در ادامه این نشست پیام تصویری «فریاد ناصری» شاعر و منتقد، پیرامون جایگاه شعر و شاعری ایرج ضیایی منتشر شد. ناصری گفت: «ایرج ضیایی به شاعر اشیاء معروف است. چنین بگیریم که در لفظ شاعر و فهمش اشتراک داریم. اما آیا از شی جز در مفهوم چیز بودنش اشتراک دیگری داریم؟ ما چیز و شی را چطور می‌فهمیم و ایرج ضیایی آنها را چطور می‌فهمد؟ شیء : «موجود ثابت متحقق در خارج است» (دهخدا) در مواجهه با شعرهای ضیایی می‌بینیم ضیایی هم از شی همین تعریف را دارد. هر آنچه در خارج وجود دارد. موجود است. «فلاسفه لفظ شیءِ و وجود را مساوق و مساوی می‌دانند» پس ضیایی به سرودن یا نوشتن از شیء، چیز، وجود، موجود شهره گشته است. ولی در واقع او رخی به سنگینی مفاهیمی چون وجود و موجود ندارد در شعرش، بلکه با شی و چیزها سر وکار دارد. از این منظر او سخت به نیما متعهد است که ما را به دیدن چیزهای در زندگی سفارش می‌کند، به خوب دیدن چیزها، اما آیا ضیایی دست سایبان چشم کرده و در کیفیت دقیق اشیاء خیره می‌نگرد تا عوارض خارجی را از مبدأ وجودشان جستجو کند؟ به گمان من نه؛ ضیایی چنین خیال و فکری ندارد. بلکه او در جستجوی مناسبات و پیوندهای بین‌ چیزها و زندگی و تاریخ است. او چیزها را به حرف نمی‌آورد تا خودشان را تعریف کنند بلکه از چیزها حرف می‌زند تا مناسبت چیزها را در زندگی و زندگی اطرافش را تعریف کند.»
در ادامه‌ی نشست «منصوره حقیقی جدید»، همسر ایرج ضیایی ترجمه‌ی انگلیسی شعری از ایشان را خواند و در انتها از این شاعر دعوت شد تا تعدادی از اشعارش را برای حاضران قرائت کند. ضیایی ضمن تشکر از خانه فرهنگ گیلان بخش هایی از شعر بلند «جنون دارد این » در پایان این نشست نیز به رسم یادگار تابلوی خطاطی از قطعه شعر شاعر ایرج ضیایی که توسط استاد «سهیل بابایی‌فر» خطاطی شده بود توسط دو تن از پیشکسوتان عرصه‌ی ادبیات «محمود بدرطالعی» و «رقیه کاویانی» به ایشان اهدا شد.

@kfgil
🔻🔻🔻
گروه داستان فارسی خانه فرهنگ گیلان:

نقد و بررسی کتاب

🔹 انسان و زمین؛ ادبیات داستانی از منظر زیست محیطی |  محبوبه موسوی

🔹 منتقدین: شهلا شهابیان | رضا عابد

🔸 سه‌شنبه | ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ساعت  ۱۷:۳۰

@kfgil
گروه شعر گیلکی خانه‌ فرهنگ گیلان
🔹شعرخوانی و نقد شعر
🔸دوشنبه| ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ساعت ۱۷:۳۰

@kfgil
خانه فرهنگ گیلان:

🔹️ کارگاه هنر نقد موسیقی

🔸️ علی احمدی‌فر

🔹️چهارشنبه | ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ساعت ۱۷

📌حضور برای علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

@kfgil
شب‌های خانه فرهنگ گیلان (۷):

🔹 شب یاوران فرهنگ و هنر

🔸با اجرای:
گروه موسیقی هفت و هشت گیلان

🔸پنج‌شنبه | ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ساعت ۱۷:۳۰
.
#شب‌های_خانه_فرهنگ_گیلان

@kfgil
گروه شعر فارسی خانه فرهنگ:

🔹️ شب شعر خانه فرهنگ گیلان

🔸️ یکشنبه| ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ساعت ۱۷:۳۰

🔹️ با شعرخوانی:
#هرمز_علی‌پور (پیام تصویری)
#علی‌رضا_پنجه‌ای #کریم_رجب‌زاده #رقیه_کاویانی #سید_محمدرضا_روحانی #افشین_کرد #مسعود_بیزارگیتی #محسن_کریمی #هرمز_سعداللهی #هیلدا_احمدزاده #ماریا_کشتکار #حسن_صادقی_پناه

دبیر نشست: #ستار_جانعلی‌پور

@kfgil
در هفتمین شب فرهنگی خانه‌ی فرهنگ گیلان توسط یاوران خانه، مطرح شد:
پیشنهاد تاسیس موزه‌ی فرهنگ و هنر خانه فرهنگ گیلان

▫️عصر پنجشنبه بیست اردیبهشت ۱۴۰۳، هفتمین شب از شب‌های خانه‌ی فرهنگ گیلان با عنوان «شب یاوران فرهنگ و هنر» با حضور یاوران، هنرمندان، فرهنگ‌دوستان و اعضای خانه فرهنگ برگزار شد.
در ابتدای این برنامه پرویز فکرآزاد، ضمن ابراز خوش‌آمدگویی به مهمانان شب یاوران فرهنگ و هنر خانه فرهنگ گیلان، پیرامون اهمیت یاوری در عرصه‌ی فرهنگ و هنر مطالبی را بیان کرد. سپس از مهندس فرید فیروزی برای سخنرانی دعوت به عمل آمد.
مدیرمسوول خانه‌ی فرهنگ گیلان درباره ضرورت و توجه یاوران در کنار مباحث مادی به موضوع فرهنگ اشاره کرد و گفت: فرهنگ‌سازی و توسعه‌ی فرهنگی نیازمند حمایت همه جانبه‌ است و خانه‌ی فرهنگ تا کنون با حمایت‌های بی‌دریغ هنرمندان، اعضا و یاوران‌ توانسته نقش خود را به عنوان یک نهاد فرهنگی به درستی ایفا کند. وی یادآور شد در صورت حمایت فرهنگ‌دوستان قطعاً در خانه‌ی فرهنگ و توسط اعضای آن می‌توان رخدادهای مهم فرهنگی را رقم زد.
سپس پرویز فکرآزاد از نجم‌الدین مهرپور به نمایندگی ازعلی مهرپور دعوت به عمل آورد تا لوح سپاس و نشان سپاس خانه را دریافت کند. وی از خانه‌ی فرهنگ گیلان برای برگزاری این نشست تشکر کرد.
در ادامه این شب فرهنگی، مهرداد رجبی از اعضای موثر و فعال گروه یاوران خانه‌ی فرهنگ گیلان، سخنران بعدی مراسم بود. وی در راستای اهداف تشکیل این گروه و نقش یاوران خانه در خرید عمارت دیرسال خانه‌فرهنگ و چگونگی جمع‌آوری منابع مالی و نقش هر یک از یاوران در تحقق این عمل فرهنگی توضیحات مبسوطی را ارایه کرد و در سه بخش به دغدغه‌های این گروه، اهداف، دستاوردها و چشم‌انداز پیش رو پرداخت.
در بخش بعدی برنامه از سرکار خانم آذر پیرزاده (صیانتی) از چهره‌های حامی خانه‌ی فرهنگ تقدیر و تشکر به عمل آمد.
همچنین در ادامه‌ی این نشست از یکی از حامیان فرهیخته خانه فرهنگ، مهندس ایرج عمرانی برای دریافت لوح تقدیر و نشان سپاس خانه دعوت به عمل آمد.
مهندس عمرانی با تقدیر و تشکر از فعالیت‌های فرهنگی خانه گفت: از خانه فرهنگ انتظار می‌رود که در کنار فعالیت‌های درخشان هنری، نگاهی فرهنگی نیز به مسئله محیط‌زیست در رشت نیز داشته باشد و به سمت مطالبه‌ی احیای رودخانه‌های گیلان برود. هم‌چنین ایشان بیان کرد: ما حاضر هستیم در بخش تاسیس موزه‌ی فرهنگ و هنر برای خانه‌ی فرهنگ گیلان حمایت‌های کاملی داشته باشیم. چرا که در رشت فقدان و ضرورت ایجاد چنین مکانی به شدت احساس می‌شود.
در ادامه‌ی این نشست از آقای ایرج عمرانی که کمک‌های مادی و معنوی ایشان در سال‌های گذشته منجر شد تا موسسه فرهنگی خانه‌ی فرهنگ بتواند با خریداری ملک هم‌جوار این خانه بر مساحت و دامنه‌ی فعالیت‌هایش در آتی بیفزاید، تقدیر و تشکر به عمل آمد.
پرویز فکرآزاد، ضمن اعلام اسامی تنی چند از یاوران خانه که در این‌ سا‌لها به خواست ایشان نامشان اعلام نشده بود، از حمایت‌ّهای ایشان تقدیر و تشکر کرد، که این بخش با تشویق و تقدیر حاضرین همراه بود.
در بخش دیگر از این مراسم تقدیر و تجلیل از حامیان خانه فرهنگ گیلان، از جلال رنجبر پویا حامی همیشگی خانه‌ی فرهنگ تقدیر شد. وی در سخنانی با اشاره به نحوه‌ی آشنایی‌اش با خانه فرهنگ و اهمیت تاریخی این خانه از چند یاور در راستای جمع‌آوری کمک‌های فرهنگی برای خرید عمارت خانه‌ی فرهنگ و پیشبرد اهداف فرهنگی خانه فرهنگ نام برد و در پایان نیز از خاطره‌ی دیدارها و جلسات مقدماتی خرید عمارت این موسسه فرهنگی-هنری گفت.
در ادامه‌ی این نشست از یکی از حامیان برجسته خانه فرهنگ، مهندس علی‌اکبر‌کاشی قندی برای دریافت لوح تقدیر و نشان سپاس خانه دعوت به عمل آمد. که آقای مهندس مسعود اکرامی به نمایندگی از ایشان لوح تقدیر و نشان سپاس خانه فرهنگ را دریافت کردند.
در بخش انتهایی این شب فرهنگی، اجرای بخش‌های متنوعی از گروه موسیقی هفت و هشت با سرپرستی و آهنگسازی مهدی محمدنژاد و گروه همراه برگزار شد. که با اجرای چندین قطعه موسیقی سنتی و قطعاتی با زبان گیلکی حسن اختتام این شب خاطره انگیز در خانه فرهنگ گیلان بودند.
@kfgil
🔻🔻🔻
🔹️نشست «پرسش و روش» توسط گروه معماری خانه فرهنگ گیلان برگزار شد

▫️به گزارش گروه معماری، در عصر روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت  گروه معماری خانه فرهنگ گیلان با برنامه «پرسش و روش» به سخنرانی بابک عبدالغفاری، آرشیتکت و پژوهشگر هنر، میزبان معماران و علاقمندان به این رشته بود.
 در ابتدای این برنامه، سیندخت رضایی، رییس گروه معماری خانه فرهنگ، به عنوان مجری برنامه ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین، روز معلم را به مدرسین و اساتید رشته معماری حاضر در جلسه تبریک گفته و از زنده‌یاد ولی‌الله اردشیری معلم فیزیک یاد و خاطرش را گرامی داشت.
 رضایی  پس از معرفی کوتاهی از فعالیت‌های بابک عبدالغفاری درایران، ارمنستان ، ترکیه ، دبی و ...از وی خواست تا سخنرانی خود را آغاز کند. عبدالغفاری در «پرسش و روش» در رابطه با پدیدارشناسی و معناشناسی در حوزه معماری به ایراد سخن پرداخت. سخنرانی این  پژوهشگر معماری به دو بخش اختصاص داشت. وی در بخش اول بیان کرد: «هر آنچه که ویران است، ویران است و هر آنچه آباد است رو به ویرانی دارد. در جهان امروز و مناسبت‌های تب‌آلود لجام گسيخته‌اش و در ميان معرکه همه چيزدانی‌های وارونه، انسان معاصر اساس رويکردش را بر نيست‌ها بنا کرده است و نه هست‌ها... .». عبدالغفاری در بخش دوم سخنرانی خود به روش‌ها و حل مسائل در این آشفتگی‌های ذهنی و جهانی انسان معاصر در حوزه طراحی و معماری پرداخت.
این نشست که با استقبال معماران، دانشجویان و علاقمندان به مسائل نظری معماری همراه بود، با بخش پرسش و پاسخ به پایان رسید.
@kfgil
🔻🔻🔻
🔸 نقد بررسی کتاب «انسان و زمین» برگزار شد.

▫️به گزارش گروه داستان فارسی، در عصر سه‌شنبه هیجدهم اردیبهشت، اولین جلسه نقد و بررسی کتاب از گروه داستان خانه فرهنگ، در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.
کتاب «انسان و زمین» از محبوبه موسوی که به ادبیات داستانی از منظر محیط زیست پرداخته است. در این کتاب طی سه فصل، سه موضوعِ چرایی حفظ حقوق طبیعت و حیوانات، نابودی زیستگاه‌های طبیعی، پدیده شکار و بحران آب در  داستان‌های چهار نویسنده خارجی از جمله همینگوی و گی‌ دو موپاسان و هشت نویسنده ایرانی مانند بیژن نجدی، شهریار مندنی‌پور، محمد محمد علی، حسین آتش‌پرور و... با دقت لازم و کافی تحلیل و بررسی شده است.
در ابتدای برنامه سهیلا فرزاد، نویسنده و مجری برنامه، نویسنده‌ی مهمان را معرفی و از او دعوت کرد که تکه‌ای از رمان «خرگوش و خاکستر» خود را بخواند. سپس از اولین مهمان برنامه، شهلا شهابیان دعوت شد. شهابیان گفت که به موضوع قدرت و مسائل زیست محیطی خواهد پرداخت. عناوین انتخابی محبوبه موسوی را نشانه هوشمندی و احاطه نویسنده بر موضوع دانست و گفت: در داستان «زخم شیر» صمد طاهری بر تفکیک طبقاتی نیز اشاره شده. در جامعه به شدت طبقاتی خودمان هر چه انسان به سمت رفاه پیش می‌رود، زباله‌ساز بودن هم بیشتر می‌شود و مسئله صیانت محیط زیست که این به نقش ما به عنوان شهروند و مسئولان نیز بر می‌گردد. در این قضیه، تجارت این طلای کثیف هم مهم است که تجارت بسیار پرسودی است. از طرفی درد نان نمی‌گذارد ما درگیر مسئله محیط زیست شویم. دیگر چیزی به عنوان منافع جمعی برای ما اهمیت ندارد. شهابیان با ذکر خاطره‌ای از یک جشنواره زیست محیطی که در لاهیجان برگزار شد، ادامه داد: در پایان  جشنواره، پرسشنامه‌ای پخش کردیم و پرسیدیم چه چیزی به محیط زیست شما آسیب می‌زند. نود درصد پاسخ ها به موضوع دفع زباله و شیرابه‌ای که وارد مزارع چای می‌شود و نایلون‌هایی پراکنده در محیط زیست، اشاره داشتند. موضوع این کتاب برداشتن گامی به سمت آگاهی از آلودگی محیط زیست از منظر ادبیات است و به خانم موسوی دست مریزاد می‌گویم.
در کتاب گفته شده، کاهش اندازه‌ی جهان به یک هفتم قرن گذشته رسیده است، یعنی زمین برای حیوانات هفت برابر کوچک‌تر شده. شهابیان معضل دفن زباله‌ها به خصوص زباله‌های اتمی را هم مطرح کرد و این که آینده ترسناکی برای بشر رقم زده می‌شود.
در بخش دوم شعری از بیژن نجدی خوانده شد و سپس از رضا عابد برای نقد و بررسی کتاب دعوت شد. او در ابتدا گفت: مارکس گزاره‌ای دارد که ما سلاح نقد را به نقد از سلاح مبدل کنیم. منظور این است که نقد متوالی کنیم؛ یعنی اگر نقدی صورت گرفت می‌توان به آن نقد هم جَر وارد کرد. آلن بدیو می‌گوید ما چهار امر حتمی داریم : ۱. امر سیاست ، ۲. امر هنر، ۳. امر عشق، ۴. امر تکنولوژی. از این چهار مورد گریزی نیست. ما گریزی از محیط زیست هم نداریم. به تعبیر زیبای خانم موسوی (نویسنده) بحث محیط زیست بحثی پسامدرن است. ما به محیط زیست سنجاق شده‌ایم. یکی از کانون‌های توجه درست در این کتاب نداشتن نگاه سانتی‌مانتال به پدیده محیط زیست است. خانم موسوی در کتاب (انسان و زمین) نگاه علمی به محیط زیست داشته که در انتخاب داستان‌های این مجموعه کاملا مشهود است. کانونی‌ترین واژه این کتاب «برابری طلبی» است. یعنی چقدر ما می‌توانیم با حیوانات برابرطلب باشیم .اینجا پارادایم و الگو عوض می‌شود. لامارک می‌گوید: جهان یک کنش داستانی‌ است. باید به متدولوژی نویسنده تبریک گفت که وارد فازی شد که توانست همدلی و برابری را بیرون بکشد. در بسیاری از داستان‌ها شاهد نگاه «برابری طلبی» هستیم مثلا در داستان آقای مندنی‌پور شخصیت می‌گوید من نمی‌توانم به پلنگ شلیک کنم زیرا خون بچه من در وجود پلنگ است. همینگوی در پیرمرد و دریا می‌گوید، ماهی تو برادر من هستی. همان شیوه‌ای که در رمان موبی‌دیگِ ملویل، بار هستیِ کوندرا و گرگِ گلشیری می‌بینیم. در این داستان‌ها شاهد تکامل انسانی هستیم و پارادایم ها عوض می‌شوند.
نویسنده زحمت زیادی کشیده و منابع بسیاری را کنار هم قرار داده تا به یک خط مشخص برسد: چگونه بهره‌وری‌های مالی از محیط زیست صورت می‌گیرد و تخریب محیط زیست و حیوانات چگونه می‌تواند به سودهای کلان تبدیل شود. در  «انسان و زمین» مباحث مطلق گرایانه و مباحث شعر و داستان هم آورده شده که می‌توانست کمی تلطیف شود. شعر بر مدار استعاره و داستان بر مدار مُجاز مرسل است. بیژن نجدی و رضا براهنی به نوعی در داستان‌های خود شعر را دخالت داده‌اند. کتاب نگاهی علمی به مسئله محیط زیست دارد و این امر بسیار مهم است. خانم موسوی در کتاب می‌گوید: ما باید راهی را جست و جو کنیم. به ایشان تبریک می‌گویم.
@kfgil
🔻🔻🔻
🍀آوای دلنشین موسیقی و آواز گیلک در هفتمین شب خانه فرهنگ رشت

#بازتاب

🔸بخش فرهنگی - در عصر خنک پنجشنبه بیست اردبیهشت ماهی، به دعوت خانه فرهنگ گیلان از طرف روزنامه گیلان امروز در حیاط زیبا و نوستالوژیک خانه حضور یافتم . این هفتمین شب از شب های آن که عنوان ( شب یاوران فرهنگ و هنر) را داشت و چه نیکو وقتی بود. گرم و صمیمی آنگونه که هماره از خصوصیات قلب و ذهن و مرام روشن اندیشان فرهیخته جامعه ما با همه دشواری های جاری بوده و است. حضور خوش شور یاوران ، هنرمندان، فرهنگ دوستان، اهالی ادب و ادبیات و شعر، و البته اعضای خانه فرهنگ رایحه دیگری به این ضیافت دوستانه داده بود

https://gilan-today.com/34552
گروه داستان گیلکی خانه‌ فرهنگ گیلان
🔹داستان‌خوانی و نقد
🔸دوشنبه | ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ |ساعت ۱۷:۳۰

@kfgil
🔹شب شعر خانه فرهنگ گیلان برگزار شد

▫️به گزارش گروه شعر فارسی خانه فرهنگ، عصر روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت در عمارت خانه فرهنگ گیلان نشست شب شعر شاعران خانه فرهنگ گیلان به همت گروه شعر فارسی این خانه با حضور شاعران، اعضا و علاقه‌مندان برگزار شد.
ستار جانعلی‌پور گرداننده‌ی این نشست در ابتدا از پیام تصویری هرمز علی‌پور رونمایی کرد و دلیل عدم حضور ایشان را در این نشست، به واسطه‌ی فوت یکی از اقوام نزدیک بیان کرد.
در ادامه از علی‌رضا پنجه‌ای شاعر دعوت به میان آمد. پنجه‌ای در ابتدا پیرامون وضعیت بغرنج شاعران و عدم فروش کتاب‌های شعر در کتاب‌فروشی‌ها حتی با قیمت ناچیز ابراز نگرانی کرد و آن را آسیب‌شناسی جدی خواند و سپس شعری از کتاب «تو را به اندازه‌ی تو دوست دارم» خواند.
سپس از رقیه (سیما) کاویانی شاعر دعوت شد تا چند شعر خود را برای حاضران در جلسه قرایت کند. وی توضیحاتی را درباره تاخیر انتشار مجموعه‌های آماده‌ی چاپش بیان کرد.
در ادامه از افشین کرد، هیلدا احمدزاده، حسن صادقی پناه، سیدمحمدرضا روحانی دعوت شد تا اشعار خود را قرائت کنند. در پایان این نشست نیز  ستارجانعلی‌پور و سمیه ربیعی شعر خواندند.
شایان ذکر است در این نشست شاعرانی از استان گیلان، کرمانشاه، گرگان، البرز و تهران دعوت شده بودند.

@kfgil
🔻🔻🔻
🔖 اطلاعیه

اعضای محترم خانه‌ فرهنگ گیلان

با درود و احترام

بنا بر مصوبه نشست ۱۴۰۳/۲/۱۷ هیات مدیره منتخب خانه فرهنگ گیلان، مجمع عمومی سالیانه و انتخابات هیات مدیره و بازرسان خانه‌ فرهنگ گیلان ساعت ۱۰ صبح جمعه ۱۴۰۳/۳/۲۵ در محل خانه فرهنگ برگزارخواهد شد. همچنین مهلت اعلام نامزدی برای هیات مدیره و بازرسان تا پایان وقت اداری پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۲ تعیین شده است.
از اعضای محترم درخواست می‌شود جهت شرکت در انتخابات، نسبت به پرداخت حق عضویت معوقه خود اقدام نمایند.

هیات مدیره خانه‌ فرهنگ گیلان



📌 آیین‌نامه داخلی خانه فرهنگ گیلان

▫️فصل سوم: مجمع عمومی و انتخابات

ماده‌ی ۷. تاریخ برگزاری انتخابات هیات‌مدیره باید یک ماه پیش از برگزاری، توسط هیات‌مدیره تعیین و از طریق رسانه های رسمی خانه در فضای مجازی و بصورت اعلان در برد خانه به اطلاع اعضا برسد.

ماده‌ی ۸. برگزاری انتخابات بر عهده‌ی کمیته‌ای انتخابات متشکل از ۳ عضو به انتخاب شورای‌عالی است. شورای‌عالی هم‌چنین می‌تواند یک عضو از هیات‌مدیره را به عنوان رابط با کمیته‌ای انتخابات تعیین نماید.

ماده‌ی ۹. وظایف کمیته‌ای انتخابات: نظارت بر روند انتخابات، اعم از زمان قانونی اعلام انتخابات، روند اطلاع رسانی، زمان‌بندی ثبت‌نام کاندیداها، بررسی و تطبیق شرایط کاندیداها، بررسی و تایید حد نصاب کاندیداها برای برگزاری انتخابات، گزارش‌گیری از هیات‌مدیره (از طریق رابط هیات‌مدیره) برای بررسی پرداخت حق عضویت‌ها، تایید لیست نهایی دارندگان حق رای در مجمع عمومی و انتخابات، تایید و اعلام اسامی کاندیدهای با شرایط لازم در انتخابات، ۷ روز پیش از زمان برگزاری انتخابات، تهیه صورتجلسه و گزارش روند مراحل انتخابات برای قرائت در مجمع عمومی.

ماده ۱۰. نامزدهای انتخابات هیات مدیره و بازرسان باید حداکثر دو هفته پیش از تاریخ انتخابات، نامزدی خود را کتباً به کمیته انتخابات اعلام کنند تا از راه‌های لازم به اطلاع تمامی اعضا رسانده شود.

ماده ۱۱. نامزدی در انتخابات هیات مدیره و بازرسین برای همه اعضای پیوسته‌ای که پس از ۶ ماه دوره موقت، یک سال و نیم از عضویت دایم‌شان گذشته باشد، آزاد است.

ماده ۱۲. مجمع عمومی با حضور نصف به‌علاوه یک نفر از اعضای دارای حق رای رسمیت خواهد یافت و در صورت به رسمیت نرسیدن، مجمع عمومی نوبت دوم که باید یک ماه بعد تشکیل شود، با حضور هر تعداد از اعضا رسمیت خواهد داشت.

ماده ۱۳. انتخابات هیات‌مدیره خانه فرهنگ‌در مجمع عمومی با حداقل ۸ کاندیدا برای هیات‌مدیره و ۳‌کاندید برای بازرسین پس از تایید کمیته انتخابات قانونی است. 
تبصره‌ی ۱: هر یک از اعضا در صورت غیبت در روز انتخابات، می‌تواند حق رای خود را فقط به صورت کتبی به یکی از اعضا تفویض کند و هر یک از اعضا می‌تواند حداکثر وکالت یک نفر دیگر از اعضا را دارا باشد.
تبصره‌ی ۲: حضور نامزدهای انتخابات هیات مدیره و بازرسان در روز انتخابات در محل مجمع ضروری است، ولی در صورتی که نامزدی برای عدم حضور در مجمع عذر موجهی داشته باشد، با درخواست کتبی و تشخیص و تایید مجمع عمومی امکان شرکت در انتخابات خواهد داشت.

ماده ۱۴. مجمع عمومی توسط یک هیات رییسه سه نفره منتخب مجمع اداره خواهد شد.

ماده ۱۵. وظایف هیات رئیسه مجمع عمومی: برگزاری مجمع، گزارش‌گیری اجرایی و مالی از هیات مدیره پیشین، برگزاری مراسم رسمی انتخابات هیات‌مدیره، تایید وکالت نامه‌های اعضا غایب، نظارت بر روند رای‌گیری، شمارش و تایید نهایی نتیجه انتخابات، امضای صورتجلسه آرا و مصوبات مجمع عمومی.

ماده ۱۶. در صورت تساوی آرا بین دو یا چند نفر، بین همان نامزدها رای‌‌گیری مجدد برگزار خواهد شد.

@kfgil
خانه فرهنگ گیلان برگزار می‌کند؛

🔸روزنامه‌نگاری محلی-اقلیمی
و بررسی جایگاه این کنش رسانه‌ای در امر توسعه

🔹 سخنران: علی دهقان
روزنامه‌نگار، نویسنده و سردبیر روزنامه شرق

🔸️ پنجشنبه | ۳ خرداد ۱۴۰۳ | ساعت: ۱۸ تا ۱۹.۳۰
.
گروه تجسمی خانه فرهنگ گیلان:

🔹️ نمایشگاه گروهی طراحی

🔸️گشایش: ۴ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۷
🔸️ بازدید: ۵ تا ۱۰ خرداد ۱۴۰۳
     ساعات:  ۱۰ تا ۱۳ |  ۱۷ تا ۲۰
🔸️گالری خانه فرهنگ گیلان

🔹️ با آثار:
#محسن_نعمت‌خواه
#مهشید_امین #شهلا_باقری #ژاله_خیاط  #نسرین_فلاحتی  #سعیده_نبی‌پور #مریم_نژاد #ریحانه_نظری  #میترا_واقع‌طلب

@kfgil
گروه داستان فارسی خانه فرهنگ گیلان:

رونمایی رمان

🔹 حسرت درناها |  فاطمه غفاری

🔹 باحضور: مریم ساحلی

🔸 سه‌شنبه | ۱ خرداد ۱۴۰۳ | ساعت  ۱۷:۳۰

@kfgil
خانه فرهنگ گیلان برگزار می‌کند:
#درس‌گفتارهای_تاریخ_هنر

🔹 امیر کمالی

🔸 دوره چهارم: فرنهوفر و پرتره بلا گردانی
(تحلیل تاریخی و مضمونی نقد مارکسیستی در شعر)

📌  شروع دوره: ۱۶ خرداد ۱۴۰۳

برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید:
Telegram: @a_yazdaani
❗️Instagram: instagram.com/khane.farhang.gilan
.
.
فرنهوفر و پرتره بلا گردانی
(تحلیل تاریخی و مضمونی نقد مارکسیستی در شعر)
__
ورود اندیشۀ مارکسیستی به فرهنگ معاصر فارسی همراه شد با تأثیرات گسترده­‌ای که بر حوزهٔ خلق آثار ادبی و همچنین نقد این آثار گذاشت. به تدریج شاعرانی که به این تفکرات رغبت داشتند نگاه شاعرانه شان را  با ایده ها و آرمان‌های اجتماعی درآمیختند. از سوی دیگر منتقدانی که اندیشه مارکسیسم را یگانه راه حل راستینِ رسیدن به جامعه بی‌طبقه و برقراری عدالت و برابری میان همهٔ انسان‌ها و توزيع  برابر همه ارزش‌ها و فضیلت‌ها می‌دانستند، گاه با تهییج و تشویق و البته غالباً با انتقاد و کنایه کوشیدند تا رغبت و میل تولیدکنندگان ادبیات را به این نگاه برانگیزند.
امروزه کثرت و فراگیری استفاده از مفاهیم مرتبط باعث شد تا حتی شاعران و نویسندگانی که با آثار تفکر انتقادی مارکسیسم آشنا نیستند نیز بر اهمیت بالای بسیاری از اصطلاحات و مفاهیم مهر تأیید بگذارند.
مباحثی مانند دیالکتیک، نقد اجتماعی، وساطت، زیبایی‌شناسی انتقادی، ادبیات و انقلاب، سوژه و ابژه ، از خودبیگانگی، فرهنگ و ایدئولوژی، فرم و محتوا، روایت‌شناسی طبقاتی، ناخودآگاه سیاسی، نویسنده در مقام تولیدکننده، نظریه بازتاب، خودآیینی اثر ادبی، درونمادگاری نقد و ...  از مهمترین مسائلی است که سلسلۀ مباحث گسترده‌ای را میان فیلسوفان و متفکران مارکسیست گشوده و تا امروز به آن دامن زده است. و شاید یکی از جالب‌ترین مباحث در این میان، تفاوت و تنوع و حتی تضادهای گسترده‌ای است که میان فیلسوفان مارکسیست در زمینه مفاهیم مذکور وجود دارد. در دورۀ حاضر به مباحث اولیه و ابتدایی نقد مارکسیستی، شکل گیری آن و برآمدن فیلسوفانی از این سنّت در قرن بیستم خواهیم پرداخت. در این دورۀ هشت جلسه­‌ای علاوه بر آرای بنیانگذرانِ این منظر انتقادی و سنت زیباشناسی، یعنی کارل مارکس، فردریش انگلس و پیروان اولیه آنها، تلاش می کنیم به آرای فیلسوفان قرن بیستمی موسوم به مارکسیسم غربی نظیر باختین، لوکاچ و آلتوسر ، همچنین مکتب فرانکفورت شامل آدورنو، مارکوزه و بنیامین و نیز چپ معاصر نظیر آگامبن، ایگلتون و رانسیر بپردازیم.
@kfgil
🔻🔻🔻
🔖 اطلاعیه

🔹به اطلاع اعضای گروه داستان فارسی و علاقمندان می‌رساند، نشست رونمایی رمان «حسرت درناها» در تاریخ سه‌شنبه، ۱ خرداد برگزار نمی‌شود.

🔸زمان برگزاری این نشست متعاقبا اعلام خواهد شد.

@kfgil
خانه فرهنگ گیلان
خانه فرهنگ گیلان برگزار می‌کند؛ 🔸روزنامه‌نگاری محلی-اقلیمی و بررسی جایگاه این کنش رسانه‌ای در امر توسعه 🔹 سخنران: علی دهقان روزنامه‌نگار، نویسنده و سردبیر روزنامه شرق 🔸️ پنجشنبه | ۳ خرداد ۱۴۰۳ | ساعت: ۱۸ تا ۱۹.۳۰
🔖 اطلاعیه

🔹 به اطلاع علاقمندان می‌رساند، نشست «روزنامه‌نگاری محلی_اقلیمی» در تاریخ پنج‌شنبه، ۳ خرداد برگزار نمی‌شود.

🔸زمان برگزاری این نشست متعاقبا اعلام خواهد شد.

@kfgil
2024/05/22 00:09:34
Back to Top
HTML Embed Code: