ملی داده شناختی نیز سال آینده با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی گشایش می یابد، تصریح کرد: در گام جدید تلاش می شود با ابزارهایی که درامر توسعه و گسترش این دانش حاصل شده است ، بازار کسب و کار برای ارایه خدمات به جامعه و تولید محصولات شناختی توسعه و گسترش یابد.

وی خاطر نشان کرد: در برنامه ستاد توسعه علوم شناختی توانمند سازی بازار کسب و کار درحوزه علوم شناختی و حمایت های مالی و سرمایه گذاری در بخش اکوسیستم شناختی مورد توجه و پیگیری جدی است.

🌐 متن کامل خبر
www.cogc.ir
مرکز ملی مغز برگزار میکند:

📜سمپوزیوم بین المللی پیشرفت های روز در مدیریت دمانس

بنا داریم فرصتی فراهم کنیم تا ضمن کاوش در آخرین تحقیقات و راهبردها برای بهبود زندگی افراد مبتلا به زوال عقل و مراقبین آن‌ها، فضایی برای پرسش و پاسخ و شبکه سازی بین شرکت کنندگان و اساتید این حیطه فراهم کنیم.


📌زبان این رویداد انگلیسی خواهد بود و همه افرادی که در حوزه سلامت فعالیت میکنند و به حیطه دمانس علاقمند هستند، میتوانند در این سمپوزیوم شرکت کنند.

📌اعطای مدرک انگلیسی از دانشگاه علوم پزشکی ایران

📌۱۵ درصد تخفیف برای دانشجویان  و دستیاران
📌۱۵ درصد تخفیف اعضای انجمن علوم اعصاب ایران

🕰 زمان : پنجشنبه ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۳
۹ صبح تا ۵ بعدازظهر

📌برای ثبت نام، می توانید از QR code پایین پوسترها استفاده کنید.

📞برای سوالات و پشتیبانی به تلگرام +989369163000 پیام دهید.

آدرس سایت و اینستاگرام مرکز
https://nbic.iums.ac.ir/
@nationalbraincentre
🔰آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به مناسبت هفته آگاهی از مغز برگزار میکند:

مسابقه کتابخوانی نسل طلایی

ویژه افراد ۶۰ سال به بالا

📘منبع: کتاب مغز من در گذر زمان

زمان رقابت حضوری:
     🔺تمدید شد🔺
پنج شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۳

🏆جوایز:
• نفر اول: ۱۰۰ میلیون ریال وجه نقد
• نفر دوم: ۸۰ میلیون ریال وجه نقد
• نفر سوم: ۷۰ میلیون ریال وجه نقد

برای کسب اطلاعات تکمیلی و ثبت نام خود و یا پدران و مادرانتان کلیک کنید.
💥 هفدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد با هدف تبادل اطلاعات ویافته های علمی و درراستای تقویت و افزایش همکاری های بین رشته ای با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی امسال درتهران برگزار می شود.

⚡️ دکتر”رضا دانشمند” دبیری اجرایی این همایش گفت: این کنگره با شعار“در جستجوی راه حل های نوین برای مشکلی کهن ” با هدف تبادل تجریبات و تقویت تعامل و همکاری میان سایر رشته ها با حضور محققان ، پژوهشگران ، متخصصان و ارایه آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی برای همه تلاشگران این عرصه از جمله سیاستگذاران ، مقام ها و مسوولان مراکز و  سازمان ها و ارگان ها علمی ، دانشگاهی، پژوهشگران، دانشجویان، درمانگران و گروه های خودیاری برگزار می شود.


❇️ به گفته وی کنگره هفدهم با همکاری و مشارکت شماری از مراکز ، نهادها و سازمان ها  اواخر شهریور ماه امسال در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی در تهران گشایش می یابد.
اولین رویداد ملی علوم و فناوری های شناختی ”کاگنوپل” با حضور دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی مسئولان دانشگاه اصفهان روز چهارشنبه نهم خرداد در اصفهان برگزار شد.

⚡️رویداد ملی علوم و فناوری های شناختی” کاگنوپل” در سه محور تجهیزات و ابزارهای سلامت شناختی، بازی‌ها و بسته‌های پرورش شناختی وهوش مصنوعی و داده‌کاوی شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان و با مشارکت و همکاری برخی دیگر از مراکز و نهادها مالی، علمی و تخصصی در اصفهان برگزار می‌شود.

💫 این رویداد ملی با هدف آشنایی افراد با مفاهیم، کاربردها و جدید ترین پیشرفت‌ها در حوزه‌های مختلف علوم، اشتراک دانش، تبادل نظر و ترویج علوم شناختی برای ارتقای فهم و استفاده موثر از دانش علوم شناختی در زندگی روزمره و ارتباط آن با صنعت به منظور کاربردی‌ سازی این دانش توسط دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و یا شرکت‌های فناور برگزار خواهد شد.
www.cogc.ir
https://cognopol.ir/
🏢 دانشگاه علامه طباطبائی، با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و همکاری دانشگاه ها و انجمن های مختلف کشور برگزار می‌کند:

🔷اولین همایش ملی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری🔷

🔖🔖🔖محورهای همایش
✏️هوش مصنوعی و آموزش پزشکی
✏️هوش مصنوعی و علوم شناختی
✏️هوش مصنوعی و آینده آموزش
✏️هوش مصنوعی و ملاحظات اخلاقی
✏️هوش مصنوعی و آموزش ویژه
✏️هوش مصنوعی و بومی سازی آموزش
✏️تولید محتوای آموزشی و هوش مصنوعی
✏️طراحی آموزشی و هوش مصنوعی
✏️ارزشیابی آموزشی و هوش مصنوعی

🌍سایت همایش:
https://aiedu.atu.ac.ir

📆مهلت ارسال خلاصه مبسوط مقالات:
۳۰ تیر ماه ۱۴۰۳

📅مهلت داوری مقالات:
۲۰ مرداد ۱۴۰۳

📅تاریخ برگزاری همایش:
۱۸ مهر ۱۴۰۳

🪙کانال های ارتباطی انجمن

🌏ایتا
https://eitaa.com/hamayech

🌎تلگرام
https://www.tg-me.com/+2XtvDvCctdRiZGFk

🌍واتساپ
https://chat.whatsapp.com/LncLF0LJHCrKFLBBgfws4C


آیدی‌ پشتیبان:
@Mahya_znb
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در نشستی با مسولان و محققان و اساتید دانشگاه اصفهان، افزایش سیاست های حمایتی از این مرکز تحقیقاتی و تخصصی برای توسعه و گسترش دانش علوم شناختی  در استان اصفهان را مورد تاکید قرار داد.

🔸دکتر”سید محمد مهدوی” درجلسه هم اندیشی با مسوولان و دست اندرکاران آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه اصفهان با تشریح اهداف و سیاست های راهبردی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی گفت: این ستاد آماده است تا در چارچوب اهداف تعیین شده به سیاست های حمایتی خود برای توسعه فعالیت های تحقیقاتی، آموزشی، ترویجی و تخصصی از آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه اصفهان ادامه دهد.

🌐 متن کامل خبر:
www.cogc.ir
نشست علمی هسته پژوهشی شناخت استراتژی و عملکرد با موضوع: حافظه و جامعه

دانشکده مدیریت دولتی و علوم سازمانی دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی اولین نشست علمی خود را با موضوع حافظه و جامعه که در آن به تبیین مفاهیم حافظه اجتماعی و حافظه فردی ارتباط این دو مفهوم با یکدیگر می‌پردازد را برگزار می‌کند.

مدرس: آقای دکتر رضا مثمر عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم شناختی


زمان: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲ صبح

🏢مکان: دانشکده مدیریت دولتی و علوم سازمانی سالن دکتر تسلیمی
دکتر”سید محمد مهدوی” دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در نشست بررسی مراحل پیشرفت فعالیت های عمرانی و اجرایی احداث مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران گفت: این مرکز به عنوان یک نهاد تحقیقاتی و تخصصی سومین تجربه موفق دیگر برای توسعه زیر ساخت ها درحوزه علوم و فناوری های شناختی در کشورمان محسوب می شود.

وی در این جلسه که رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، رییس بییمارستان فیروزگر، مسوولان و دست اندرکاران حوزه علوم اعصاب و بهداشتی و درمانی شرکت داشتند، گفت: مرکز ملی نوآوری مغز به عنوان یک مرکز تحقیقاتی، آموزشی، درمانی و توانبخشی در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی فعالیت خواهد داشت.

دکتر”شقایق حق جو”رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی در این نشست با قدردانی از تلاش ها و اقدامات دکتر محمد تقی جغتایی مشاور عالی ستاد برای تلاش و پیگری در امر احداث، فعالیت و ایجاد مرکز ملی نوآوری مغز را نشانه جایگاه ممتاز ایران در حیطه دانش علوم اعصاب و اعصاب شناختی دانست.

🌐 متن کامل خبر: www.cogc.ir
میز علوم شناختی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدّنی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی برگزار می‌کند:

سلسله‌نشست‌های شناخت‌پژوهی
دوره دوم: فرهنگ در آینه زبان و ذهن

📚 تأملی انتقادی بر مقاله‌های کتاب «زبان، فرهنگ و شناخت»

🔹نشست پنجم
    زبان و طرح‌واره‌های پویای فرهنگی


🎤 سخنران
     دکتر زهرا عبدی


🗓 سه‌شنبه ۲۲ خردادماه ۱۴٠۳
🕗 ساعت ۱۶ الی ۱۸

🔸شرکت در این رویداد برای عموم علاقه‌مندان، به هر دو صورت حضوری و آنلاین و پس از هماهنگی با ادمین، آزاد و رایگان است.

📥 جهت ثبت‌نام و اطّلاعات بیش‌تر، به ادمین پیام دهید:

@shokoofaCog
📚 کتاب کاربردهای نوار مغزی در علوم شناختی: از مرحله ثبت تا تحلیل، با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ترجمه و منتشر شد.

دکتر”محمد تقی جغتایی” مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و رییس انجمن علوم اعصاب ایران در مقدمه این کتاب نوشت: تصویر برداری مغز یکی از روش‌های پرکاربرد در حوزه علوم شناختی است که فرآیندهای کارکردی مغز را به تصویر می‌کشاند.
یکی از پرکاربردترین تکنیکهای تصویربرداری عصبی، الکتروانسفالوگرافی EEG است که برآیند فعالیت الکتریکی گروه‌‌های سلولی در مغز را با استفاده از
الکترودهای متصل به سر اندازه‌گیری می‌کند.

🔸 مترجمان این کتاب نیز در یادداشتی اشاره کردند: در طی سال‌های اخیر پژوهشگران تلاش کرده‌اند تا دانش ما را از چگونگی ارتباط نورون‌ها با عملکردهای شناختی با تجزیه و تحلیل الگوهای فعالیت بسیار هماهنگ شده به اصلاح ” نوسان‌های مغزی” ارتقا بخشند، در این رویکرد، نوسان های مغزی، مکانیسم الکتروفیزیولوژیک را برای هماهنگی نواحی مغزی از طریق مرتبط کردن فعالیت گروه‌های عصبی به رفتارهای هدفمند فراهم می‌کنند.
به منظور رونق کسب کار درحوزه اکوسیستم شناختی و با هدف کمک به تجهیز مراکز درمانی و پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت وتوسعه زیرساخت، پاویون ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی دردومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران فعالیت خود را آغاز می‌کند.

در پاویون ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در این نمایشگاه چندین شرکت دانش‌بنیان و فعال حوزه شناختی دستاوردهای خلاقانه و فناورانه خود را برای کمک به ارایه خدمات بهداشتی، درمانی و توانبخشی در حوزه اختلالات شناختی، عصبی و توانمندسازی ذهن و مغز به نمایش می گذارند.

این نمایشگاه در پنج بخش از جمله سلامت، بهداشت و توانبخشی از۲۲ الی ۲۵ خرداد ماه امسال در محل مصلی امام خمینی (ره) برپا می شود.
2024/06/11 01:58:54
Back to Top
HTML Embed Code: